I mit sidste blogindlæg fortalte jeg om, at vi nogle gange kan have en tilstand af mudder inden i – vand og sand, som er blevet rystet sammen. Når vi har det sådan, så har vi brug for ro, så sandet kan falde ned og vandet igen kan blive klart.

I Østen taler de om Ying og Yang. Ying er pause – Yang er aktion. Det er vigtigt, at vi har balance mellem disse to poler.

Det er ikke altid helt sådan, at det fungerer i vores del af verden. Vi har skabt et samfund, hvor vi er mest i Yang. Oplever vi en udfordring, så arbejder vi os ud af den. Og det har konsekvenser især for vores helbred.

Hvis vi har en konstant tilstand af mudder, så kan løsningerne være rigtige svære at finde. Vi kan ikke se klart, og vi bliver ved med at stresse kroppen med nye mere eller mindre umulige løsninger.

Det er her pausen og tilliden kommer på banen. Har du ikke prøvet i visse situationer at tænke; ”Nå, det må løse sig, jeg gider ikke tænke mere på det”. Og uden at du nærmest ænser hvordan, så kommer den fineste og letteste løsning på banen.

Det er ikke altid nemt for os at tage en pause, for vi har lært at finde løsninger hurtigt og hele tiden ”bare prøve igen”.

Når vi skal gå over i tilliden, så skal vi slippe kontrollen, noget som mange af os, har rigtig svært ved.

Jeg plejer at bede om, at der kommer en løsning til mig, og så slipper jeg det helt. Flytter fokus hen på noget andet. Når jeg så har lagt udfordringen på hylden, så dukker løsningen lige pludselig op. Enten via en anden person som hjælper mig. Eller løsningen lander i mig.

Det sjove er, at de løsninger som kommer, ofte er nogle, som jeg aldrig selv ville have tænkt på.

Så prøv at bede om en løsning – flyt fokus og vær i absolut tillid til, at løsningen lander. Dette er én af opskrifterne på mere energi og overskud i hverdagen.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg ønsker dig en dejlig weekend.