Om mig 2018-08-16T17:56:40+00:00

Sidder du måske og tænker…

Ja hvem er hende der Cristina egentlig?

Da jeg hørte første gang, at vi alle er spirituelle væsner i en fysisk krop, var der noget, der klikkede inde i mig. Der er ikke nogle mennesker, der er mere spirituelle end andre. Der er bare nogen, der vælger at have mere fokus på den fysiske krop end den fantastiske universelle energi, som vi alle er en del af. Og der er ikke noget, der er mere rigtigt end noget andet.

Jeg tror ikke på, at vi kommer igennem livet uden masser af udfordringer. Og jeg tror ikke på klichen om, at bare vi tænker positivt, så bliver alt godt. Jeg tror på, når vi tør se alle vores handlinger og følelser i øjnene og være okay med, hvordan vi har det LIGE NU, så bliver vi den mest powerfulde udgave af os selv.

Jeg har i mange år arbejdet med clairvoyance og kanalisering, hvor jeg ind i dine energier, og kan via det, som jeg ser og mærker hjælpe dig til at komme hjem til dig selv, og blive den udgave af dig selv, som du ønsker at være.

Jeg tilbyder workshops og sessioner, hvor jeg deler ud af kærlige og simple redskaber, der gør en verden til forskel.

Jeg VED, at det kræver en indsats og ændre sit liv – der er ikke noget quick-fix. Men hvis du arbejder dagligt med justeringer – så bliver dit liv aldrig det samme.

Min passion er at vise mennesker, hvor fantastiske de er LIGE NU, også selvom livet føles svært – og jeg drømmer om, at vi kan leve i accept og tillid til os selv og hinanden, så verden kan blive et bedre sted.

Jeg er uddannet socialrådgiver, coach, clairvoyant, spirituel mentor og systemisk familieopstiller og jeg bruger intuitivt de redskaber, som jeg fornemmer mine kunder har brug for.

Hvis du mærker, at jeg er et match til den hjælp, du har brug for, så vil jeg glæde mig til at hjælpe dig videre på din vej til det liv, du er skabt til at leve.