Min Blog 2018-08-16T12:32:34+00:00

Mine kanaliseringer med gratis budskaber

Jeg skriver løbende kanaliseringer med budskaber, tanker og reflektioner som jeg rigtig gerne vil dele med dig. De kommer ofte ret impulsivt da de altid rummer et relevant og “her og nu” relateret emne serveret til os alle. Håber at indlæggene kan inspirere dig lidt – det er i hvert fald mit ønske.

301, 2019

Et håb for 2019

Vel kan vi være uenige. Det skal man have lov til. Det hører med til at tænke over tingene og at danne sig en mening. Men vi skal altid lytte til hinanden og prøve at forstå hinanden.

Citat Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi står et sted hvor fællesskabet har brug for at blive styrket – så verden kan blive et bedre sted for os at være.

Jeg læste forleden i en bog om unyttig viden, at sidste gang vores klode ikke havde en eller anden form for krig var i 1776.

Tænk at vi i over 200 år har bekriget hinanden et eller mange steder på vores kære jord. Det “sjove” er, at vi alle sammen går i krig for samme ting, nemlig at skabe et bedre sted for vores børn. Vi har bare hver vores definition på, hvad der er det bedste for vores børn.

WE ARE ALL ONE er der efterhånden mange videnskabsmænd, der har bevist. Alligevel har vi formået at skabe en verden, hvor frygt, mistillid og separation dominerer vores tankegange.

Vi tænker ofte det værste og dømmer naboen for det mindste.

Engang i mellem skal vi helt ud af en sti for at erkende, at det ikke er der, hvor vi hører hjemme, og jeg tror på, at vi snart er ved at være for enden af den sti, hvor vi tror mere på frygten end på tilliden.

Rigtig mange taler om UNITY, energier, selvhelbredelse, tillid og kærlighed, og jeg tror 2019 bliver et år, hvor flere og flere begynder at vende om og finde en ny sti at gå på. Simpelthen fordi det bliver for hårdt at gå nede af frygtens og mistillidens sti.

Jeg synes desværre også at den ”spirituelle verden” i en periode har bevæget sig ned ad en sti, som taler om lykke, kærlighed og livets mirakler. Ord som jeg selv tror dybt på – men de kan ikke stå alene. Livet er fyldt med modsætninger – så at tro, at vi kan leve i lykke og tillid hele tiden er efter min mening også skudt ved siden af.

Jeg håber, at 2019 bliver året, hvor stien for balance mellem det lyse og det mørke bliver bredere og bredere. En sti hvor vi støtter hinanden, lytter til hinanden og lader hinanden være lige der, hvor vi er.

En sti hvor vi lige stopper op inden vi fordømmer vores næste – men i stedet for lige tænker over, kan der være en årsag til, at han eller hun agerer, som de gør.

For at rumme og have tillid til andre kræver det, at vi har tillid til os selv. At vi tør stå ved, at vi ikke sidder på den endegyldige sandhed, og at vi ikke har nogen idé om, hvad der sker lige om lidt.

Det kræver at vi slipper kontrollen. At vi tør trække vejret stille og roligt, når frygten overmander os.

2019 kommer med et fantastisk tilbud – et tilbud om at du/jeg kan mærke efter, HVEM vi gerne vil være. Ikke HVAD vi gerne vil være.

Hvem vil du gerne være? Eller måske et endnu nemmere spørgsmål – hvilket rollemodel ønsker du at være overfor dine børn?

Er det vigtigste succes på alle planer – eller er det at være et godt menneske?

Bliver 2019 året, hvor det vigtigste er, hvordan vi behandler os selv og andre?

Min sandhed er, at vi er lavet af kærlighed. Der er INGEN mennesker, der er onde, når de kommer til verden. Men vores omstændigheder er meget stor medskaber af vores personlighed.

Så hvad er det egentlig, der er vigtigt for os?

Er det vigtige at have fokus på det farlige (alt det fremmede og ukendte) eller er det at være tilstede og lytte til os selv og hinanden – som dronningen nævner. Give os selv plads og andre plads til at være den, vi nu engang er.

Livet ER en dans på roser – indimellem træder vi på rosens torne, og det gør ondt. Tornene er her ikke for at straffe os men for at lære os at åbne endnu mere op for os selv og hinanden.

Mit ønske er at 2019 blive fyldt med tillid og kærlighed til ALT det, der dukker op, også selvom det stinker, når/hvis det gør det.

 

Masser af love, light & tonsvis af fuck-ups

Cristina

 

 

1101, 2018

LÆR AT DANSE MED 2018 😉 

Jeg har i mine spirituella-år aldrig oplevet energien så stærk, som jeg oplever den her i 2018.

I går fik jeg et billede af, at 2018 er ligesom en knalddygtig dansepartner. Hun (skriver hun fordi energien er feminin) er den slags partner, der kan lede en hele dansen igennem, fordi der bare ingen slinger i valsen er, og hun ved 100%, hvordan takten og trinene skal være.

Takten og trinene blev rigtigt lagt an i 2017, hvor vi mærkede den feminine energi, som jeg har talt meget om sidste år. Det er en energi, der er helt anderledes end den, som vi er vokset op i alle sammen.

Vi er vokset om med en dansepartner, der blandt andet har gået op i, at vi skal:

 • Holde fokus på at nå vores mål 
 • Være kontrollerede og strategiske 
 • Holde afstand og holde på maskerne (ikke vise eller give for meget) 
 • Tvivle og sætte spørgsmålstegn 
 • Passe på os selv overfor andre 
 • Passe ind i bestemte regler og rammer 
 • Sammenligne os med hinanden og måle vores succes i vores ydre omgivelser 
 • Kontrollere og styre vores følelser 
 • Mande os op og tage os sammen 
 • Være handlekraftige hele tiden 
 • Kunne klare os selv

Vores nye dansepartner har ikke så mange regler. Hun går mere op i, at vi skal:

 • Lære os selv at kende indeni  
 • Rumme og acceptere os selv og andre 
 • Forstå at der ikke er noget rigtigt og forkert 
 • Stoppe med at bebrejde og skyde skyld på os selv eller andre 
 • Lære at føle mere kærlighed til os selv og andre 
 • Leve ud fra tillid til os selv og hinanden 
 • Leve ud af accept af det, der er 
 • Lære af og udvikle os af vores erfaringer 
 • Finde balance mellem ’to be’ og ’to do’ 
 • Slappe mere af og lade tingene udvikle sig af sig selv 
 • Forstå at vi alle er en del af noget større – at vi alle er EN 

Vores nye dansepartner er som du kan læse meget blid og rummelig – meeeeen hvis du ikke lærer at danse efter hendes takt, så er det bare ærgerligt, fordi så træder hun dig over tæerne, indtil du lærer det 😉

Energien er så insisterende, så hvis vi bliver ved med at danse ud fra vores gamle trin med frygt, mistillid og kontrol, så sætter hun tempoet op, så vi rigtig kommer ud af takt.

Det lyder måske ukærligt, men som jeg mærker det, så kommer det fra det (k)ærligste sted. Vi har kollektivt (bevidst eller ubevidst) bedt om et energiskifte, så vi kan overleve som menneskerace, og derfor bliver vi nødt til at lære de nye trin af kende.

Jeg synes selv, det er mega spændende og ikke mindst svært, men jeg er VILD med de nye dansetrin – selvom jeg langt fra mestrer dem, og jeg tror virkelig, at verden bliver et meget bedre sted at være, når flere og flere lærer trinene at kende.

Hvis du er nysgerrig på de nye trin, så holder jeg et GRATIS onlineforedrag på næste lørdag, hvor jeg fortæller lidt mere om de nye spændende trin, og hvordan vi kan øve os på dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du tilmelder dig ved at klikke HER. Og hvis du ikke kan lytte med på lørdag, så kan du bare høre det, når det passer dig. Det eneste du behøver er dig selv og din mobil eller computer. Jeg har i mine spirituella-år aldrig oplevet energien så stærk, som jeg oplever den her i 2018.

 

 

Masser af kærlighed 

Cristina 
 

2912, 2017

Velkommen 2018

 

For at beskrive 2018 får jeg vist et billede af en have. Forestil dig at vi har brugt de sidste par år på at grave haven op, og i 2017 begyndte vi at lægge nogle fine frø ud. Lige nu er din have fyldt med jord, og måske kan du ikke helt huske, hvor du har plantet de forskellige ting. Det meste du kan se lige nu er jord, men det er vigtigt ikke at glemme, at du HAR sået en masse ting.

I 2018 skal du lære din have rigtig godt at kende. Se hvor du har sået og plantet – og du vil formentlig også flytte lidt rundt på det. Det er et spændende år, fordi du virkelig kan få en super smuk have, hvis du bruger tid på den.

Når du skal passe og pleje en endnu ikke helt synlig have, så er det meget vigtigt, at du går til det med en åben og kærlig tilgang. Tålmodighed og tillid er en rigtig vigtig ingrediens i forhold til at få det smukkeste resultat i haven.

Når du skal passe og pleje en have, så er det også vigtigt, at du går kærligt til værks. Det kan godt være, at der engang i mellem skal lidt kræfter til, hvis du vil hive nogle gamle rødder op, men det skal stadig gøres med en kærlig og rolig hånd.

Hvis du tramper hen over haven, så risikerer du at ødelægge nogle af de smukkeste og mest sårbare blomster. De blomster som er helt specielle i netop DIN have. Alle haver har nogle specielle blomster, der kun kan blomstre, hvis ukrudtet ikke bliver flået væk eller endnu værre fjernet med ROUND UP. Alt vækst er vigtig i din have, for at den kan blomstre sit smukkeste. De specielle blomster kommer kun op, hvis du er åben og ikke fordomsfuld omkring, hvordan du tror, at en have skal se ud.

Det, som er rigtig vigtigt at huske på, er, at du ikke kender det færdige resultat, og hvis du tør lade naturen gå sin gang og ikke bruge dine regler og billeder af, hvordan du tror haven skal se ud, så kan der udfolde sig til noget i din have, som du aldrig har drømt om.

Hver måned vil der ske nye ting i din have, og nogle måneder vil der blomstre den ene smukke blomst efter den anden, og i andre vil det vælte op med ukrudt. Og det er helt som det skal være. Det smukkeste resultat kræver begge dele.

I 2018 er det utrolig vigtigt, at du er åben for alt det, der kommer op, fordi alt er vigtigt. Det kan være, at du ikke kan se formålet med en utrolig grim plante, der er dukket op lige midt i det, der skal være dit smukke blomsterbed, men hvis du bare flår det op og ikke lige gider at sætte dig ind i, hvorfor den kommer op, og hvad den evt. kan bruges til, så mister du virkelig noget af magien i din have. ALLE blomster er vigtige.

Og de (efter din mening) grimme blomster er ofte dem, der giver næring og liv til de smukkeste blomster, som du ALDRIG havde forestillet dig, kunne gro i lige netop din have.

Hvis du har gjort meget gravearbejde i de sidste par år, så vil du ikke skulle grave særlig meget i år. Men du skal gøre det, der muligvis kan være endnu sværere – nemlig være åben og turde stå midt i den meget ufærdige have, hvor du har allermest lyst til at ringe til en anlægsgartner, der kan lave en færdig have til dig. Der er masser derude og de spammer dig med gode tilbud. Du må meget gerne blive inspireret af dem, men hvis du virkelig ønsker din helt egen unikke have, så er det vigtigt, at du tør stå i uvisheden og have tillid til, at du har sået og plantet lige netop de planter, træ, blomster etc., der gør din have helt unik.

2018 er året, hvor du kan komme helt ind og mærke dine unikke evner – men det kræver, at du tør stille dig i den ufærdige have og give den masser af kærlighed, accept og respekt, fordi den er helt fantastisk – også selvom den ikke er færdig.

Så 2018 handler om at være nærværende, sårbar, have oceaner af tillid og vide, at ALT det, der kommer op, er brugbart. Lær det hele at kende, så får du virkelig skabt en guddommelig smuk have.

Og du har alt den hjælp du skal bruge, fordi du er den vildeste gartner, når du overgiver dig til naturen (universet) og dig selv. Du ER meget mere end du tror, og det vil du opdage i 2018.

Jeg ønsker dig et fantastisk 2018 og god fornøjelse med det hele.

 

Masser af kærlighed 

Cristina 

 

1209, 2017

Automatisk selvudvikling 😉

Vi ser at mange af jer jagter viden, udvikling og nye veje for at blive tilfredse med jer selv og jeres liv. Vi ser nogle, der liiiige skal have en uddannelse mere, før at de er dygtige nok. Eller lige skal læse en selvhjælpsbog mere, for at kunne blive mere spirituel, bevidst, slankere, stærkere eller ”what ever”, I nu jagter. 

STOP IT!!!!!! 

Mere simpelt kan vi ikke sige det.

I har så meget viden, intuition, kærlighed, styrke (vi kunne blive ved) indeni jer. Men fordi I HELE tiden skal lytte på en masse kloge hoveder, som I har dømt MEGET klogere end jer selv, så kan I ikke finde ind til jeres egen skattekiste. 

Du må meget stoppe med at jagte dette såkaldte perfekte liv – eller en perfekt udgave af dig selv. 

Hvis du kender os, så har du hørt det her rigtig mange gange. Du er helt perfekt lige nu. 

YOU ARE ENOUGH!!! 

Det er så vigtigt at mærke i alle dine celler, at du er ALTID tilstrækkelig, som du er LIGE NU. 

Når du tør have tillid til, at du er ENOUGH, så udvikler du dig helt automatisk. 

Hvis du overgiver dig, så fungerer tingene lige som din GPS i bilen. Du vil hele tiden få de anvisninger, som du skal bruge, når tiden er inde. 

Det er jo ikke super smart, hvis du er på vej til Skagen, og din GPS allerede i på vej ud af din indkørsel i København begynder at fortælle dig, at du om 3 timer skal holde dig i venstre svingbane i krydset før Ålborg.

Eller ”hun” begynder at sige med en rigtig fornærmet tøsestemme, fordi du kvajede dig i går, så kan du nok ikke finde vej i dag.

Eller ”hun” lige skal pointere, at du ALDRIG har kørt til Skagen, så hvordan skulle du dog på nogen måde kunne finde ud af det.

Eller ”hun” lige forslår om, du ikke lige skal spørge en anden GPS om vej, så du er helt på den sikre side, inden du tager afsted.  

Nej sådan fungerer din GPS ikke – den kære kvindestemme giver dig hele tiden den vejledning, som du har brug for LIGE NU. 

