I sommerferien var jeg med min mand og drenge i biografen og se Ice Age 4. Jeg elsker tegnefilm. I det hele taget er jeg en ”sucker” for film, som ender lykkeligt.

I Ice Age 4 bliver Manse, den store mammut, væk fra sin familie. Han ender alene sammen med sine to bedste venner. Der er en hel hær af onde pirater, som vil forhindre Manse i at se sin familie igen. Men Manse er helt sikker på, at han kommer hjem igen. Selv ikke de onde pirater kan rykke hans tro.

Kender du ikke det, at selvom tingene til tider ser lidt sorte ud, så er man helt sikker på, at det nok skal løse sig? Og det gør det bare hver gang.

Desværre har vi ikke altid den tro, når der er noget meget vigtigt på spil. Så er vi mere fokuserede på det, som kan ende galt. Vi tænker alle mulige og umulige scenarier igennem.

Hvorfor er det, vi ikke gør som dem i tegnefilmene. Hvorfor bevarer vi ikke den ubetingede tro på, at tingene løser sig på den ene eller anden måde?

Når vores egen udgave af pirater kommer og prøver at forhindre os i at få det, som vi ønsker, så tænk som Manse: “Det løser sig på en ene eller anden måde”.

En af de mange ting, som jeg har lært på min uddannelse som spirituel mentor hos Christine Eilvig er:

  • Gentag ikke noget, som ikke virker – så hvis piraterne ikke flytter sig første gang, så prøv noget nyt.
  • Hvis du ikke kan finde vejen, så spørg om hjælp. Vi behøver ikke at kæmpe mod piraterne alene. Oftest kan folk omkring os se nye veje, som vi ikke selv kan se.

 

 

 

 

“Denne pirat ville måske ikke være den værste at kæmpe imod.”

Jeg ønsker dig en magisk dag…

Kærligst