Min Blog2019-04-16T16:35:00+00:00

Velkommen til min blog

Her skriver jeg om det og dem, der inspirerer mig. Jeg deler små som store personlige oplevelser og indsigter, der har berørt mig på den ene eller anden måde.

Min intention med bloggen er at skrive, når jeg føler, jeg har noget på hjertet med autensitet og formentlig også med en god gang selvironi og humor.

Tak fordi du læser med.

701, 2020

Vi skal ændre vores syn!

 • Der sker SÅ mange flere gode ting i verden end ”dårlige”.
 • Der findes SÅ mange flere gode mennesker i verden i forhold til ”onde”.
 • Der findes SÅ mange gode oplevelser i livet i forhold til ”dårlige”.
 • Der findes så mange dygtige dejlig unge mennesker i forhold til unge mennesker, der laver ballade.
 • Der findes så mange smukke ting i forhold til ”grimme” ting.
 • Der findes så meget mere kærlighed i forhold til ”had”.
 • Der findes så meget støtte rundt omkring i forhold til ”fordømmelse”.
 • Der er SÅ mange flere ting, der lykkes for dig i din dagligdag end ting der ”mislykkes”.
 • Der er SÅ mange smukke ting ved din krop i forhold til ”grimme”.
 • Der er SÅ mange flere dygtige mennesker i verden end der er ”tåber”.
 • Der er SÅ mange ting, du er god til i forhold til, ting du er ”dårlig” til.

Vi har lært at fokusere på det, der ikke fungerer. Vi har lært at være i alarmberedskab og passe på det forfærdelig, der MÅSKE (formentlig aldrig) vil ramme os.

Det er så vigtigt for vores planet, at vi begynder at fokusere på alt det gode, og lade være med at se det som naivt.

Når vi fokuserer på det gode, så udviser vi MEGET større mod, rummelighed, accept og kærlighed – og når vi fokuserer på det gode, så bliver vores planet mere bæredygtig.

Det er rigtig fint, at vi har fokus på alt det, der skal gøres i det ydre – men jeg synes vi mangler at forstå, hvor vigtigt det er have fokus på vores indre.

Vi skal ændre vores syn på os selv og verden. Det er på tide at vi tager nogle nye briller på. Nogle briller der fokuserer på alt det gode – fordi det vi fokuserer på vokser.

Med et større fokus på det positive får vi mere energi og flow i vores dejligdag – og dermed større overskud til at gøre noget godt for vores skønne planet, der er fyldt med masser af gode og kærlige mennesker.

Kærligst

C

3112, 2019

Frk. 2020

Som jeg mærker det, så bliver 2020 en læremester, der virkelig giver den gas.

Frk. 2020 er den lærer, der virkelig gerne vil igennem med sit budskab – og det kan godt blive en smule stramt for dig, hvis du ikke lytter efter 😉

Frk. 2020 er kærlig men bestemt.

Hvorfor en Frk. og ikke en Herre? Det handler ikke om #Metoo eller om, at der skal mere power til kvinder. Det handler om, at vores følelser og tanker og intuition kommer endnu mere i fokus i 2020 – og det er her, at Frk’nerne er de største mestre.

Hvis du fortsætter med at tale grimt til dig selv, og hele tiden søger efter alle dine svar udenfor dig selv, så bliver Frk. 2020 en smule stram i betrækket og kan finde på at give dig endnu flere udfordrende opgaver, så du kan blive endnu bedre til at løse opgaven.

Frk. 2020 vil meget gerne have du forstår, at DU er Mesteren i dit eget liv, og du har faktisk ret godt fat i den lange ende.

Derfor ønsker hun, at du stopper med at sammenligne dig med andre og du forstår at du ikke skal prøve at gøre eller være som andre. Hun vil lære dig, at lykken ikke findes i en slankere krop, flere penge eller at blive elsket af andre. Lykken opstår, når du tør stå ved dig selv, og du acceptere dit liv, som det er LIGE NU.

For at blive en sand Mester i dit eget liv, skal du lære dig selv at kende. Måske tænker du – jeg kender da godt mig selv, meeeen Frk. 2020 er muligvis ikke helt enig. Hun vil gerne have, at i stedet for at have fokus på dine ydre omgivelser – at du har fokus på dine indre omgivelser.

Hvad sker der indeni mig, når jeg bliver udfordret? Hvilken frygt/usikkerhed ligger bag ved mine reaktioner?

2020 kan blive året, hvor du og dine følelser bliver rigtig gode venner, og du vil opleve styrken i det, som du altid har troet var dine svagheder. Du vil lære at handle ud fra alle dine følelser på en powerful og kærlig måde. Du vil lære, at du ikke behøver at være sprængfyldt med glæde og energi for at kunne føle dig stærk og handlekraftig.

Frk. 2020 vil rigtig gerne have, at du handler på dine ønsker og drømme – også selvom du ikke kan se det endelige mål. Hun vil gerne have, at du tager det skridt, som du kan se og har tillid til, at det er det rigtige at gøre LIGE NU.

Ja LIGE NU er et af kodeordene i din undervisning. Hvis du øver dig i at være til stede LIGE NU – være nærværende over for dem, du er sammen med og eller det, som du er i gang med, så vil du opleve at få meget mere hjælp på din vej.

Nærvær og accept af det, der er LIGE NU – er den vigtigste GPS for at få mest ud fra Frk. 2020’s undervisning.