Det samme gør dit indre vejledningssystem. Hvis du øver dig i at mærke, at du er helt som du skal være LIGE NU, så kan du begynde at høre din indre GPS, og du vil hele tiden blive vejledt. 

Nogle gange vil du måske have svært ved at forstå, hvorfor du følte dig vejledt ned af den vej, fordi lige nu stinker dit liv da for vildt. Men du tager ALDRIG den forkerte vej. Det er jo heller ikke hele vejen til Skagen, der er fyldt med lutter skønhed. 

Vi siger ikke, at du ikke må tage et kursus eller læse en selvhjælpsbog – men vi beder dig om, at mærke efter, om du gør det, fordi du føler, at du er håbløs og ikke kan finde ud af en skid. Og nu ORKER du ikke, at sidde fast mere i dit liv. Eller gør du det fordi, du synes det kunne være sjovt og spændende. 

Hvis du tager kurset eller læser bogen i et desperat forsøg på at flytte dig væk fra, der hvor du er. Fordi du inderligt ønsker dig at blive lige så lækker som naboen, der virkelig ligner en der har styr på det, så STOP IT. Og vi kan lige afsløre med det samme – hun har heller ikke styr på alting 😉

Hvis du er ENOUGH lige nu, så bliver du i stand til at mærke efter, hvad DU har brug for og lyst til, og det er der din selvudvikling sparker røv.

Tag et skridt af gangen med udgangspunkt i at du er ALTID lige, som du skal være. Og fortæl gerne dig selv mange gange om dagen:

“I AM ENOUGH”

 

 

1208, 2017

Har du lidt negativitetsparanoia?

Jeg synes, at vi i hele denne her spirituelle bølge nærmest har fået negativitetsparanoia. Mange af os tror eller har troet, hvis vi tænker eller føler noget negativt, så tiltrækker vi en masse negativt.

Det føles slet ikke rigtigt i mig. Jeg kan sagtens tænke eller føle noget negativt uden, at jorden går under. Vi føler og tænker negative ting, fordi vi er mennesker på denne smukke jord.

Det er helt rigtigt, at det ikke nytter noget at have fokus på det negative, men det er ikke det samme, som at tænke eller føle noget negativt engang imellem. Hvis du har fokus på det negative, så leder du mere efter det, der IKKE fungerer, og derfor tiltrækker du mere af det negative i dit liv.

Men når du føler eller tænker på noget negativt, er en del af det at være i live her på jorden. Og med alle de regler og alle de informationer, som vi bliver bombarderet med på daglig basis, så ville det være et under, hvis vi ikke bliver en smule ”frygtsomme” engang i mellem.

Det usunde er, hvis du ikke må føle eller tænke noget negativt, fordi det betyder, at du ikke må være DIG. Du må ikke være bange for dine negative tanker eller følelser. Mærk hvad de handler om, og lad dem bare være. Det, der sker, når du ikke må føle eller tænke negativt, er, at du holder fokus på det. Det du ikke må bliver bevidst eller ubevidst mere attraktivt – det kommer til at fylde i dit liv, selvom du ønsker det modsatte.

Måske kender du et af disse tanke-scenarier; ”Jeg må ikke tænke negativt – jeg må ikke tænke negativt, hvad kan jeg tænke på, der er godt NUUUU!!!? ”Jeg må ikke tænke på det, jeg bliver bange, jeg må ikke tænke på det, så kommer det bare til at ske, stop det for fanden, det holder ikke. ÅH nej nu bliver jeg helt sikkert ramt af noget skidt… åhhhh shit… Tænk nu på hvor dejligt vejret er i dag. Jeg har mad på bordet og et tag over hovedet. Lalalalala – jeg er den lykkeligste i hele verden.”

Når det sker, så STOP IT HONEY. 

Du må gerne være bange for at blive syg, fordi du lige har spist noget, der kunne være bakteriefyldt. Du må gerne være nervøs, fordi dit barn skal gå alene hjem. Du må gerne få paranoia, fordi din potentielle kæreste ikke har svaret på en SMS.

Gør dig selv den tjeneste at mærke din frygt, irritation eller WHAT EVER, der kommer op. Lad være med at hægte det op på en regel eller et menneske, som vi har talt om før. Men bare mærk følelsen uden at gå ind i en form for analyse af den (det kan være mega svært – ved jeg alt om ;-), men PRØØØUUV DET (sagt med jysk accent ;-).

Når du gør det, så tillader du at være dig selv. Fordi det, DU føler, er ”bare” nogle af dine mønstre – noget af det, som du har lært at være bange for. Det er HELT okay.

Så smukke sjæl – du må føle og tænke det hele. Lad det “gå” igennem dig, så skaber du dit liv skridt for skridt på en rolig og rar måde. Og når du møder modgang, så er det ”bare”, fordi du er menneske og livet til tider kan være noget af en udfordring 😉

Men husk på at du SAGTENS kan håndtere de udfordringer, du møder 🙂

Kærligst

Marie Cristina

1208, 2017

Træning af din intuition

 

Din intuition er altid aktiv. Den fortæller dig konstant, hvad der vil være bedst at gøre, men fordi vi har lært at overhøre op gennem livet, så bliver vi hele tiden i tvivl. Vi er bedre til at lytte til frygtens stemme, som vi ofte kommer til at tro er vores intuition.

Hvis du ønsker at blive bedre til at høre, hvad din intuition, så vil jeg bede dig om at starte med at trække vejret. Ikke den korte automatiske vejrtrækning, der gør at du stadig er på jorden, men dybe vejrtrækning helt ned i maven, så ofte du kan i løbet af dagen.

Så er det vigtigt, at du begynder at være mere opmærksom på dig selv. Hvordan har du det? Hvordan reagerer du på de mennesker omkring dig?

Du behøver ikke, at gøre noget anderledes end du plejer – jeg beder dig blot om at være mærke dig selv, og observere dine reaktionsmønstre.

Det er så vigtigt, at du lærer dig selv at kende – uden at dømme, hvordan du har det. Når du kender dig selv og dine reaktionsmønstre, så kan du nemmere høre og følge din powerfulde intuition. Når du lærer dig selv, at kende, så bliver du klar over, hvornår det er din intuition og hvornår det er din frygt, der taler til dig.

Læg mærke til hvad du har lyst til at gøre og sige – måske kan du føre det ud i livet, måske kan du ikke, det er egentlig ikke det vigtige.

Det vigtige er, at du er opmærksom overfor dig selv. Jo mere du øver dig i opmærksomheden og tilstedeværelsen overfor dig selv, jo hurtigere vil du være i stand til at lytte til dig selv og gøre det, der er bedst for dig.

Kærligst

Marie Cristina

 

102, 2017

Når trappetrinene ændrer sig

Et kanaliseret indlæg 🙂

Måske synes du at alting føles lidt tungt i øjeblikket – og nu kan det være, at du ligesom Marie Cristina tænker ”aarrgghhhh – det er sgu da noget af en underdrivelse 😉

Som du nok har hørt, så handler 2017 om nye begyndelser. Mange af jer (inkl. Marie Cristina) har tænkt – JUBIIII – JEG ER SÅ KLAR, fordi 2016 var rimelig belastende 😉

Og derfor er du måske “en smule” skuffet over 2017 allerede 😉

Men sagen er, nye begyndelser er ikke nemme, fordi alting er nyt. Det er lidt som at starte på et nyt arbejde – det er spændende men samtidig meget energikrævende.

