At grine er én af de nemmeste måder at flytte fokus på. Vi ved rent videnskabeligt, at det udløser en masse gode ting i kroppen, og så flytter det fokus med det samme. Det er umuligt at tænke på noget tungt og trist, når man griner.

Jeg er, og har altid faktisk altid været, omgivet af sjove mennesker. Det er er jeg dybt taknemmelig for, da jeg elsker at grine.

Den første måned på min mentoruddannelse fik vi en opgave, som hed 30 minutters grin om dagen. Det lyder umiddelbart nemt, men det var det bestemt ikke for mig og flere af mine medstuderende. Grunden til, vi fik den opgave, var netop at erstatte de tungere tanker med de sjove og lette, så vi kan få større flow i vores liv.

For et par weekender siden var jeg sammen med en meget kær veninde. Når vi er sammen, så får vi ofte grineflip – sådan nogle som kan vare lidt for længe, hvis du spørger vores familier. Det var så skønt at få grinet igennem, og det har fået mig til at tænke.

I 2013 ønsker jeg at grine mere. Jeg får det bedre – mit fokus flytter sig med det samme og livet føles, som jeg synes det bør være sjovt og let.

Så  de sidste par dage har jeg virkelig hygget mig på youtube. Jeg set en masse sjove klip, som får mine lattermuskler i gang. Vores humor er heldigvis meget forskellig, men måske kan nedenstående også få smilet frem hos dig.

Min søn har introduceret mig for en amerikansk bugtaler, som I kan se i dette klip. Han er sjov og ufattelig dygtig.

 

Her er en med skjult kamera – jeg synes, den er fantastisk.

 

Og så et lille klip fra TV2 NEWS.

Vi har ansvar for vores eget liv og derfor også for, hvor meget sjov der skal være i det.

Jeg ønsker dig en masse sjov og grin resten af 2012 – og i 2013.

Kærligst