Ud over nærvær og accept så handler det også om, at trække så meget alvor ud af alting, som du overhovedet kan. Vi tager livet alt for seriøst – og Frk. 2020 vil virkelig gerne have, at vi snart begynder at forstå, at livet skal leges mere end knokles. Livet kan ikke leves forkert – vi kan ikke fejle. Livet er en kæmpe buffet, hvor vi skal lære os selv at kende, og det gør vi ved at smage på en masse forskellige retter og ikke kun spise det samme hele tiden (med mindre det bare er vores absolutte favoritter).

Hvis du virkelig vil blive en sand mester her i 2020 – så handler det om at observere, hvad der sker. Det handler om lige at gå op i helikopteren og se på, hvad der egentlig sker. Det handler om at huske dig selv på, at du ikke kan ændre, hvad andre gør, men du kan ændre på, hvordan du vælger at reagere på det, de gør.

Du gør dig selv en kæmpe tjeneste ved at tage andre mennesker ud af ligningen, når du mærker, hvad der sker inde i dig. Hver gang du har lyst til at fortælle andre mennesker, hvordan de skal opføre sig, og hvad de skal gøre, så DU kan få det bedre, så vil det være en god idé at stoppe dig selv.

Det handler ikke om, at du så skal finde dig i alt, men Frk. 2020 vil gerne lære dig, at du ikke behøver at være afhængig af, hvad andre mennesker siger og gør, for at have det godt. Det, du skal koncentrere dig om, er din egen reaktion – lære dig selv bedre at kende. Husk på: Vi bliver kun provokerede at noget, som en lille del af os selv tror er rigtigt.

Du skal selvfølgelig ikke lade dig blive misbrugt fysisk eller psykisk af andre mennesker – i sådanne tilfælde skal du gå væk fra dem og ikke komme tilbage. Men hvis andre mennesker siger noget, der sårer dig – så vil dit mest powerfulde værktøj være at se på, hvorfor du bliver såret. Er du enig i det, der bliver sagt til dig? Hvis ikke du er, så vær ligeglad med, hvad de siger. Det er deres crap og ikke dit.

Øvelse gør mester er et MUST, når du skal lære at være til stede i dig selv og dit liv LIGE NU og lære dine følelser og tanker at kende. Det kræver en beslutning om at blive ved til, du har lært det.

Nærvær og accept er to vigtigste egenskaber, som vi har glemt at bruge, og nu er det tid til at tage dem frem igen.

Jeg fornemmer, at 2020 byder på masser af spændende ting – og jeg tror på, at vi arbejder os henimod en meget mere kærlig verden, og vi begynder at prioritere det, der er det vigtigste for os som mennesker – nemlig kærlighed, accept og nærvær.

Rigtig godt nytår!

 

 

 

 

 

 

 

1906, 2019

Har jeg gjort det godt nok?

Jeg synes, at følelsen af at der ikke er mere at gøre er forfærdelig. Det efterlader mig engang i mellem med følelsen af en lettere desperation – specielt i min rolle som mor.

Jeg har nu to store og sunde drenge – den ene er lige trådt ud af teenage-årene og den anden er 17 år lige om lidt.

De fungerer super godt og har løsrevet sig rigtig meget fra mor og far. Jeg kan godt mærke, at jeg skal ikke blande mig så meget (helst ikke, hvis det står til dem 😉 ), og jo mere jeg kan lade dem komme til mig, hvis der er noget, jo bedre er det.

Men for fanden hvor jeg synes det er svært. Hvis jeg fornemmer, at en af dem er lidt trist eller sur, så har jeg bare lyst til at overfalde dem.

Hvad er der galt? Er der sket noget? Er der noget, jeg kan gøre for at gøre dig glad igen?

Og jeg ved bare, at jeg skal holde mig langt væk og vente og se, om de har brug for mig.

Føj for den lede. Det er altså ikke min stærke side.

Det er som om, jeg er total alert på dem, og når jeg så ikke kan hjælpe dem, så digter min hjerne og mit hjerte historier om, at hvis ikke jeg kan hjælpe dem, så går det måske helt galt for dem.

Og hvad nu hvis de føler, at jeg ikke er der for dem? Hvad nu hvis jeg ikke har givet dem det, de har brug for for at kunne klare de kriser, de skal igennem.

Ja mine tanker og følelser skaber de vildeste dramahistorier – det er virkelig skræmmende. Jeg går både tilbage i tiden og 10 år frem og ser spøgelser.

Det er så interessant at observere.

Jeg hader, at jeg ikke har ”styr” på dem mere.

Jeg hader følelsen af, at de ikke har brug for mig mere på samme måde. Det er SÅ irriterende samtidig med, at det giver masser af frihed.

Men det er jo en illusion, at det er ”mine” børn. Jeg har haft dem til låns og kan nu blot læne mig tilbage og se, hvordan deres liv kommer til at forme sig. Forhåbentlig ved de, at jeg altid vil hjælpe dem, hvis de har brug for det.

Men det er godt nok en meget speciel tid for mig.

Jeg mærker en ny form sårbarhed, der er kommet frem, og den giver mig muligheden for at læne mig endnu mere ind i tillid til mine drenge – at de sagtens kan klare sig her i livet.

Læne mig ind i tilliden til mig selv – at jeg har gjort det, jeg kunne på godt og ondt. Og tilliden til at livet tager os derhen, hvor de skal være.

ALL IS WELL!

