MINUT FOR MINUT

//MINUT FOR MINUT

MINUT FOR MINUT

15403039_10210110669657803_688127491_n

Vi kan have en tendens til at jagte det gode liv. Et liv hvor vi er happy happy og i høj vibration. Et liv hvor vi manifestere alt det, vi ønsker os. Et liv hvor vi bliver frie af alle vores begrænsede mønstre og hvor vi er ansvarlige for vores egen lykke (læs: hvis vi føler os ulykkelige, så er det et valg vi tager).  

Er det meningen/muligt?

Jeg mærker at høj vibration og lykke også handler om, at kunne tackle dagene, der føles tunge og måske endda sorte.

I går så jeg et klip fra min absolutte yndlingsserie SKAM, der er norsk og skildrer teenage-livet på et gymnasium i Oslo. Her i sæson 3 følger vi Isak på 17 år, der forelsker sig i Even på 19 år. De to drenges kærlighedshistorie er så fin og sårbar. Even viser sig at være bipolar og i det sidste klip fra i går, ligger de i sengen og Even, der ellers hele tiden har været livsglad og med et glimt i øjet, ligger nu med morgenhår og er dybt deprimeret.

Even har lyst til at forsvinde, fordi han ikke mener, at han er god for Isak. Men Isak siger at de skal lege en leg, der hedder ”Even og Isak minut for minut”. Den går ud på at det eneste, de behøver at bekymre sig om, er det næste minut.

Det er, som jeg mærker det MEGA HØJ vibration. At turde være i livet lige nu med det, der nu engang byder sig. Ikke prøve at fixe det eller få det til at forsvinde.

Det er IKKE meningen, at vi skal være glade hele tiden. Som jeg mærker det, er det meningen, at vi tør vise, hvem vi er også selvom det måske ikke føles fantastisk lige nu.

Vi er spirituelle væsner i en fysisk krop og det er vores tanker/erfaringer, der ”fucker vibrationen op” – ikke de følelser, som vi har. Det ville være lavvibrerende, hvis Isak skulle prøve at fixe Even eller hvis Even ikke turde vise, hvordan han oprigtig har det.

Tunge, sure, vrede følelser er ikke forkerte – vi skal blot turde give dem plads til være der. Dét er for mig høj vibration.

Hvis vi er sure og vrede på andre og giver dem skylden, så falder vibrationen, fordi de forlader vi os selv, og går ud i de andre.

Hvis vi er sure, vrede og tunge og prøver at analyserer os frem til hvorfor, så følelserne kan forsvinde og vi kan forhindre dem i at komme igen, så falder vibrationen.

De tunge dage er lige så vigtige, som alle de gode. De er måske ikke lige så sjove, men det fuldender os, som de smukke væsner vi er.

Så når jeg har en tung og trist dag, øver jeg mig i at tage dem minut for minut eller time for time. Tænke på hvordan jeg kan støtte mig selv bedst muligt, når dagen viser sig fra den “belastende” side.

Er det med lidt ekstra søvn – flere pauser – mere natur – alenetid – ringe til en ven, der kan rumme mig. Hvordan kan jeg omfavne at en del af mig og at turde give plads til dage, hvor jeg leger minut for minut.

Og så prøver jeg at huske mig selv på, at det eneste der er helt sikkert, det er, at jeg ALDRIG ved, hvad der sker lige om lidt.  

I kærlighed til dig og mig.

Marie Cristina

 

   

 

By | 2016-12-11T12:01:19+00:00 december 11th, 2016|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment