Din intuition er altid aktiv. Den fortæller dig konstant, hvad der vil være bedst at gøre, men fordi vi har lært at overhøre op gennem livet, så bliver vi hele tiden i tvivl. Vi er bedre til at lytte til frygtens stemme, som vi ofte kommer til at tro er vores intuition.

Hvis du ønsker at blive bedre til at høre, hvad din intuition, så vil jeg bede dig om at starte med at trække vejret. Ikke den korte automatiske vejrtrækning, der gør at du stadig er på jorden, men dybe vejrtrækning helt ned i maven, så ofte du kan i løbet af dagen.

Så er det vigtigt, at du begynder at være mere opmærksom på dig selv. Hvordan har du det? Hvordan reagerer du på de mennesker omkring dig?

Du behøver ikke, at gøre noget anderledes end du plejer – jeg beder dig blot om at være mærke dig selv, og observere dine reaktionsmønstre.

Det er så vigtigt, at du lærer dig selv at kende – uden at dømme, hvordan du har det. Når du kender dig selv og dine reaktionsmønstre, så kan du nemmere høre og følge din powerfulde intuition. Når du lærer dig selv, at kende, så bliver du klar over, hvornår det er din intuition og hvornår det er din frygt, der taler til dig.

Læg mærke til hvad du har lyst til at gøre og sige – måske kan du føre det ud i livet, måske kan du ikke, det er egentlig ikke det vigtige.

Det vigtige er, at du er opmærksom overfor dig selv. Jo mere du øver dig i opmærksomheden og tilstedeværelsen overfor dig selv, jo hurtigere vil du være i stand til at lytte til dig selv og gøre det, der er bedst for dig.

Kærligst

Marie Cristina