 

 

 

406, 2019

En super skarp astrolog

Jeg elsker 1:1 sessioner, der handler om mig 😉 Så kan jeg sammen med mit kære ego helt give mig hen til mig mig mig i en times tid, og det er da helt faantaastisk, sjovt og spændende. Jeg føler mig altid fyldt op og klar til livet, når jeg er blevet set med et par skarpe briller af de kloge kvinder, der hjælper mig.

Forrige uge var bestemt ingen undtagelse. Jeg var hos astrolog Pernille Ørskov. Jeg bruger en astrolog ca. en gang om året – som regel til at se, hvad der sker lige nu eller hvad stjernerne siger om det næste år.

Denne gang havde jeg aftalt med Pernille, at hun skulle gå ned i mit fødselshoroskop. Det har jeg prøvet en gang for mange år siden, men det var bestemt ikke så vild en oplevelse som denne her.

Jeg fik en ny form for accept af mig selv og en ny forståelse af det, jeg er super god til samt det som jeg er virkelig dårlig til. Jeg fik bl.a. en forståelse af, hvorfor jeg kan have svært ved at handle på ting, og hvorfor jeg bare føler så fu**** meget hele tiden.

Udover forståelse af mig selv, fik jeg også nogle brugbare redskaber til, hvad jeg kan gøre for at blive mere balanceret og få en større handlekraft.

Pernille er SÅ skarp, og jeg følte mig virkelig set og forstået.

Det er så vildt, hvad det kan gøre, når vi lige får lidt hjælp til at se os selv udefra. Og selvfølgelig også vigtigt, at vi selv mærker efter, hvad vi kan bruge og ikke bruge.

Jeg kan virkelig anbefale at få Pernille til at kigge i stjerner, sol og måne. Hun formåede at give mig en endnu dybere forståelse af mig selv og at hjælpe mig videre på min vej.

5 stjerner herfra.

Kærligst

Cristina

 

605, 2019

I bedste Bridget Jones stil

I sidste uge  havde Rebekkah og jeg første LIVE kald på facebook, hvor deltagerne på vores fantastiske kursus (hvis jeg selv skal sige det😉) kunne stille os spørgsmål.

Jeg havde taget plads i soveværelset og lavet et lille interimistisk set-up med et kamera stativ på et lille sofabord – lidt for lille skulle det vise sig kort tid efter.

Nå, men jeg er ved at fortælle deltagerne, hvor vild deres intuition er, og slår ud med armene.

Ja – du kan næsten gætte, hvad der skete.

Stativet væltede og mobilen/kameraet sprang ud holderen og landede på gulvet. Det var i sig selv meget sjovt – men det virkelig komiske kommer 2 min efter, da en af deltagerne skriver ”God udsigt”.

Der går det op for mig, at jeg har nederdel på, og alle deltagerne har fået frit udsyn til mine blege inderlår og mormor-trusser. Kan du se det for dig?

Det var i den bedste Bridget Jones stil, som en af kursisterne sagde til mig bagefter.

Rebekkah og jeg var færdige af grin, og det tror jeg også at deltagerne var.

Efterfølgende spurgte Rebekkah om jeg var okay med ”kamera-faldet”, og det var ret vildt at mærke, at det var jeg faktisk.

Det er ikke sådan, så jeg har lyst til at se klippet, men jeg kan mærke, at jeg synes det er så sjovt at det skete, fordi det er sådan mit liv er. Jeg er bare ikke super tjekket, og jeg er begyndt at være okay med, at det er bare sådan, det er.

Og for Sørensen hvor er det bare fedt at være nået dertil. Førhen ville jeg virkelig føle mig SÅ pinlig berørt i laaang tid bagefter og have brugt unødig energi på at føle mig forkert og dum.

Som Katie Byron siger – er du i krig med realiteterne og den du er, eller er du i fred med dem og dig.

Jeg kunne ikke ændre de mindre flatterende kamera-afsløringer, så hvorfor vælge at gå i krig med det?

Jeg elsker, når jeg er i fred med realiteterne og mig selv – specielt når realiteterne er svære, fordi det giver mig en kæmpe frihedsfølelse.

Alting behøver ikke at køre på skinner for, at jeg kan have det godt og være taknemmelig.

Har du sider af dig selv, som du gerne vil ændre:

Måske en indre klodset Bridget Jones, en temperamentsfuld Mama Miracoli, en lækkersløv Garfield eller smuk Tude-Marie gemt dig, som du ville ønske langt væk?

Jeg kan virkelig anbefale dig at eje den del af dig, som du prøver at gemme væk. Giv den noget kærlighed, og lad andre mennesker se den og dig, lige som du er.

Når vi tør vise alle sider – så bliver vi meget mere tiltrækkende, og det er på alle områder af vores liv.

 

Kærligst

Cristina

 

 

 

 

205, 2019

En kæmpe forandring på kort tid

 

 

Nøglen var overkompensering.

Kender du det – der er nogen eller noget på arbejdspladsen eller i familien, der ikke rigtig fungerer – og så prøver du at glatte ud, hæve humøret eller arbejde mere, så tingene kan gå lidt lettere.

Og hvis der er noget, der irriterer dig, så tier du stille og går i stedet hen og prøver at fikse problemerne for de andre.

Jeg har været 100 meter mester i overkompensering. Og engang mente jeg, at det skyldtes mit gode hjerte, og jeg bare gerne vil have, at alle havde det godt.

