Sagt om forløbet: Din indre kraft

Det er svært at få startet for alle de ord jeg har, men det er godt nok et fantastisk forløb.

Det at blive i følelserne til de klinger af det giver en form for ro. Der er et væld af følelser, svære, tunge, glade, angste osv. Men det nye er at jeg ikke prøver at få dem til at forsvinde, men “prøver” at byde dem velkommen. Lyder nemt, det er det IKKE.
Men det giver en indre ro, og det troede jeg aldrig skulle komme igen…. det er det forløbet giver mig.

Christinas vidunderlige måde at forklare de svære ting på, og at hun lukker os ind i hendes univers.
Det er så stort og nyt for mig.

Cathie, deltager på forløb 1

Forløbet er fantastisk!

Jeg elsker især (dvs. udover at nævne alt!) “Ugens besked” og vores “Q&A kald”. HVER gang er budskaberne præcise og lige det næste puf eller den øjenåbner, der er brug for.

Stemningen i gruppen og i forløbet er tryg, uformel og ærlig – rigtig rar. Samtidig er der skub på – der sker altså også noget med intentionerne, den ønskede udvikling og selvfølelsen.
Forløbet og Cristinas budskaber og input har ført til, at jeg i meget højere grad har en følelse af at stå rolig inde i en vild orkan i modsætning til at hvirvle rundt.

Malene, deltager på forløb 1

Jeg er helt høj over dette fantastiske forløb. Marie Cristina har sat rammerne for et transformerende forløb som har bragt mig hjem i mig selv . Takket være Cristina er jeg blivet bedre til – at være med det som er, mærke nuet og min kerne er mærkbart styrket.

Cristina formidler budskaber og materiale med sårbarhed, styrke og autencitet. Hun rammer så plet med det hele.

Vores Q&A har været ubeskrivelige – efter hver eneste gang har jeg følte mig set, opløftet og omsluttet af kærlighed – jeg har haft det som om jeg har fået et kæmpe varmt knus.

Jeg er vild med Cristina, dette forløb og alle de andre deltagere.

Jeg er dybt taknemlig over alt det jeg har fået med mig ❤️

Louise, deltager på forløb 1

Den professionalisme, omsorg, passion, vilje og kærlighed for netop at få os stærke seje feminine kvinder tilbage i os selv, og egen krop, som Cristina har lagt i det her forløb, den banker ud i alle porer af Cristina, i alle filer, i alle øvelser, i alle samtaler, i alle Q&A’s, i alle “ugens beskeder” og ja bare i alt hvad Cristina og gruppen sammen skaber i det her forløb.

Det her forløb vil alle kvinder jeg kender på den her jord i den grad benefitte fra at være med i. Personligt, arbejdsmæssigt, relationsmæssigt, ja bare på alle planer. Nedefra og op. Og oppefra og ned.

Den måde at kunne være med sig selv på, uanset, er altomskyggende og alt-transformerende for enhver person der lærer denne kunst.

Og det er netop det som Cristina lærer os og giver til verden.

Zofiia, deltager på forløb 1

Sagt om personlige sessioner

Tusinde tak for en fantastisk session.
Aldrig før har jeg været opfyldt af så megen skøn energi – hele min krop vibrerede af den skønneste energi, samtidig med at en vidunderlig ro bredte sig i både krop og sjæl.

Ordene til mig gav så meget mening og gav genklang dybt i mit indre. Jeg føler, at vejene igen er åbne og at jeg nu ved, hvilken vej, jeg skal tage. Det føles SÅ godt.
Jeg glæder mig til alt det, der skal ske nu og i fremtiden – for første gang mærker jeg en ro og en mening med det hele, i stedet for den panik og angst, som nogle gange har meldt sig.

TAK.

Henriette

Du kan dit shit, Cristina. Og jeg er så glad for, at du har hjulpet mig.

Michael

“Tusind tusind tak – du har fået en livslang fan <3

Oh my! Jeg sidder stadig med åben mund og er hel målløs over, hvor glad og støttet jeg føler mig efter min session med Cristina og ”hendes kanaler”.

Fra at famle rundt i tåge har jeg nu fået et sprog til at kunne forklare, hvad det er, at jeg gør for mine kunder og ved nu hvad, der er afgørende for mig og min forretning. I am IN LOVE <3

Hele Danmark burde få en session med Cristina. Af hjertet tusind tak for dig Cristina og dine ”lækre kanaler”.