Måske tænker du – ”Jamen, der er jo ikke sket en skid i mit liv. Jeg har stadig mit job og bor samme sted, der er intet nyt i det”. Men det der er nyt, er energien omkring dig. Vi ved godt, at det lyder lidt langhåret, men ikke desto mindre er det sandt.

Forestil dig at du altid er gået ned af den samme trappe, hvor trinene havde en bestemt størrelse, og lige pludselig er trinene blevet MEGET mindre.

Kan du se for dig, hvordan du i begyndelsen ville ryge på røv og albuer, hver gang du gik ned af den. Ja, du må gerne trække lidt på smilebåndet 😉

Energien omkring dig har ændret sig, og derfor kommer du til at ”skvatte ned af trinene” her i starten. Det er anderledes at gå på trappen (læs; at være dig).

Kommer du til at skvatte ned at trappen hele året – NEJ slet ikke. Men det kræver, at du er opmærksom, når du går ned af den (læs; opmærksom på hvordan du har det).

Lige nu kan du ikke spæne ned at trappen, som du altid har gjort. Du må gå lidt langsommere, være opmærksom og efter et stykke tid bliver du super god til at gå på de nye trin.

Så det vi vil sige til dig er, ALLE nye begyndelser kræver øvelse.

Hvis vi skal sige det kort, så øver du dig lige nu på;

 • at slippe kontrollen og være mere i tillid
 • at være okay med alle dine følelser
 • at finde accept og kærlighed til dig selv
 • at finde dine grænser og være tydelig omkring dem
 • at vise HELE dig og ikke prøve at være en anden, end du er

Det er ikke en nem opgave, du er sat på her i 2017, men vi er slet ikke i tvivl om, at du kan klare den. Husk på, at du får aldrig opgaver, som du ikke kan håndtere.

Men hvis du tror, at du kan klare det hele på den halve tid, og bliver sur på dig selv, når det ikke bare kører for dig, så giver vi dig en i røven 😉

AL begyndelse er svær. Forstil dig et barn der er ved at lære at gå – ville du råbe og sige hver gang han/hun faldt? Neeej – det ville du bestemt ikke. Behandl dig selv på samme måde. Husk dig selv på at det her er en ny begyndelse, også selvom livet på ingen måde har ændret sig.

Det er ikke dine ydre omgivelser har ændret sig – det er dine indre (energien). Og det kan ofte være lidt sværere for jer mennesker, fordi I vil så gerne kunne forklare, hvad der sker og hvorfor det sker.

Det her kan du ikke forklare – du kan bare øve dig i at være okay med at tingene er lidt anderledes indeni dig lige nu.

Hvis du har brug for lidt førstehjælp til at tackle alt, det der sker inde i og måske rundt omkring dig, så har “vi” lavet en lydfil på 1 time, der giver dig en større forståelse af, hvad der sker lige nu, og giver dig tips til, hvordan du med små justeringer bedre kan tackle det, så det hele bliver lidt nemmere.

Lydfilen koster KUN 75 kr., og du kan købe den lige HER.

Og bare lige for en god ordens skyld. Du gør det super godt 😉

Du er intet mindre end fantastisk!!!

Masser af hep og kærlighed til dig

Marie Cristina & Co. 

PS. Hvis du har lyst til at få hjælp direkte af mine kanaler, så kan du booke en session her.

PPS. Du kan læse endnu et indlæg om 2017’s energi, og hvilke indflydelse på vores “selvudviklings-mani” lige her.

102, 2017

Automatisk selvudvikling – var det noget?

Et kanaliseret blogindlæg oppefra 🙂

STOP SELVUDVIKLINGEN I 2017

Vi ser at mange af jer jagter viden, udvikling og nye veje for at blive tilfredse med jer selv og jeres liv. Vi ser nogle, der liiiige skal have en uddannelse mere, før at de er dygtige nok. Eller lige skal læse en selvhjælpsbog mere, for at kunne blive mere spirituel, bevidst, slankere, stærkere eller ”what ever”, I nu jagter. 

STOP IT!!!!!! 

Mere simpelt kan vi ikke sige det.

I har så meget viden, intuition, kærlighed, styrke (vi kunne blive ved) indeni jer. Men fordi I HELE tiden skal lytte på en masse kloge hoveder, som I har dømt MEGET klogere end jer selv, så kan I ikke finde ind til jeres egen skattekiste.

2017 er året, hvor du meget gerne må stoppe med at jagte dette såkaldte perfekte liv – eller en perfekt udgave af dig selv. 

Hvis du kender os, så har du hørt det her rigtig mange gange. Du er helt perfekt lige nu. 

YOU ARE ENOUGH!!!

Det er så vigtigt at mærke i alle dine celler, at du er ALTID tilstrækkelig, som du er LIGE NU.

Når du tør have tillid til, at du er ENOUGH (Marie Cristina kan ikke finde et ord på dansk, der beskriver det lige så godt), så udvikler du dig helt automatisk. 

Hvis du overgiver dig, så fungerer tingene lige som din GPS i bilen. Du vil hele tiden få de anvisninger, som du skal bruge, når tiden er inde. 

Det er jo ikke super smart, hvis du er på vej til Skagen, og din GPS allerede i på vej ud af din indkørsel i København begynder at fortælle dig, at du om 3 timer skal holde dig i venstre svingbane i krydset før Ålborg.

Eller ”hun” begynder at sige med en rigtig fornærmet tøsestemme, fordi du kvajede dig i går, så kan du nok ikke finde vej i dag.

Eller ”hun” lige skal pointere, at du ALDRIG har kørt til Skagen, så hvordan skulle du dog på nogen måde kunne finde ud af det.

Eller ”hun” lige forslår om, du ikke lige skal spørge en anden GPS om vej, så du er helt på den sikre side, inden du tager afsted.  

Nej sådan fungerer din GPS ikke – den kære kvindestemme giver dig hele tiden den vejledning, som du har brug for LIGE NU. 

Det samme gør dit indre vejledningssystem. Hvis du øver dig i at mærke, at du er helt som du skal være LIGE NU, så kan du begynde at høre din indre GPS, og du vil hele tiden blive vejledt. 

Nogle gange vil du måske have svært ved at forstå, hvorfor du følte dig vejledt ned af den vej, fordi lige nu stinker dit liv da for vildt. Men du tager ALDRIG den forkerte vej. Det er jo heller ikke hele vejen til Skagen, der er fyldt med lutter skønhed. 

Vi siger ikke, at du ikke må tage et kursus eller læse en selvhjælpsbog – men vi beder dig om, at mærke efter, om du gør det, fordi du føler, at du er håbløs og ikke kan finde ud af en skid. Og nu ORKER du ikke, at sidde fast mere i dit liv. Eller gør du det fordi, du synes det kunne være sjovt og spændende. 

Hvis du tager kurset eller læser bogen i et desperat forsøg på at flytte dig væk fra, der hvor du er. Fordi du inderligt ønsker dig at blive lige så lækker som naboen, der virkelig ligner en der har styr på det, så STOP IT. Og vi kan lige afsløre med det samme – hun har heller ikke styr på alting 😉

Hvis du er ENOUGH lige nu, så bliver du i stand til at mærke efter, hvad DU har brug for og lyst til, og det er der din selvudvikling sparker røv.

Tag et skridt af gangen med udgangspunkt i at du er ALTID lige, som du skal være. Og fortæl gerne dig selv mange gange om dagen:

“I AM ENOUGH”

En kærlig reminder hvis du skulle finde på at dømme dig selv 😉

Masser af kærlighed til dig

PS. Hvis du har lyst til at få hjælp direkte af mine kanaler, så kan du booke en session her.