Men nu er jeg helt klar over, at det skyldes, at jeg får det dårligt, når andre er sure, kede, vrede eller irriterede. Alle skulle have det godt, så jeg kunne finde ro i mig selv.

Efter jeg er stoppet med at overkompensere, har jeg fået mere ro i mig selv. Jeg kan nu være omkring mennesker, der ikke er helt ”på toppen” uden at gå på overarbejde. Det giver en kæmpe frihedsfølelse indeni mig.

Og ikke nok med at jeg har fundet ro og mere frihed i mig selv, så er mine små og store udfordringer i hverdagen faldet markant.

Jeg føler mig mere set og hørt, og mange ting lykkes meget lettere nu – det kan være i alt fra indkøb til udfordringer med it. Derudover bliver jeg bliver ikke så irriteret over småting mere.

I går havde jeg en session med en fantastisk kvinde, der under vores sidste session blev opmærksom på, hvor tit hun overkompenserede. Hun fortalte, at hun stort set var stoppet med at overkompensere, og alting var blevet helt anderledes. Humøret i familien var blevet markant bedre og hun havde det meget bedre på arbejdet.

Det var så vildt for mig at mærke forskellen fra sidst, vi havde vores session. Følelsen af udmattelse og irritation var væk.

Mange, især kvinder, overkompenserer bevidst eller ubevidst. Vi gør det, fordi vi har brug for, at dem omkring os er okay, så vi kan føle os okay.

Men desværre virker det den anden vej rundt.

Verden bliver okay, når vi er okay med os selv.

Så hvis du kunne tænke dig at skabe en anden hverdag, så prøv at ligge mærke til om og hvor meget, du overkompenserer.

Har du brug for hjælp i forhold til at få hverdagen til fungere bedre, så kan du evt. bestille en session, hvor vi kigger på, hvad du kan gøre for at skabe mere flow og lethed i hverdagen.

Du kan læse mere om sessionen HER.

 

Kærligst

Cristina

 

 

 

 

 

 

2104, 2019

Vi har adgang til det hele

Som jeg mærker det, så er det vigtigt at vi udvider os selv energetisk. Forstået på den måde at vi tror på og mærker, at vi rent faktisk er mere end vores fysiske krop.

Hvordan gør vi så det?

# Ved at vide, at vi ALTID finder de svar, vi har brug for.

# Ved at vide, at vi ALTID har ressourcerne til at håndtere det, som livet byder os.

# Ved ALTID at have tillid til os selv og livet generelt.

# Ved at vide, at vi ALDRIG er afhængig af nogen eller noget, for at vi kan have det godt.

Jeg ELSKER denne her beskrivelse fra min yndlingsbog Michael A. Singer’s “Den ubundne sjæl” .

Forestil dig at manden/kvinden i dit liv lige har forladt dig. Du går helt ned psykisk og har faktisk lyst til at forlade planeten. Du trøstespiser og har ikke energi til noget som helst.

Efter 3 måneder i helvede – du har været i total survival mode og har været på vippen til at gå til lægen, for at få lykkepiller, så ringer han/hun til dig og fortæller, hvor meget han/hun savner det, og det var den største fejltagelse han/hun nogensinde har lavet. På et splitsekund har du energi igen. Du springer op og får ryddet lejligheden op og nynner på vej til arbejde.

Den energi, du pludselig mærker igen, kommer ikke fra eks-kæresten. Det er ikke sådan, så personen har sendt dig god energi. Nej – det er en energi, der ALTID er tilstede inde i dig. Selvom vi føler os tunge, deprimerede, vrede, lammede eller andre svære følelser, så ligger glæden, kærligheden, lysten etc. altid I os.

Så når vi begynder at forstå, at vi altid har begge poler i os, så kan vi hurtigere finde vejen til den energi, der støtter og hjælper os lige meget, hvad der sker.

Så det handler ALDRIG om de andre – det handler ALDRIG om ting, der sker i dit liv. Det handler om, hvordan du ser på dig selv.

Er det ikke skønt – seriøst.

Vi har adgang til energien hele tiden. At vi så ikke altid kan finde adgangen den gode energi, er en anden sag. Men hvis vi tror på, at den altid er tilstede, så får vi nemmere og nemmere ved at aktivere den.

Kærligst

Cristina

 

1604, 2019

En mundorgasme

Ikke fordi jeg vil opfordre til at drikke meget alkohol, men jeg bliver simpelthen lige nødt til at dele denne lille drink og tidslomme med mig.

I fredags inviterede min barndomsveninde mig til Fredags Rock i Tivoli for at høre Minds Of 99.

Inden vi gik i Tivoli syntes min veninde, at vi skulle besøge The Library Bar på Hotel Plaza lige overfor hovedbanegården for at få den mest fantastiske drink.

Jeg elsker gode drinks, så jeg var selvfølgelig klar. Og selvom hun havde talt den meget op, så blev jeg stadig mere end glad indeni.

Da vi trådte ind i The Library Bar var det lidt som at træde ind i en anden tid. Rummet var mørkt – brune vægge, stole og små lædersofaer. Stearinlys på bordene og stille musik.

Rummet var indrettet, som et fint gammelt bibliotek.

Drinkskortet var spækket med spændende og anderledes drinks, og min veninde anbefalede mig at prøve VICTORIA.

OMG – jeg har aldrig smagt så lækker en drink før. Den var syrlig, som jeg elsker, og blandet med det hvide chokolade skum, der var på toppen, var en ren mundorgasme. Jeg vidste ikke at vodka, lemon juice, hindbær juice, vanillesirup og hvid chokolade blandet sammen kunne gøre mig så godt.

