Morgen & Aften Meditationer

 40 minutter der nænsomt og effektivt forbedrer dit liv

Investér i mere ro og retning i dit liv med mine morgen- og aftenmeditationer, som jeg har indtalt til dig, der ønsker at slippe alt det, der ikke længere tjener dig, og i stedet for fylde dit liv med alt det, der gør dig glad. 

Meditationerne er en kombination af min healende stemme og blid, afslappende musik. De guider dig nænsomt ned i de dybeste lag af din bevidsthed, hvor du normalvis måske ikke mærker en direkte og stærk forbindelse.
Dernede findes alle de svar, du lige nu går og søger efter, og ved at komme i kontakt med det sted, vil næste skridt til et endnu mere tilfredsstillende liv vise sig for dig helt naturligt. 

Dine drømme ved besked 

Du skaber ofte din fremtid ud fra din fortid, fordi du ubevidst bliver ved med at gentage dine mønstre, der er indprentet i dine celler. Det ved jeg godt, du ved. 

Så. 

For at skabe noget nyt i dit liv – bliver du nødt til at gå et nyt sted hen i dig selv.  

Du skal lære at forbinde dig med den universelle del af dig selv og begynde at skabe din fremtid ud fra de følelser, som du ønsker, og som bliver vækket i dine drømme.
Ja, du læste rigtigt.
I dine drømme. 

Når du sover, bevæger du dig det sted hen i hjernen, hvor du er allerbedst til at manifestere dine ønsker. 
Det betyder, at det kan betale sig for dig, at studere morgen og aften, hvad du egentlig ønsker dig her i livet, så dine drømme understøtter dig i de manifestationer. Her hjælper meditationer dig på vej, fordi de, som nævnt før, hjælper dig med at blive bevidst om, hvad du gerne vil med dit liv. 

Hjernen: Ban vej for nye mønstre 

I dagligdagen er vores hjerne ofte i alarmberedskab, hvilket gør det svært at forandre vores vaner og mønstre, fordi vi kører på autopilot. Vores underbevidsthed styrer vores liv. 

Hvis du bruger 20 minutter hver aften inden sengetid på at reflektere over dagen, vil de forandringer, du ønsker dig, blive lagret i din hjerne og blive processeret hen over natten. Din hjerne kører altså derudaf for at ændre de mønstre i dig, der kræver forandring, så dine ønsker kan blive til virkelighed. 

Gør du det samme om morgenen, lige når du vågner med en hjerne og krop, der er i ro; -altså mærker, hvordan du godt kunne tænke dig din fremtid skal være, og hvilke vaner du ønsker at bryde.  Ja, så vil din hjerne hjælpe dig i løbet dagen med at forme dit nye selv. 

40 minutter – 30 dage – et mere fredfyldt liv 

Hvis du ønsker at bryde din gamle vaner og være medskaber af din fremtid, så invester 40 minutter hver dag i mindst 30 dage og se hvad der sker. 

Her er, hvad meditation har givet mig: 

  • Mere ro i min hverdag 
  • Jeg sover MEGET bedre 
  • Jeg har tabt mig 
  • Jeg siger fra på en rolig og behagelig måde 
  • Jeg kan mærke mig selv 
  • Jeg kender mine gamle mønstre og bryder dem hurtigere for hver dag, der går 

Du får det ud af det, som du på celleplan har brug for, så det er bare med at kaste dig ud i det, hvis du lige nu oplever, at der er nogle ting i dit liv, der ikke fungerer for dig. 

 40 minutter, Cristina, men seriøst? 

Ja, 40 minutter. 

Måske tænker du – det har jeg ikke tid til. 
Men jeg lover dig, når du først kommer i gang, så har du ikke tid til at lade være, fordi de fleste af de udfordringer, du havde før, langsomt vil opløse sig og ganske hurtigt helt forsvinde.
De 40 minutter dagligt bringer dig hjem i dig selv og er efter min (og mange andres overbevisning), den letteste og mest nærende måde at forandre dit liv på. 

Begge meditationer (Morgen & Aften) koster kun 149,- 

KLIK HER OG GIV DINE CELLER NÆRING TIL FORANDRING