Arghh for f… så gjorde jeg det igen! En sætning jeg ofte siger til mig selv.

Én af mine ømme punkter her i livet er, at jeg er glemsom. Meget glemsom. Jeg kender turen op på skolen eller til børnehaven om formiddag rigtig godt, fordi madkassen ligger på køkkenbordet. Jeg står tit i Netto uden den indkøbsseddel, som jeg lige har lavet. Jeg får engang imellem lovet mig selv ud til 2 steder på samme tid.

I lørdags glemte jeg at minde min yngste søn om at tage sin fodboldtaske med fra vores bil. Så da vi nåede frem, kunne en meget sød far til en af fodboldkammeraterne bruge 40 min. på at køre tilbage efter min søns taske.

For år tilbage brugte jeg meget lang tid på at gøre mig selv forkert, skælde mig selv ud. Kort sagt gik amok med min lille ”du-er-forkert-hammer”. Resultatet blev, at jeg glemte endnu mere.

Nu øver jeg mig på at være sød ved mig selv, når det sker. Smile af min glemsomhed, også når ”det går ud” over mine børn. Hvilket er en svær øvelse.

Vi har alle sammen sider af os selv, som vi ville ønske var anderledes. Vi kan altid stræbe mod at blive bedre.

Den nemmeste vej for mig er at elske alle sider af mig selv, også dem som måske ikke lige står øverst på ønskelisten. Derefter laver jeg nye ønsker for, hvordan jeg gerne vil være. I dette tilfælde handler det om, at jeg ønsker at være mere i nuet, så jeg ikke er så distræt. Og når jeg har gjort det, så er de søde ord til mig selv – og en kæmpe portion tålmodighed – redskaberne til at kunne gå vejen.

Jeg ønsker dig en nydelsesfuld weekend.