Jeg mener den burde hedde QUEEN VICTORIA.

Det var en skøn oplevelse for alle sanser at sidde i denne her lille tidslomme med rolig musik og et kort fyldt med lækre drinks. For at bruge et spirituella sprog – så var det total HIGH VIBE for mig.

Selvom deres drinks ligger i den noget dyre ende, så kan jeg virkelig anbefale at tage et smut forbi og nyde en drink i godt selskab.

 

Kærligst

Cristina

301, 2019

Et håb for 2019

Vel kan vi være uenige. Det skal man have lov til. Det hører med til at tænke over tingene og at danne sig en mening. Men vi skal altid lytte til hinanden og prøve at forstå hinanden.

Citat Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi står et sted hvor fællesskabet har brug for at blive styrket – så verden kan blive et bedre sted for os at være.

Jeg læste forleden i en bog om unyttig viden, at sidste gang vores klode ikke havde en eller anden form for krig var i 1776.

Tænk at vi i over 200 år har bekriget hinanden et eller mange steder på vores kære jord. Det “sjove” er, at vi alle sammen går i krig for samme ting, nemlig at skabe et bedre sted for vores børn. Vi har bare hver vores definition på, hvad der er det bedste for vores børn.

WE ARE ALL ONE er der efterhånden mange videnskabsmænd, der har bevist. Alligevel har vi formået at skabe en verden, hvor frygt, mistillid og separation dominerer vores tankegange.

Vi tænker ofte det værste og dømmer naboen for det mindste.

Engang i mellem skal vi helt ud af en sti for at erkende, at det ikke er der, hvor vi hører hjemme, og jeg tror på, at vi snart er ved at være for enden af den sti, hvor vi tror mere på frygten end på tilliden.

Rigtig mange taler om UNITY, energier, selvhelbredelse, tillid og kærlighed, og jeg tror 2019 bliver et år, hvor flere og flere begynder at vende om og finde en ny sti at gå på. Simpelthen fordi det bliver for hårdt at gå nede af frygtens og mistillidens sti.

Jeg synes desværre også at den ”spirituelle verden” i en periode har bevæget sig ned ad en sti, som taler om lykke, kærlighed og livets mirakler. Ord som jeg selv tror dybt på – men de kan ikke stå alene. Livet er fyldt med modsætninger – så at tro, at vi kan leve i lykke og tillid hele tiden er efter min mening også skudt ved siden af.

Jeg håber, at 2019 bliver året, hvor stien for balance mellem det lyse og det mørke bliver bredere og bredere. En sti hvor vi støtter hinanden, lytter til hinanden og lader hinanden være lige der, hvor vi er.

En sti hvor vi lige stopper op inden vi fordømmer vores næste – men i stedet for lige tænker over, kan der være en årsag til, at han eller hun agerer, som de gør.

For at rumme og have tillid til andre kræver det, at vi har tillid til os selv. At vi tør stå ved, at vi ikke sidder på den endegyldige sandhed, og at vi ikke har nogen idé om, hvad der sker lige om lidt.

Det kræver at vi slipper kontrollen. At vi tør trække vejret stille og roligt, når frygten overmander os.

2019 kommer med et fantastisk tilbud – et tilbud om at du/jeg kan mærke efter, HVEM vi gerne vil være. Ikke HVAD vi gerne vil være.

Hvem vil du gerne være? Eller måske et endnu nemmere spørgsmål – hvilket rollemodel ønsker du at være overfor dine børn?

Er det vigtigste succes på alle planer – eller er det at være et godt menneske?

Bliver 2019 året, hvor det vigtigste er, hvordan vi behandler os selv og andre?

Min sandhed er, at vi er lavet af kærlighed. Der er INGEN mennesker, der er onde, når de kommer til verden. Men vores omstændigheder er meget stor medskaber af vores personlighed.

Så hvad er det egentlig, der er vigtigt for os?

Er det vigtige at have fokus på det farlige (alt det fremmede og ukendte) eller er det at være tilstede og lytte til os selv og hinanden – som dronningen nævner. Give os selv plads og andre plads til at være den, vi nu engang er.

Livet ER en dans på roser – indimellem træder vi på rosens torne, og det gør ondt. Tornene er her ikke for at straffe os men for at lære os at åbne endnu mere op for os selv og hinanden.

Mit ønske er at 2019 blive fyldt med tillid og kærlighed til ALT det, der dukker op, også selvom det stinker, når/hvis det gør det.

 

Masser af love, light & tonsvis af fuck-ups

Cristina

 

 

1101, 2018

LÆR AT DANSE MED 2018 😉 

Jeg har i mine spirituella-år aldrig oplevet energien så stærk, som jeg oplever den her i 2018.

I går fik jeg et billede af, at 2018 er ligesom en knalddygtig dansepartner. Hun (skriver hun fordi energien er feminin) er den slags partner, der kan lede en hele dansen igennem, fordi der bare ingen slinger i valsen er, og hun ved 100%, hvordan takten og trinene skal være.

Takten og trinene blev rigtigt lagt an i 2017, hvor vi mærkede den feminine energi, som jeg har talt meget om sidste år. Det er en energi, der er helt anderledes end den, som vi er vokset op i alle sammen.