PPS. Du kan læse endnu et indlæg om 2017’s energi, så kan du klikke lige her.

 

3012, 2016

Velkommen 2017

img_0355

Jeg ved ikke med dig, men mit 2016 har godt nok været noget af en tur i en af de helt store rutsjebaner – det var været super fedt og samtidig også virkelig skidt.

Og jeg synes dette ”serie-citat” fra SKAM – min absolutte yndlingsserie i 2016 (og jeg har set en del serier) passer godt ind her.

”Fordi det er så godt når det er godt, er også grunden til at det er så dårligt, når det er dårligt.”
 
Jeg har mærker nye ”højder” i mig selv. Jeg føler større glæde og lykke og jeg har mærket mine egne evner og mig selv på et helt nyt niveau, men jeg har fa…. også mærket virkelig tunge og addrr-følelser på et nyt niveau. Men som ”Isak” så fint siger i citatet. Vi kan ikke mærke det ene uden at mærke det andet.    Livet byder på en palet af forskellige helt fantastiske og helt afskyelige følelser, og det som kære 2016 har lært mig er – VÆR NU BARE MED DET. Alle følelser er reelle og har lov til at være der. Det handler faktisk ikke om selve følelsen, men mere om hvordan du er med den.

Så jeg vil gerne takke 2016 for at lært mig en masse, men det er IKKE med vemod, at jeg siger farvel. Jeg står med rød løber og truthorn og glæder mig MEGET til at byde 2017 velkommen.

Hvad kommer 2017 så til at handle om? Bliver det nemmere, sjovere og går dine drømme mon i opfyldelse?

Øhhh – det er jeg ikke helt sikker på. Men der er ikke nogen tvivl om, at energien i 2017 bliver anderledes og det vil jeg virkelig glæde mig til.

Det kære år 2017:

Det handler, som du måske har hørt før, om nye begyndelser. Vi tager hul på en ny cyklus. Energien på verdensplan har ændret sig til en mere feminin energi – dvs. rummelighed, kærlighed, tillid og ikke mindst  intuition er de bevægelser, der giver dig mest medvind at være i 2017.

Vores liv med etiketter, kontrol og kasser er ved at være forbi. Vi bevæger os mere over i at tage livet, som det kommer. Ikke analysere hele tiden og prøve at regne alting ud. 2017 energien vil have os til at leve mere i tillid – turde være i nuet og være i tillid til at selvom det hele virker håbløst, så vil tingene løse sig.  Vi vil opleve, at jo mere vi frygter mennesker og verden, jo sværere vil tingene blive i livet. Så hvis vi tør hilse tingene velkommen i 2017, også selvom vi ikke forstår dem eller er bange for dem, så vil vi opleve at det ikke bare styrker os, men også gør vores liv nemmere og sjovere.

2017 er året hvor der vil ske nye ting. Den spirituelle del af os vil få mere plads i os alle, fordi vi øver os i at være i tillid.  Vi vil opleve at vi gør tingene anderledes, hvilket kan virke lidt skræmmende i starten, men al begyndelse kan være lidt udfordrende.

2017 er året, hvor du vil være i stand til at lytte mere til dig selv og du vil leve endnu mere indefra og ud. DU vil ikke være lige så opmærksom på, hvad omgivelserne mon tænker om dig. Det kan virke skræmmende, hvis du altid har levet gennem dine omgivelser, men det er mening at du skal leve fra hjertet, så bare klø på. Det vil sprede endnu mere rummelighed og kærlighed i verden.

I 2017 vil være præget af det der kan mærkes som svingende følelser. Men til forskel fra 2016 så vil du formentlig opleve, at de er nemmere at tackle, fordi du bevidst eller ubevidst ikke er så bange for dem. Det er følelsernes år netop fordi den feminine energi er intuitiv og rummelig. For at kunne mærke din vej i livet, så må du mærke alt det, der er inden i dig. Brug året på at lære dig selv at kende – gå oplevelse i din smukke palet af følelser, og husk at alle følelser er brugbare og skal være på paletten. Og jo mere du tør bruge dem alle sammen jo stærkere, dybere og mere autentisk bliver du, og jo smukkere et billede kan du male.

2017 er året hvor du sår frø til nye eventyr. Mærk efter hvad du har lyst til – måske kan du ikke handle på dine drømme og ønsker lige nu, men lad være med at fej dem væk. Vid at alt er muligt og tingene ordner sig på måder, du slet ikke har fantasi til at forestille sig. Du behøver hverken visionboards, lange ønskelister eller lignende for at det skal ske. Tværtimod.

Når du går med 2017’s energi – lever i nuet (så godt som det nu er muligt, når du sikkert har et meget fast skema i dagligdagen), mærker efter hvordan du egentlig har det, og byder alle følelser velkommen, så kan du nemmere lytte til din fantastiske intuition, og dermed gøre det eller handle på det du gerne vil. Du har udviklet din intuition rigtig meget de sidste par år og nu vil det virkelig gavne dig at leve efter den. Hvis noget føles helt rigtigt for dig, også selvom de andre gør noget andet, så gør dig selv den tjeneste og gå efter det. Din mavefornemmelse tager ikke fejl.

2017 bliver også året, der fortælle dig, når du IKKE lytter til dig selv, når du IKKE vil anerkende hvordan du har det. Hvis du overhører dine små signaler, så kan det give ”lidt” ballade i dit liv. Se det som en ”kærlig” reminder om, at du lige nu ikke lever i overensstemmelse med dig selv, og se hvad du kan lave af små justeringer.

Så en kort opsummering af 2017. Det er en ny begyndelse. Nye begyndelser er fantastiske og til tider skræmmende, så du vil opleve alle følelser være i spil. Vær okay med det – det er meningen at det går lidt op og ned. Husk på hvis det ikke går lidt ned, så kan det heller ikke gå op.

Du bliver ikke udsat for noget, som du ikke kan klare og jo mere du overgiver dig til det, der er LIGE NU – jo mere hjælp vil komme din vej.

Giv den gas i 2017 – bare fordi DU KAN.

Masser af kærlighed til dig

Marie Cristina   

1112, 2016

MINUT FOR MINUT

15403039_10210110669657803_688127491_n

Vi kan have en tendens til at jagte det gode liv. Et liv hvor vi er happy happy og i høj vibration. Et liv hvor vi manifestere alt det, vi ønsker os. Et liv hvor vi bliver frie af alle vores begrænsede mønstre og hvor vi er ansvarlige for vores egen lykke (læs: hvis vi føler os ulykkelige, så er det et valg vi tager).  

Er det meningen/muligt?

Jeg mærker at høj vibration og lykke også handler om, at kunne tackle dagene, der føles tunge og måske endda sorte.

I går så jeg et klip fra min absolutte yndlingsserie SKAM, der er norsk og skildrer teenage-livet på et gymnasium i Oslo. Her i sæson 3 følger vi Isak på 17 år, der forelsker sig i Even på 19 år. De to drenges kærlighedshistorie er så fin og sårbar. Even viser sig at være bipolar og i det sidste klip fra i går, ligger de i sengen og Even, der ellers hele tiden har været livsglad og med et glimt i øjet, ligger nu med morgenhår og er dybt deprimeret.

