Jeg siger det ofte til mine kunder. Du ved ting tager tid – nyd processen – og husk at glæde dig over alle de fremskridt, som du har gjort.

Når jeg sidder overfor andre er det bare så indlysende. Jeg ser alle de store fremskridt, som de har gjort. Jeg hepper og er så glad på deres vegne, mens de oftest fokuserer på det, som de ikke har nået endnu.

Uha – jeg kender det godt selv. Og jeg fik den lige i hovedet igen forleden dag. Jeg var til foredrag på mit arbejde med sundhedsekspert Birgitte Nymann. Hun talte om stress. Hun fortalte, om de symptomer kroppen får, når den bliver stresset.

Jeg gik ned med stress for snart 2 år siden. Der gik 10 måneder, inden jeg var tilbage på fuld tid igen. En lang og lærerig proces som jeg egentlig troede at var kommet over. Desværre kunne jeg sætte ”tjek” ved flere af symptomerne, som hun gennemgik.

En handlekvinde som jeg er, så gik jeg op til Birgitte Nymann efterfølgende og forklarede min situation og ville gerne have nogle redskaber til, hvordan jeg ”kommer af” med de sidste symptomer.

Jeg har jo lært de redskaber, som hun talte om, at tage ansvaret hjem og kigge ind ad. Slappe af og være kærlig ved mig selv. Hmm, så må der jo være mere, som jeg kan gøre.

Svaret, jeg fik, var alt andet end ønsket. Du skal bare blive ved med at bruge redskaberne og vente på, at din krop kommer helt tilbage på fode igen. Det tager tid at hele kroppen, når den har været udsat for stress i mange år.

Så nu vil jeg nyde min proces og klappe af alle de fremskridt, som jeg hele tiden gør. Vide at jeg er godt på vej og hele tiden mærke efter og gøre, hvad der er bedst for mig, så min krop kan blive sund og rask igen.

Jeg tror – jo mere vi kan nyde processen – desto hurtigere når vi vores mål og drømme, selvom jeg en gang i mellem tænker, hvorfor blev Rom dog ikke bare bygget på en dag…

 

Jeg ønsker dig en skøn weekend.