Vi er vokset om med en dansepartner, der blandt andet har gået op i, at vi skal:

 • Holde fokus på at nå vores mål 
 • Være kontrollerede og strategiske 
 • Holde afstand og holde på maskerne (ikke vise eller give for meget) 
 • Tvivle og sætte spørgsmålstegn 
 • Passe på os selv overfor andre 
 • Passe ind i bestemte regler og rammer 
 • Sammenligne os med hinanden og måle vores succes i vores ydre omgivelser 
 • Kontrollere og styre vores følelser 
 • Mande os op og tage os sammen 
 • Være handlekraftige hele tiden 
 • Kunne klare os selv

Vores nye dansepartner har ikke så mange regler. Hun går mere op i, at vi skal:

 • Lære os selv at kende indeni  
 • Rumme og acceptere os selv og andre 
 • Forstå at der ikke er noget rigtigt og forkert 
 • Stoppe med at bebrejde og skyde skyld på os selv eller andre 
 • Lære at føle mere kærlighed til os selv og andre 
 • Leve ud fra tillid til os selv og hinanden 
 • Leve ud af accept af det, der er 
 • Lære af og udvikle os af vores erfaringer 
 • Finde balance mellem ’to be’ og ’to do’ 
 • Slappe mere af og lade tingene udvikle sig af sig selv 
 • Forstå at vi alle er en del af noget større – at vi alle er EN 

Vores nye dansepartner er som du kan læse meget blid og rummelig – meeeeen hvis du ikke lærer at danse efter hendes takt, så er det bare ærgerligt, fordi så træder hun dig over tæerne, indtil du lærer det 😉

Energien er så insisterende, så hvis vi bliver ved med at danse ud fra vores gamle trin med frygt, mistillid og kontrol, så sætter hun tempoet op, så vi rigtig kommer ud af takt.

Det lyder måske ukærligt, men som jeg mærker det, så kommer det fra det (k)ærligste sted. Vi har kollektivt (bevidst eller ubevidst) bedt om et energiskifte, så vi kan overleve som menneskerace, og derfor bliver vi nødt til at lære de nye trin af kende.

Jeg synes selv, det er mega spændende og ikke mindst svært, men jeg er VILD med de nye dansetrin – selvom jeg langt fra mestrer dem, og jeg tror virkelig, at verden bliver et meget bedre sted at være, når flere og flere lærer trinene at kende.

Hvis du er nysgerrig på de nye trin, så holder jeg et GRATIS onlineforedrag på næste lørdag, hvor jeg fortæller lidt mere om de nye spændende trin, og hvordan vi kan øve os på dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du tilmelder dig ved at klikke HER. Og hvis du ikke kan lytte med på lørdag, så kan du bare høre det, når det passer dig. Det eneste du behøver er dig selv og din mobil eller computer. Jeg har i mine spirituella-år aldrig oplevet energien så stærk, som jeg oplever den her i 2018.

 

 

Masser af kærlighed 

Cristina 
 

2912, 2017

Velkommen 2018

 

For at beskrive 2018 får jeg vist et billede af en have. Forestil dig at vi har brugt de sidste par år på at grave haven op, og i 2017 begyndte vi at lægge nogle fine frø ud. Lige nu er din have fyldt med jord, og måske kan du ikke helt huske, hvor du har plantet de forskellige ting. Det meste du kan se lige nu er jord, men det er vigtigt ikke at glemme, at du HAR sået en masse ting.

I 2018 skal du lære din have rigtig godt at kende. Se hvor du har sået og plantet – og du vil formentlig også flytte lidt rundt på det. Det er et spændende år, fordi du virkelig kan få en super smuk have, hvis du bruger tid på den.

Når du skal passe og pleje en endnu ikke helt synlig have, så er det meget vigtigt, at du går til det med en åben og kærlig tilgang. Tålmodighed og tillid er en rigtig vigtig ingrediens i forhold til at få det smukkeste resultat i haven.

Når du skal passe og pleje en have, så er det også vigtigt, at du går kærligt til værks. Det kan godt være, at der engang i mellem skal lidt kræfter til, hvis du vil hive nogle gamle rødder op, men det skal stadig gøres med en kærlig og rolig hånd.

Hvis du tramper hen over haven, så risikerer du at ødelægge nogle af de smukkeste og mest sårbare blomster. De blomster som er helt specielle i netop DIN have. Alle haver har nogle specielle blomster, der kun kan blomstre, hvis ukrudtet ikke bliver flået væk eller endnu værre fjernet med ROUND UP. Alt vækst er vigtig i din have, for at den kan blomstre sit smukkeste. De specielle blomster kommer kun op, hvis du er åben og ikke fordomsfuld omkring, hvordan du tror, at en have skal se ud.

Det, som er rigtig vigtigt at huske på, er, at du ikke kender det færdige resultat, og hvis du tør lade naturen gå sin gang og ikke bruge dine regler og billeder af, hvordan du tror haven skal se ud, så kan der udfolde sig til noget i din have, som du aldrig har drømt om.

Hver måned vil der ske nye ting i din have, og nogle måneder vil der blomstre den ene smukke blomst efter den anden, og i andre vil det vælte op med ukrudt. Og det er helt som det skal være. Det smukkeste resultat kræver begge dele.

I 2018 er det utrolig vigtigt, at du er åben for alt det, der kommer op, fordi alt er vigtigt. Det kan være, at du ikke kan se formålet med en utrolig grim plante, der er dukket op lige midt i det, der skal være dit smukke blomsterbed, men hvis du bare flår det op og ikke lige gider at sætte dig ind i, hvorfor den kommer op, og hvad den evt. kan bruges til, så mister du virkelig noget af magien i din have. ALLE blomster er vigtige.

