Tarotkort Oplæg 2018-08-16T12:28:58+00:00

Kanalisering – tarotkort oplæg

Hvis du har en udfordring, som du ønsker Universets hjælp til, så sætter jeg mig og stiller ind på dig og trækker nogle kort. Ud fra kortene og den vejledning, som jeg får ”oppefra”, indtaler jeg en lydfil på ca. 12 -15 minutter til dig, hvor jeg/de giver dig en forståelse af, hvor du er lige nu, og hvad du kan gøre for at komme videre på en lettere måde.

Du skriver en mail til mig med din udfordring, og indenfor 4 hverdage modtager du dit svar direkte i din indbakke.

Oplægget koster 395,-

Jeg glæder mig til at lægge dine personlige kort og give dig svar!

Mon kærligheden kommer til mig i år? Er det på tide at skifte job? Kommer det til at føles lettere at være mig? Skal jeg handle på min søns situation i skolen? Der kan være mange spørgsmål som vi søger svar på og som vi måske ikke behøver en hel session for at opklare eller få svar på. Hvis du har et spørgsmål eller en udfordring du gerne vil have universets synspunkt på så er vi klar til at hjælpe dig og give dig klarhed.

Jeg vil gerne høre hvad kortene har at fortælle mig!

Tårerne løb ned af mine kinder. HOLD NU KÆFT hvor var det godt og mega præcist!!

Det var LIGE hvad jeg havde brug for. Det gav mig en øjeblikkelig ro og en dyb glæde over, at der er så kærlig hjælp tilgængelig for mig gennem dig. Du er en genial formidler. WOW! Tusind tak smukke.

Du taler direkte til noget, inden i mig, uden om mit hoved. Det er helt unikt.

Jeg skal høre det igen og igen, for jeg tager et skridt på min indre rejse, hver gang jeg hører dine ord. Det flytter virkelig noget.

TAK.

Charlotte

Jeg ELSKER kortene, din stemme, tolkning og forklaring!

Du er så skarp, beroligende, spot on, konkret og god til at præsentere essensen, så man forstår og ikke mindst MÆRKER beskeden/budskabet/følelsen OG hvad man kan gøre.

Malene

Tuuuuuusind tak for oplægget!!! Det går fuldstændig i tråd med alt det, der rører sig i mig!! Det passer så godt!

Ja, jeg har power, pionerånd og meget nytænkning. Og ja, jeg vil SÅ gerne regne det ud og have kontrol – noget jeg virkelig øver mig i! Og det, jeg hjælper mine klienter med, er at tage et skridt af gangen og være selvkærlige – og det er samtidig det, jeg selv øver mig i. Og stilletid /alenetid er helt essentielt for mig!

Jeg er meget overrasket over, så præcist det rammer! Og det er virkelig en dejlig ting at få at vide, at jeg er på rette vej! Og tålmodigheden – det er et af mine andre temaer?

Tusind tak!

Gitte