Et kanaliseret indlæg 🙂

Måske synes du at alting føles lidt tungt i øjeblikket – og nu kan det være, at du ligesom Marie Cristina tænker ”aarrgghhhh – det er sgu da noget af en underdrivelse 😉

Som du nok har hørt, så handler 2017 om nye begyndelser. Mange af jer (inkl. Marie Cristina) har tænkt – JUBIIII – JEG ER SÅ KLAR, fordi 2016 var rimelig belastende 😉

Og derfor er du måske “en smule” skuffet over 2017 allerede 😉

Men sagen er, nye begyndelser er ikke nemme, fordi alting er nyt. Det er lidt som at starte på et nyt arbejde – det er spændende men samtidig meget energikrævende.

Måske tænker du – ”Jamen, der er jo ikke sket en skid i mit liv. Jeg har stadig mit job og bor samme sted, der er intet nyt i det”. Men det der er nyt, er energien omkring dig. Vi ved godt, at det lyder lidt langhåret, men ikke desto mindre er det sandt.

Forestil dig at du altid er gået ned af den samme trappe, hvor trinene havde en bestemt størrelse, og lige pludselig er trinene blevet MEGET mindre.

Kan du se for dig, hvordan du i begyndelsen ville ryge på røv og albuer, hver gang du gik ned af den. Ja, du må gerne trække lidt på smilebåndet 😉

Energien omkring dig har ændret sig, og derfor kommer du til at ”skvatte ned af trinene” her i starten. Det er anderledes at gå på trappen (læs; at være dig).

Kommer du til at skvatte ned at trappen hele året – NEJ slet ikke. Men det kræver, at du er opmærksom, når du går ned af den (læs; opmærksom på hvordan du har det).

Lige nu kan du ikke spæne ned at trappen, som du altid har gjort. Du må gå lidt langsommere, være opmærksom og efter et stykke tid bliver du super god til at gå på de nye trin.

Så det vi vil sige til dig er, ALLE nye begyndelser kræver øvelse.

Hvis vi skal sige det kort, så øver du dig lige nu på;

  • at slippe kontrollen og være mere i tillid
  • at være okay med alle dine følelser
  • at finde accept og kærlighed til dig selv
  • at finde dine grænser og være tydelig omkring dem
  • at vise HELE dig og ikke prøve at være en anden, end du er

Det er ikke en nem opgave, du er sat på her i 2017, men vi er slet ikke i tvivl om, at du kan klare den. Husk på, at du får aldrig opgaver, som du ikke kan håndtere.

Men hvis du tror, at du kan klare det hele på den halve tid, og bliver sur på dig selv, når det ikke bare kører for dig, så giver vi dig en i røven 😉

AL begyndelse er svær. Forstil dig et barn der er ved at lære at gå – ville du råbe og sige hver gang han/hun faldt? Neeej – det ville du bestemt ikke. Behandl dig selv på samme måde. Husk dig selv på at det her er en ny begyndelse, også selvom livet på ingen måde har ændret sig.

Det er ikke dine ydre omgivelser har ændret sig – det er dine indre (energien). Og det kan ofte være lidt sværere for jer mennesker, fordi I vil så gerne kunne forklare, hvad der sker og hvorfor det sker.

Det her kan du ikke forklare – du kan bare øve dig i at være okay med at tingene er lidt anderledes indeni dig lige nu.

Hvis du har brug for lidt førstehjælp til at tackle alt, det der sker inde i og måske rundt omkring dig, så har “vi” lavet en lydfil på 1 time, der giver dig en større forståelse af, hvad der sker lige nu, og giver dig tips til, hvordan du med små justeringer bedre kan tackle det, så det hele bliver lidt nemmere.

Lydfilen koster KUN 75 kr., og du kan købe den lige HER.

Og bare lige for en god ordens skyld. Du gør det super godt 😉

Du er intet mindre end fantastisk!!!

Masser af hep og kærlighed til dig

Marie Cristina & Co. 

PS. Hvis du har lyst til at få hjælp direkte af mine kanaler, så kan du booke en session her.

PPS. Du kan læse endnu et indlæg om 2017’s energi, og hvilke indflydelse på vores “selvudviklings-mani” lige her.