Even har lyst til at forsvinde, fordi han ikke mener, at han er god for Isak. Men Isak siger at de skal lege en leg, der hedder ”Even og Isak minut for minut”. Den går ud på at det eneste, de behøver at bekymre sig om, er det næste minut.

Det er, som jeg mærker det MEGA HØJ vibration. At turde være i livet lige nu med det, der nu engang byder sig. Ikke prøve at fixe det eller få det til at forsvinde.

Det er IKKE meningen, at vi skal være glade hele tiden. Som jeg mærker det, er det meningen, at vi tør vise, hvem vi er også selvom det måske ikke føles fantastisk lige nu.

Vi er spirituelle væsner i en fysisk krop og det er vores tanker/erfaringer, der ”fucker vibrationen op” – ikke de følelser, som vi har. Det ville være lavvibrerende, hvis Isak skulle prøve at fixe Even eller hvis Even ikke turde vise, hvordan han oprigtig har det.

Tunge, sure, vrede følelser er ikke forkerte – vi skal blot turde give dem plads til være der. Dét er for mig høj vibration.

Hvis vi er sure og vrede på andre og giver dem skylden, så falder vibrationen, fordi de forlader vi os selv, og går ud i de andre.

Hvis vi er sure, vrede og tunge og prøver at analyserer os frem til hvorfor, så følelserne kan forsvinde og vi kan forhindre dem i at komme igen, så falder vibrationen.

De tunge dage er lige så vigtige, som alle de gode. De er måske ikke lige så sjove, men det fuldender os, som de smukke væsner vi er.

Så når jeg har en tung og trist dag, øver jeg mig i at tage dem minut for minut eller time for time. Tænke på hvordan jeg kan støtte mig selv bedst muligt, når dagen viser sig fra den “belastende” side.

Er det med lidt ekstra søvn – flere pauser – mere natur – alenetid – ringe til en ven, der kan rumme mig. Hvordan kan jeg omfavne at en del af mig og at turde give plads til dage, hvor jeg leger minut for minut.

Og så prøver jeg at huske mig selv på, at det eneste der er helt sikkert, det er, at jeg ALDRIG ved, hvad der sker lige om lidt.  

I kærlighed til dig og mig.

Marie Cristina

 

   

 

3012, 2015

2016 – året hvor du finder hjem

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår (1)

 

2016 bliver året, hvor du vil få rig mulighed for at finde hjem til dig selv. Det kan blive et roligt år, hvis du allerede er god til at lytte til dig selv og står godt og solidt i dig selv. Hvis du derimod er verdensmester i at sætte alle andres behov før dine egne, så kan 2016 godt blive en smule udfordrende for dig.

Vi er ved at lave et skifte i den universelle energi. Vi har levet godt og trygt med kontrol. Vi har de sidste mange hundrede år været gode til at regne ud og lægge planer for fremtiden. Vi har været super gode til at bruge frygten, som en motivationsfaktor. Hvis ikke vi gør det og det, så sker det og det.

Den måde at være i verden på er ved at ændre sig. Vi bevæger os langsomt over i følelsen af tillid. Tillid til os selv – tillid til vores omgivelser. Når vi går hen imod tilliden, så vil vi være mere i nuet. Mærke hvad der føles rigtigt i stedet for at regne ud, hvad der mon bedst kan svare sig.

Vi bevæger os derhen, hvor vi ikke alle sammen skal passe ned i bestemte kasser, men at vi alle kan finde vores plads i livet med de udfordringer, vi nu engang har med os.

Derfor er det så vigtigt at finde hjem og 2016 vil hjælpe dig med det.

Mange vil gerne sætte sig mål og gå efter dem. Vi vil anbefale, at du i 2016 gå mere intuitivt frem. Hvis du får et ønske om at gøre et eller andet, så gør det endeligt, men lad være med at prøve at regne ud, hvad det skal ende med.

Du får nemlig meget hjælp til at sætte nye projekter i gang. Du vil opleve succes med at tage de skridt, der føles helt rigtige indeni dig. Ikke de projekter som er kalkuleret – nu skal jeg gøre det, så jeg kan blive tynd om 3 måneder eller tjene mange penge om 6 måneder. Men de projekter, hvor det bare føles helt vildt sjovt, som egentlig kan ende hvor som helst, der vil du nærmest blive båret på hænder og fødder. Når du følger det, der føles sjovt, og som ikke har et decideret mål, som du SKAL nå, så bevæger du dig i tillid og i nuet. Hvis du SKAL nå et mål, så er du i kontrol, og så stopper flowet.

Hvis du går efter det, du har lyst til og som føles sjovt, så vil du hele tiden få vist det næste trin, men du kan ikke se hele trappen. Og det er når du har tillid til at trinene er helt som de skal være, så bliver din trappe højere, end du har fantasi til at forestille dig.

Som du jo nok kan høre, så handler 2016 meget om at finde hjem og gå DIN vej og ikke alle mulige andres veje. Det handler om at finde ud af:

Hvem er du?

Hvad har du med dig?

Hvordan reagerer du på mennesker, oplevelser og livet generelt?

Hvad har du af regler om, hvordan du SKAL være og ikke være?

Hvordan taler du til dig selv?

I den proces er det vigtigt, at du er åben for alt, og du ikke dømmer dig selv eller andre forkerte. Der er ikke noget, der er forkert.

”Kærlighed er, når du ser ALT det der er, og ikke prøver at ændre det.”

Find din måde hvorpå du kan mærke dig selv. Du kan meditere, gå ture eller finde en plads derhjemme, hvor du bare kan slappe helt af. Igen er det vigtigt, at du gør det på DIN måde, og hvis du ikke lige kan finde ud af det, så prøv at have tillid til, at det finder du, når du er klar.

Og hvis du stadig har svært ved at uddelegere opgaver på arbejdet eller derhjemme, så vil det også være rigtig godt at øve dig på i 2016.

Så kort beskrevet så handler 2016 om at finde hjem. Observere og mærke, hvad der foregår indeni dig. Handle på det der føles rart og øve dig i ikke at kontrollere alting. Det er vigtigt at uddelegere og have tillid til, at andre kan klare tingene lige så godt, som du kan.

Vi ønsker dig et roligt, spændende og fantastisk 2016.

Marie Cristina & Co.

 

PS. Hvis du ønsker at få mere hjælp i 2016, uden at skulle betale en formue, så meld dig ind i min klub “Himmelske Budskaber”. Der får du hver måned et tema, som “mine kanaler” mener, du har brug for høre noget om, og en smukke kanaliseret meditationer, der kan hjælpe dig med at finde tilbage til dig selv. Du kan melde dig ind her, og det koster kun 150 kr. per måned.

1511, 2015

Kære magtfulde ledere – kan vi finde en anden vej end krig?

Jeg er simpelthen så berørt af det, der skete fredag aften i Paris. Selvom jeg tænker meget på alle ofrene og deres familier, så må jeg nok indrømme, at jeg bliver endnu mere berørt af, at tænke på de konsekvenser, der følger med den dybt tragiske begivenhed.

Hadet, frygten, fordømmelse og endnu mere krig. Jeg får næsten tårer i øjnene af at tænke på, at alt det onde nu får endnu mere opmærksomhed.

Kære Lars Løkke og resten af jer ”magtfulde” mennesker – jeg tror simpelthen ikke på, at hævn og krig hjælper mere. Jeg har dyb respekt for alle vores modige soldater, der sætter deres liv på spil for at skabe fred i verden. Men jeg ville ønske, at vi ville gå med det gode i stedet for at kæmpe imod det onde.

