Som jeg mærker det, så er det vigtigt at vi udvider os selv energetisk. Forstået på den måde at vi tror på og mærker, at vi rent faktisk er mere end vores fysiske krop.

Hvordan gør vi så det?

# Ved at vide, at vi ALTID finder de svar, vi har brug for.

# Ved at vide, at vi ALTID har ressourcerne til at håndtere det, som livet byder os.

# Ved ALTID at have tillid til os selv og livet generelt.

# Ved at vide, at vi ALDRIG er afhængig af nogen eller noget, for at vi kan have det godt.

Jeg ELSKER denne her beskrivelse fra min yndlingsbog Michael A. Singer’s “Den ubundne sjæl” .

Forestil dig at manden/kvinden i dit liv lige har forladt dig. Du går helt ned psykisk og har faktisk lyst til at forlade planeten. Du trøstespiser og har ikke energi til noget som helst.

Efter 3 måneder i helvede – du har været i total survival mode og har været på vippen til at gå til lægen, for at få lykkepiller, så ringer han/hun til dig og fortæller, hvor meget han/hun savner det, og det var den største fejltagelse han/hun nogensinde har lavet. På et splitsekund har du energi igen. Du springer op og får ryddet lejligheden op og nynner på vej til arbejde.

Den energi, du pludselig mærker igen, kommer ikke fra eks-kæresten. Det er ikke sådan, så personen har sendt dig god energi. Nej – det er en energi, der ALTID er tilstede inde i dig. Selvom vi føler os tunge, deprimerede, vrede, lammede eller andre svære følelser, så ligger glæden, kærligheden, lysten etc. altid I os.

Så når vi begynder at forstå, at vi altid har begge poler i os, så kan vi hurtigere finde vejen til den energi, der støtter og hjælper os lige meget, hvad der sker.

Så det handler ALDRIG om de andre – det handler ALDRIG om ting, der sker i dit liv. Det handler om, hvordan du ser på dig selv.

Er det ikke skønt – seriøst.

Vi har adgang til energien hele tiden. At vi så ikke altid kan finde adgangen den gode energi, er en anden sag. Men hvis vi tror på, at den altid er tilstede, så får vi nemmere og nemmere ved at aktivere den.

Kærligst

Cristina