Og de (efter din mening) grimme blomster er ofte dem, der giver næring og liv til de smukkeste blomster, som du ALDRIG havde forestillet dig, kunne gro i lige netop din have.

Hvis du har gjort meget gravearbejde i de sidste par år, så vil du ikke skulle grave særlig meget i år. Men du skal gøre det, der muligvis kan være endnu sværere – nemlig være åben og turde stå midt i den meget ufærdige have, hvor du har allermest lyst til at ringe til en anlægsgartner, der kan lave en færdig have til dig. Der er masser derude og de spammer dig med gode tilbud. Du må meget gerne blive inspireret af dem, men hvis du virkelig ønsker din helt egen unikke have, så er det vigtigt, at du tør stå i uvisheden og have tillid til, at du har sået og plantet lige netop de planter, træ, blomster etc., der gør din have helt unik.

2018 er året, hvor du kan komme helt ind og mærke dine unikke evner – men det kræver, at du tør stille dig i den ufærdige have og give den masser af kærlighed, accept og respekt, fordi den er helt fantastisk – også selvom den ikke er færdig.

Så 2018 handler om at være nærværende, sårbar, have oceaner af tillid og vide, at ALT det, der kommer op, er brugbart. Lær det hele at kende, så får du virkelig skabt en guddommelig smuk have.

Og du har alt den hjælp du skal bruge, fordi du er den vildeste gartner, når du overgiver dig til naturen (universet) og dig selv. Du ER meget mere end du tror, og det vil du opdage i 2018.

Jeg ønsker dig et fantastisk 2018 og god fornøjelse med det hele.

 

Masser af kærlighed 

Cristina 

 

1209, 2017

Automatisk selvudvikling 😉

Vi ser at mange af jer jagter viden, udvikling og nye veje for at blive tilfredse med jer selv og jeres liv. Vi ser nogle, der liiiige skal have en uddannelse mere, før at de er dygtige nok. Eller lige skal læse en selvhjælpsbog mere, for at kunne blive mere spirituel, bevidst, slankere, stærkere eller ”what ever”, I nu jagter. 

STOP IT!!!!!! 

Mere simpelt kan vi ikke sige det.

I har så meget viden, intuition, kærlighed, styrke (vi kunne blive ved) indeni jer. Men fordi I HELE tiden skal lytte på en masse kloge hoveder, som I har dømt MEGET klogere end jer selv, så kan I ikke finde ind til jeres egen skattekiste. 

Du må meget stoppe med at jagte dette såkaldte perfekte liv – eller en perfekt udgave af dig selv. 

Hvis du kender os, så har du hørt det her rigtig mange gange. Du er helt perfekt lige nu. 

YOU ARE ENOUGH!!! 

Det er så vigtigt at mærke i alle dine celler, at du er ALTID tilstrækkelig, som du er LIGE NU. 

Når du tør have tillid til, at du er ENOUGH, så udvikler du dig helt automatisk. 

Hvis du overgiver dig, så fungerer tingene lige som din GPS i bilen. Du vil hele tiden få de anvisninger, som du skal bruge, når tiden er inde. 

Det er jo ikke super smart, hvis du er på vej til Skagen, og din GPS allerede i på vej ud af din indkørsel i København begynder at fortælle dig, at du om 3 timer skal holde dig i venstre svingbane i krydset før Ålborg.

Eller ”hun” begynder at sige med en rigtig fornærmet tøsestemme, fordi du kvajede dig i går, så kan du nok ikke finde vej i dag.

Eller ”hun” lige skal pointere, at du ALDRIG har kørt til Skagen, så hvordan skulle du dog på nogen måde kunne finde ud af det.

Eller ”hun” lige forslår om, du ikke lige skal spørge en anden GPS om vej, så du er helt på den sikre side, inden du tager afsted.  

Nej sådan fungerer din GPS ikke – den kære kvindestemme giver dig hele tiden den vejledning, som du har brug for LIGE NU. 

Det samme gør dit indre vejledningssystem. Hvis du øver dig i at mærke, at du er helt som du skal være LIGE NU, så kan du begynde at høre din indre GPS, og du vil hele tiden blive vejledt. 

Nogle gange vil du måske have svært ved at forstå, hvorfor du følte dig vejledt ned af den vej, fordi lige nu stinker dit liv da for vildt. Men du tager ALDRIG den forkerte vej. Det er jo heller ikke hele vejen til Skagen, der er fyldt med lutter skønhed. 

Vi siger ikke, at du ikke må tage et kursus eller læse en selvhjælpsbog – men vi beder dig om, at mærke efter, om du gør det, fordi du føler, at du er håbløs og ikke kan finde ud af en skid. Og nu ORKER du ikke, at sidde fast mere i dit liv. Eller gør du det fordi, du synes det kunne være sjovt og spændende. 

Hvis du tager kurset eller læser bogen i et desperat forsøg på at flytte dig væk fra, der hvor du er. Fordi du inderligt ønsker dig at blive lige så lækker som naboen, der virkelig ligner en der har styr på det, så STOP IT. Og vi kan lige afsløre med det samme – hun har heller ikke styr på alting 😉

Hvis du er ENOUGH lige nu, så bliver du i stand til at mærke efter, hvad DU har brug for og lyst til, og det er der din selvudvikling sparker røv.