Jeg tror på helt ind i sjælen, at det, vi kæmper i mod, bliver større. Der er da også en grund til, at vi ikke siger til vores børn, at de skal mobbe ”mobberen” eller slå den, der slår. Hvorfor skal vi så dræbe dem, der dræber? Er det virkelig det, der er vejen?

Jeg vil med det samme sige, at jeg ikke har løsningen, og selvom jeg helt klar er fortaler for kærlighed og tillid, så tror jeg ikke helt på, det kan bære os frem som menneskehed lige nu. Jo i den ideelle verden – men den lever vi jo ikke i.

Men for søren – kan vi ikke gå ind og tænke kreativt alle sammen? Kan vi ikke finde en anden vej end hævn, fordømmelse, kontrol og frygt? Er vi ikke klar til at prøve noget nyt? Jeg har på ingen måde svaret, men sammen må vi måske kunne finde den.

Jeg kan godt mærke den ”tryghed”, det skaber i verden, når alle vores ledere stiller sig frem og taler om retfærdighed, udryddelse og hævn, men er trygheden reel? Bliver verden et mere sikkert sted at være, når vi dyrker hævnen og krigen? Nej – det synes jeg virkelig ikke.

Der er også en del af mig, der ville ønske, at vi kunne udrydde alle mennesker, der laver ondskabsfulde handlinger, men der er også en stor del af mig, der godt ved, at det ikke er muligt.

Vi har prøvet krig og hævn – JEG synes ikke, det virker.

Kan vi ikke prøve noget andet nu?

Jeg ville ønske, jeg havde svaret på, hvad vi kan gøre. Jeg tror ikke, at vi ”bare” skal sende healingsbobler og lys efter terrorister, og så bliver ALT godt, men jeg tror, vi skal prioritere kærligheden og rummeligheden overfor hinanden – sort, brun, hvid, lys, grøn eller rød.

Jeg synes, vi skal have lov til at være bange, kede af det, sorgfulde, vrede, men vi skal behandle de følelser med kærlighed i stedet for hævn.

Hvis vi ønsker fred og sikkerhed i verden, så må vi jo starte et sted, hvor vi KAN gøre noget og det er hos os selv.

Kærligst

Marie Cristina

3110, 2015

Skal bægeret altid være halv fyldt?

IMG_1989

I onsdag havde jeg en fantastisk kunde. Hun er simpelthen fuld af saft og kraft og en positiv skøn kvinde. På et tidspunkt i samtalen hører jeg mig selv sige, ”Det ville være godt for dig engang i mellem at se glasset halv tomt i stedet for altid at se det halvt fuldt”.

WHAAAAT – jeg var helt målløs over det, der kom ud af min mund, men jeg kunne mærke, det var rigtigt. Det lyder jo helt modsat af, hvad vi har fået tudet ørerne fulde af det sidste årti.

Jeg kan mærke en tendens til, at vi overhører os selv, ved til tider at ”lege” (– ja undskyld udtrykket, men det føles i mig som om, at det er, hvad vi gør) at glasset er halvt eller helt fyldt. Engang i mellem så føles det sgu som om, det FUC…. glas er halv tomt. Jeg ved godt, at det er det ikke, fordi alting er okay, men det er noget JEG VED i mit hoved, men min krop er bare grædefærdig, vred, skuffet eller lign. For min krop og mine følelser er glasset halvt tomt eller fuldstændig og aldeles TOMT.

Hvis du har været ”spirituella” i et stykke tid, så har du formentlig hørt om, at følelser er højvibrerende og lavvibrerende. Dvs. hvis vi føler de ”lavvibrerende” følelser, så kan vi ikke tiltrække, det vi ønsker os. Jeg ved godt, at det måske ikke er ment så sort eller hvidt, men jeg fornemmer, at vi er mange, der er blevet følelsesforskrækkede.

Åh vi skal være glade det meste af tiden og gerne lykkelige – SHIT det er hårdt, men det er du nok ikke i tvivl om, jeg synes, hvis du læser med engang i mellem. Mit liv er en dans på roser fyldt med torne.

Efter min mening (du behøver ikke være enig), så overser vi en stor del af os selv, når vi skøjter hen over alt det ”grimme”. Når vi prøver at sige ”Op på hesten igen og fokuser på noget andet”. Vi tager os ikke af den del, der føler sig skuffet, vred, ked af det eller hvad det nu kan være. Jeg siger ikke, at vi så skal søbe os ind i medlidenhed og skælde og smælde verden ud, men jeg synes fandeme, vi skylder os selv lige at ligge mærke til og anerkende, hvad der sker inden i os.

Jeg tror på, hvis vi ignorerer alle vores ”grimme børn” så bliver de nødt til at råbe rigtig højt på et tidspunkt, så vi kan høre dem, og der bliver det mindre sjovt.

Jeg får vist et billede af, at vi med fordel lige kan hilse alle børnene (følelserne) velkomne, når de træder ind af vores dør og så anerkende, at de er på besøg. Hvis de bliver ved med at komme, så kan det være, vi skal få hjælp til at tale mere med dem (følelserne) men ellers ikke gøre det store nummer ud af det.

For kort tid siden talte jeg med en klog mand, der sagde, at der er to sider af en mønt, ligesom der er både sort og hvid i yin og yang. Han fortalte også, at i dele af Østen vokser de op med accept af og med bevidsthed om de to sider. De er lige rigtige og lige værdifulde sider af livet. De ved, at det går op og ned, og at alle følelser er okay, og de lever faktisk noget mere i balance, end vi gør her i vesten. I hvert fald som jeg ser det.

Så hvis du ønsker mere balance og ro, så er det om at få alle børnene med ved bordet. Det giver dig, efter min mening, dybde og fylde og et endnu større hjerte.

Jeg taler meget mere om det her emne i mit november tema i Himmelske Budskaber, der handler om ”At elske sig selv”. Hvis du synes denne her vinkel er interessant, så kan tilmelde dig mine Himmelske Budskaber, hvor du hver måned får et tema og en powerful meditation. Det koster kun 150 kr. om måneden – læs mere om det her.

Marie Cristina

 

 

 

1610, 2015

Om at føle sig forkert og uduelig

Jeg var 4 dage i Rom sammen med min kære mor i sidste uge. Hold nu k… en fantastisk by. Jeg fik fornemmelsen af at gå i verdens stærkeste by. Lyder måske mærkeligt, men det var den energi, jeg fornemmede. Grunden til, jeg mærkede denne her styrke, var helt klart, at byen hele tiden viser sig fra en sårbar side. Der er ruiner over alt. Den prøver ikke at være noget, den ikke er. Og mellem ruinerne var der tusindvis af smukke bygninger.

IMG_2366

IMG_2451

Italienerne, som jeg ser det, er også mennesker, der tør vise deres sårbarhed. De er totalt i deres følelsers vold. De viser glæde, vrede og sorg på en ukontrolleret måde, hvilket er et kæmpe kompliment. Det er som om, de er ligeglade med, hvad andre tænker.

Det føles bare så meget sundere og helt klart som noget, jeg gerne vil øve mig på.