Charlotte

“Er stadig helt rundtosset på den gode måde. Det skal lige lande det hele. Men har en indre ro og glæde ❤

TAK til og for dig og “dine kanaler”

Dorte

Tak fordi du lige har gjort en kæmpe forskel i mit liv <3

Maiken

“Tusind tusind tak for en helt fantastisk session.

Jeg har aldrig før følt mig så set og hørt. Jeg sidder tilbage med en følelse af, at helt nye døre er ved at åbne sig for mig, blot fordi “du/de” satte alting i et helt nyt lys.

Jeg føler mig så klar til at bruge mine nye indsigter, og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske.

Hanne

Sådan Cristina, tusind tak!

Du har en ganske særlig evne til at gå lige til benet, dybt og healende, på en måde så både ører og hjerte forbliver åbne og villige til at lytte og lære. Jeg føler mig altid set og hørt, uanset hvad vi taler om.

Vi når altid ind til sagens kerne, og jeg er altid langt videre, end hvis den indre stemme skulle have været min samtale partner. Du kan noget ganske særligt.

Cristina får mine allervarmeste anbefalinger.

Carolina Linn

Cristina kan med sin suverænt kærlige skarphed se lige igennem dig og helt ind til kernen.

Hun stiller skarpt på dit issue med en ro og kraft så stor, at det er som at lande i den blødeste rede,
hvorfra man kun kan vokse.

Cristina fornemmer, sanser og kommunikerer al sin visdom på en så omsorgsfuld og klarsynet måde, at al forvirring og uro forvandler sig til ro, vished og retning.

En sand engel på jord. Tak skønne Cristina.

Elvirah

Sagt om personlige tarotkort oplæg

Tårerne løb ned af mine kinder. HOLD NU KÆFT hvor var det godt og mega præcist!!

Det var LIGE hvad jeg havde brug for. Det gav mig en øjeblikkelig ro og en dyb glæde over, at der er så kærlig hjælp tilgængelig for mig gennem dig. Du er en genial formidler. WOW! Tusind tak smukke.

Du taler direkte til noget, inden i mig, uden om mit hoved. Det er helt unikt.

Jeg skal høre det igen og igen, for jeg tager et skridt på min indre rejse, hver gang jeg hører dine ord. Det flytter virkelig noget.

TAK.

Charlotte

Jeg ELSKER kortene, din stemme, tolkning og forklaring!

Du er så skarp, beroligende, spot on, konkret og god til at præsentere essensen, så man forstår og ikke mindst MÆRKER beskeden/budskabet/følelsen OG hvad man kan gøre.

Malene

Tuuuuuusind tak for oplægget!!! Det går fuldstændig i tråd med alt det, der rører sig i mig!! Det passer så godt!

Ja, jeg har power, pionerånd og meget nytænkning. Og ja, jeg vil SÅ gerne regne det ud og have kontrol – noget jeg virkelig øver mig i! Og det, jeg hjælper mine klienter med, er at tage et skridt af gangen og være selvkærlige – og det er samtidig det, jeg selv øver mig i. Og stilletid /alenetid er helt essentielt for mig!

Jeg er meget overrasket over, så præcist det rammer! Og det er virkelig en dejlig ting at få at vide, at jeg er på rette vej! Og tålmodigheden – det er et af mine andre temaer?

Tusind tak!

Gitte

Sagt om personlige meditationer

Jeg valgte at bestille en personlig meditation hos dig, fordi jeg var kørt lidt fast i nogle mønstre.
Jeg følte også, at jeg famlede i blinde og ikke rigtigt, havde kontakt til det jeg selv kalder universet.

Samtidig har jeg min egen virksomhed, og har altid en konflikt i mig selv, når jeg skal tage imod betaling. Du stillede ind på mig, og kunne meget præcist beskrive, hvad det var som gav anledning at jeg har sådan.

Dine ord resonerede dybt i mig, og gav mig en dyb forståelse af min process. Jeg har nu også modtaget den meditation, som du har lavet til mig, og jeg kan mærke at den virker dybt ind i mig på alle planer.

Så tusind tak, du er super dygtig og jeg har fået meget mere end jeg havde turde håbe på, når det hele nu bare er foregået online. Tusind tak for dig.

Marcus

Det er en af de mest selvkærlige gaver jeg nogensinde har givet mig selv – en personlig meditation fra dig.

Jeg har i en periode lyttet til den hver eneste dag og den har uden tvivl givet mig den styrke og ro som jeg har båret med mig ud i hverdagen i en svær tid.

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller en personlig meditation fra dig.

Zofiia Rose