Skaberkraft Session 2019-03-18T12:06:10+00:00
KLIK HER OG KØB DIN SESSION TIL FORNYET SKABERKRAFT

Skaberkraft Session

I modsætning til mine 2 meget specifikke behandlinger: Krop & Essens Scanning samt Business Flow Session – er en Skaberkraft Session for dig, der på et mere generelt plan har behov for fornyet styrke og retningssans i dit liv. 

Det er til dig, som har godt fat i den lange ende, og lever et godt og rigt liv, men som alligevel trænger til friske øjne på et eller flere livstemaer. 

Du har det måske sådan, at du tager dig selv i at koge suppe på den samme udfordring igen og igen, ude af stand til at finde the missing link, der får dig af krogen. Det kan også være, du er nede med flaget på grund af sorg, stress, angst eller noget helt fjerde og ikke selv kan finde en måde at rumme livet på. 

En Skaberkraft Session er en kombination af kropslig og psykospirituel guidning, hvor jeg hjælper dig videre med de livsforhold, du sidder fast i. Det sker ved, at vi først taget en kort snak om dine udfordringer. Derefter vil du modtage en fjernhealing på ca. 25 min, så vi får skabt grounding i din krop, så der kommer ro på nervesystemet. Derefter taler vi sammen igen og jeg giver dig de svar, der allerede ligger og venter på dig. Måske er svaret ikke det, du havde forventet. 

Blot husk, at vi ikke altid får de svar, vi ønsker os, men vi får altid de svar, vi har brug for. 

Heldigvis skal der ganske lidt til, før vi får det bedre og finder vejen – også midt i kaos. Det kræver “blot”, at vi kommer i kontakt med vores egen skaberkraft. Får taget hul på bylden og taget ansvar for situationen nu og her. Ikke mindst er accept en vigtig ingrediens, som gør, at vi kan være i smerten og frustrationerne og på den måde slippe grebet langt hurtigere end ellers. 

Efter en Skaberkraft Session føler du dig set og rummet i lige præcis den situation, du befinder dig i. Du er lettere om hjertet, mere energisk og mærker en fornyet livskraft. 

Bestilling og spørgsmål 

Ønsker du en Skaberkraft Session eller har du spørgsmål til sessionen, så ring på 40 50 14 64 eller send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk. Session foregår over telefon eller via Skype og tager cirka 70 minutter. 

En Skaberkraft Session koster DKK 1095,-