Efter jeg er kommet hjem, så har jeg været træt, sårbar og virkelig følt mig forkert og uduelig. Det er tit sådan for mig – når jeg oplever noget fantastisk, så kommer jeg helt i den anden grøft, når jeg kommer hjem. Jeg har altid en forventning om, at når jeg kommer hjem fra en ferie, SÅ har jeg masser af energi, inspiration og kan være en hel masse for mig selv og dem omkring mig. GLEM DET…

Jeg har virkelig svært ved at tackle mig selv i de her dage. Jeg har en masse forventninger, som jeg på ingen måde kan indløse. Jeg havde planer som, at jeg skulle sætte gang i en masse ting. Gøre lidt reklame for min ny cellerensningslydfil (jeps – det ord finder du under C i nydansk ordbog). Jeg skulle fortælle om mine skønne himmelske budskaber til gud og hver mand, og jeg ville sætte mit online forløb op igen.

Som du nok har regnet ud, så har jeg ikke fået gjort noget af det. Udover det så ville jeg også i gang med at smide de der kilo, der BLIVER VED med at klistre sig på min krop.

Men i stedet for at have en mega multi energisk energi, så er jeg træt og SÅ sårbar. Nærmest som sådan en af de der porcelænsdukker, som jeg havde arvet fra min mor, da jeg var barn. Jeg var bange for de gik i stykker, hvis bare jeg kiggede på dem.

Jeg havde en snak med en veninde i forgårs, hvor jeg fik lidt himmelske budskaber ned under snakken. Og som jeg har fået at vide mange gange før, så kom den igen. Det er lige så vigtigt at føle de irriterende følelser fuldt ud, som de gode følelser.

F.eks. når jeg føler mig energiforladt, så er det, fordi jeg ved at gøre mig klar til at få rigtig meget energi. Så hvis jeg ikke gjorde mig selv forkert eller ”leger”, at jeg har meget energi, så ville jeg helt naturligt komme derhen, hvor jeg fik masser af lækker og kreativ energi. Men når jeg ikke må føle mig lav i energien, så blokerer jeg for det flow, der gør, at jeg kommer til at få energi. Som ”de” siger. ”I kan jo ikke rende rundt at være energiske hele tiden”.

En anden veninde fortalte for nogle dage siden, at hun havde haft et dybtfølt had til hendes datter, og hun kunne slet ikke rumme sig selv. Da hun fortalte den meget sårbare historie, kunne jeg bare mærke, at vi ikke kan elske højt uden at hade rigtig meget. Men fordi det er så forkert at hade, så stopper vi faktisk også følelsen af at elske endnu højere.

Så hvis vi ligesom italienere bare er med alle følelserne, og ikke dømmer os selv ude hver gang vi føler had, vrede, jalousi, energiforladte etc. Så ville vi lettere kunne flyde gennem livet med alle de følelser, vi bliver budt.

IMG_2456

Jeg får vist et billede af, at hver gang vi dømmer vores følelser ude eller forkerte, så går der en bom ned foran os på vejen, og vi skal betale ved kasse 1. Vi kunne bevæge os frit og let hen af vejen uden stop, analyser og masser af bøder, hvis vi have samme accept af de “forkerte” føleser, som vi har af de rigtige. Ved ikke om det billede giver mening for dig. Men jeg får bare vist, at vi stopper os selv HELE TIDEN, når vi dømmer os selv eller vores følelser forkerte.

Når vi accepterer, at lige nu føler jeg had, vrede eller manglende energi, så kan vi køre frit videre over til glæde, overskud, kærlighed etc. Vi kan desværre ikke ”lege”, at vi accepterer de ”forkerte” følelser for at komme hen til de gode. Vi bliver nød til at åbne hjertet og være okay med, og have tillid til alt det, der er.

Ja det lyder sgu nemt – men det er det bare ikke…  Men bare det, at vi har bevidsthed på, at vi dømmer os selv ude, det kan gøre en verden til forskel.

Marie Cristina

 

 

2708, 2015

FAKE IT TILL YOU MAKE IT – REALLY ?????

IMG_1998

Jeg har prøvet det, så mange gange. Fortælle mig selv, at jeg er smuk og slank – fordi det har jeg hørt var opskriften. Leget at jeg ikke var nervøs eller bange, selvom jeg faktisk havde mest lyst til at løbe væk og gemme mig. Jeg har virkelig prøve at FAKE det, men jeg er ikke nået til at MAKE det.

Sådan som jeg oplever livet lige nu, så handler det virkelig om ikke at ”FAKE” det – vi kan ikke holde til det mere.

Jeg synes bestemt ikke, at positiv psykolog er noget lort, det er vigtigt at tage ansvar for sit eget liv, og mærke man har kraften til vende det svære, men det virker bare ikke, hvis vi ikke må have det svært.

Vi bliver mere og mere skrøbelige (det mener jeg på den mest positive måde) vores kroppe larmer mere og mere. Vi får flere skavanker, vi bliver stressede, syge og tager flere og flere beskyttelseskilo på vores krop. Det er alt sammen, som det skal være. Vi vil bare have godt af at stoppe op og mærke, at sådan som vi har gjort i mange mange år, det virker ikke mere (for mange af os). Jeg ved, at vi er forskellige, men jeg har tillid til at jer, der læser dette blogindlæg kender de symptomer, jeg taler om.

Jeg har i lang tid haft det mærkeligt i maven, når jeg er gået på facebook, fordi vi har en tendens til at udstille vores liv, som skønt og dejligt (eller sådan opfattes det ofte, selvom det måske er en bevidst hensigt). Det er der så vidt ikke noget galt i – men lige meget hvor meget glimmer og lykke vi poster, så bliver vores liv ikke sådan, hvis ikke vi tager mørket i hånden.

Mener jeg nu, at alle der poster skønne ting lyver – nej på ingen måde. Men jeg mener helt seriøst, at flere og flere er afhængige af at lege, at livet er godt især når det stinker allermest.

Det gør vi simpelthen fordi vi tror, hvis vi fokuserer på det der virker, så forsvinder det dårlige… Det gør det IKKE – efter min overbevisning.

Det svarer til at vi har 4 børn, og de to der er sure og kede af det, dem gider vi ikke tage os af. Vi kan ikke (efter min mening) lege os tilbage til det gode liv. Børnene, vi ikke ønsker at lytte til, skriger endnu højere, og hvis de til sidst ikke bliver hørt, så trækker de sig og bliver mere eller mindre lammet. Dvs. at halvdelen af os selv ikke fungerer – vi har slukket for halvdelen af vores kraft og vores lys.

Mener jeg så, vi skal til at udblæse alle vores issues på facebook og til middage med venner og bekendte. NEJ – men vi kan, som det mindste, anerkende vores følelser overfor os selv. Være så kærlige overfor os selv, at vi anerkender, hvordan vi egentlig går og har det.

Det er nemlig ligeså okay at have det svært, som det er at have det godt, men det har vi ikke lært, og de sidste par års – du vælger selv, hvordan du har det, har ikke gjort det nemmere at have en svær dag eller måske periode i sit liv.

Hvis vi som mennesker bare havde et liv der fungerede optimalt – et ægteskab, der var rosenrødt og et arbejde uden udfordringer, så ville vi dø. Vi er ikke hernede for at leve i en lang stor lykkerus. Vi er hernede for at rumme det hele.

Så lad os være ærlige overfor os selv – og se hvilke kæmpe gave det er at turde leve fra hele paletten. Det gør os endnu mere fantastiske, end vi allerede er.

Peace, love & ALOT of fuck’ups

Marie Cristina