Tag et skridt af gangen med udgangspunkt i at du er ALTID lige, som du skal være. Og fortæl gerne dig selv mange gange om dagen:

“I AM ENOUGH”

 

 

1208, 2017

Har du lidt negativitetsparanoia?

Jeg synes, at vi i hele denne her spirituelle bølge nærmest har fået negativitetsparanoia. Mange af os tror eller har troet, hvis vi tænker eller føler noget negativt, så tiltrækker vi en masse negativt.

Det føles slet ikke rigtigt i mig. Jeg kan sagtens tænke eller føle noget negativt uden, at jorden går under. Vi føler og tænker negative ting, fordi vi er mennesker på denne smukke jord.

Det er helt rigtigt, at det ikke nytter noget at have fokus på det negative, men det er ikke det samme, som at tænke eller føle noget negativt engang imellem. Hvis du har fokus på det negative, så leder du mere efter det, der IKKE fungerer, og derfor tiltrækker du mere af det negative i dit liv.

Men når du føler eller tænker på noget negativt, er en del af det at være i live her på jorden. Og med alle de regler og alle de informationer, som vi bliver bombarderet med på daglig basis, så ville det være et under, hvis vi ikke bliver en smule ”frygtsomme” engang i mellem.

Det usunde er, hvis du ikke må føle eller tænke noget negativt, fordi det betyder, at du ikke må være DIG. Du må ikke være bange for dine negative tanker eller følelser. Mærk hvad de handler om, og lad dem bare være. Det, der sker, når du ikke må føle eller tænke negativt, er, at du holder fokus på det. Det du ikke må bliver bevidst eller ubevidst mere attraktivt – det kommer til at fylde i dit liv, selvom du ønsker det modsatte.

Måske kender du et af disse tanke-scenarier; ”Jeg må ikke tænke negativt – jeg må ikke tænke negativt, hvad kan jeg tænke på, der er godt NUUUU!!!? ”Jeg må ikke tænke på det, jeg bliver bange, jeg må ikke tænke på det, så kommer det bare til at ske, stop det for fanden, det holder ikke. ÅH nej nu bliver jeg helt sikkert ramt af noget skidt… åhhhh shit… Tænk nu på hvor dejligt vejret er i dag. Jeg har mad på bordet og et tag over hovedet. Lalalalala – jeg er den lykkeligste i hele verden.”

Når det sker, så STOP IT HONEY. 

Du må gerne være bange for at blive syg, fordi du lige har spist noget, der kunne være bakteriefyldt. Du må gerne være nervøs, fordi dit barn skal gå alene hjem. Du må gerne få paranoia, fordi din potentielle kæreste ikke har svaret på en SMS.

Gør dig selv den tjeneste at mærke din frygt, irritation eller WHAT EVER, der kommer op. Lad være med at hægte det op på en regel eller et menneske, som vi har talt om før. Men bare mærk følelsen uden at gå ind i en form for analyse af den (det kan være mega svært – ved jeg alt om ;-), men PRØØØUUV DET (sagt med jysk accent ;-).

Når du gør det, så tillader du at være dig selv. Fordi det, DU føler, er ”bare” nogle af dine mønstre – noget af det, som du har lært at være bange for. Det er HELT okay.

Så smukke sjæl – du må føle og tænke det hele. Lad det “gå” igennem dig, så skaber du dit liv skridt for skridt på en rolig og rar måde. Og når du møder modgang, så er det ”bare”, fordi du er menneske og livet til tider kan være noget af en udfordring 😉

Men husk på at du SAGTENS kan håndtere de udfordringer, du møder 🙂

Kærligst

Marie Cristina

1208, 2017

Træning af din intuition

 

Din intuition er altid aktiv. Den fortæller dig konstant, hvad der vil være bedst at gøre, men fordi vi har lært at overhøre op gennem livet, så bliver vi hele tiden i tvivl. Vi er bedre til at lytte til frygtens stemme, som vi ofte kommer til at tro er vores intuition.

Hvis du ønsker at blive bedre til at høre, hvad din intuition, så vil jeg bede dig om at starte med at trække vejret. Ikke den korte automatiske vejrtrækning, der gør at du stadig er på jorden, men dybe vejrtrækning helt ned i maven, så ofte du kan i løbet af dagen.

Så er det vigtigt, at du begynder at være mere opmærksom på dig selv. Hvordan har du det? Hvordan reagerer du på de mennesker omkring dig?

Du behøver ikke, at gøre noget anderledes end du plejer – jeg beder dig blot om at være mærke dig selv, og observere dine reaktionsmønstre.

Det er så vigtigt, at du lærer dig selv at kende – uden at dømme, hvordan du har det. Når du kender dig selv og dine reaktionsmønstre, så kan du nemmere høre og følge din powerfulde intuition. Når du lærer dig selv, at kende, så bliver du klar over, hvornår det er din intuition og hvornår det er din frygt, der taler til dig.

Læg mærke til hvad du har lyst til at gøre og sige – måske kan du føre det ud i livet, måske kan du ikke, det er egentlig ikke det vigtige.

Det vigtige er, at du er opmærksom overfor dig selv. Jo mere du øver dig i opmærksomheden og tilstedeværelsen overfor dig selv, jo hurtigere vil du være i stand til at lytte til dig selv og gøre det, der er bedst for dig.

Kærligst

Marie Cristina