Workshop 2018-12-04T08:21:57+00:00

DU VED, AT DU OG LIVET HAR MERE AT BYDE PÅ – OG KUN DU KAN SKABE DE FORANDRINGER, DU ØNSKER DIG!

Du ved godt, at det ikke handler om alle de andre, men om dig selv, men alligevel, så kan du have svært ved at stå ved dig selv, gå DIN vej – og lytte til dig selv.

Vi er så vant til at indordne os og tror på alt det, som vi ser, hører, læser og har oplevet gennem livet. Men vi har levet i en illusion de sidste mange hundrede år, og det er på tide, at vi begynder at leve i overensstemmelse med, hvem vi er.

Kunne du godt tænke dig at se dig selv i et nyt lys? Få justeret de briller, du ser verden med? Stoppe med at gå i vejen for dig selv?

Så er denne her super-fede–lækre-og-ikke-mindst-lifechanging😉-samt-sjove workshop noget for dig.

Jeg har gennem de sidste par år studeret en masse inspirerende mennesker bl.a. Dr. Joe Dispenza, Brené Brown, Byron Katie. I november var jeg på en den vildeste workshop med Dr. Joe Dispenza – hvor jeg fik oplevede mennesker få deres kroniske sygdomme til at forsvinde på bare nogle få dage. Vi lærte, hvem vi som mennesker i virkeligheden er – forklaret via kvantefysik og gentekonologi. Vi er SUPER NATURAL og intet mindre en magiske og det er videnskabenligt bevist.

Derudover har dagligt tappet ind i den visdom, som jeg (og du) har adgang til – og det har givet mig en masse fede teknikker, der hjælper os til at SELV at finde vejen i vores eget liv.

Den største GURU i dit liv er DIG. DU ved, hvad der er bedst for dig, og når du lærer, hvordan du stopper med at gå i vejen for dig selv, så bliver dit liv aldrig det samme igen.

De gode teknikker

Jeg har samlet mine simple yndlingsredskaber, som du kan bruge når;

  • Du bliver trigget af ex’en, partneren, chefen (ja du ved selv, hvem der er din største læremester😉)
  • Du bliver bange for at sige din mening
  • Du overskrider dine egne grænser igen
  • Du ikke tror på dig selv
  • Du IGEN kommer til at modarbejde dig selv

Det er teknikker, du kan bruge hele tiden, når livet driller dig.

Det er kun dig, der står i vejen for dig selv – så lær, hvordan du stopper med det på 5 timer.

Når du forlader mig og alle de andre lækre deltagere, så skal du øve dig (gerne dagligt) på teknikkerne. For at skabe en forandring i dit liv – så bliver du NØDT til at gøre noget nyt. Og når vi skal gøre noget nyt, så skal vi øve os, så det nye til sidst bliver en del af os vores mindset og væremåde.

Hvis du kunne tænke dig at ændre måden, du ser dig selv og verden på, OG stoppe med at gå i vejen for dig selv, så kom til Holbæk den 2. februar 2019. Det bliver en super fed og inspirerende dag. Vi starter kl. 10:30 og slutter ca. 15:30.

Jeg vil dele min viden på området og mine teknikker. Herefter skal vi øve os sammen. Når vi arbejder i grupper, så løfter og inspirerer vi hinanden endnu mere. Og så skal vi selvfølgelig lige starte med lidt clairvoyante beskeder til gruppen 😉

Jeg kunne godt skrive et langt stykke med, hvad jeg tror du vil få ud af det, men ærligt så kan jeg jo ikke vide det. Jeg kan bare sige, at jeg er SÅ passioneret omkring denne her måde at leve på, og at jeg gør alt for at skabe et trygt miljø, så vi kan dele vores erfaringer med livet helt åbent. Når vi deler ærligt og lytter til hinanden, så sker der fantastiske ting. Følelsen af ikke at være alene og genkende sig selv i andre er med til at forandringen kan ske hurtigere.

Så kom med og lær at leve på en ny, lettere og meget roligere måde, hvor du kan se og mærke dig selv og meget af dit indre drama forsvinder.

DU skal blot medbringe dig selv, så sørger jeg for frokost samt kaffe, the og lidt sødt.

Jeg glæder mig til at se dig.

JEG SKAL HELT KLART MED!