Meditationer 2018-06-25T12:44:04+00:00

Morgen & Aften Meditationer

BRUG 40 MINUTTER DAGLIGT OG SKAB ET NYT LIV

Du skaber ofte din fremtid ud fra din fortid, fordi du ubevidst bliver ved med at gentage dine mønstre, der er indprentet i dine celler.

For at skabe noget nyt i dit liv – bliver du nødt til at gå et nyt sted hen i dig selv. Du skal lære at forbinde dig med den universelle del af dig selv og begynde at skabe din fremtid ud fra de følelser, som du ønsker, og som drømme vækker i dig.

Når vi sover, bevæger vi os det sted hen i hjernen, hvor vi er bedst til at manifestere vores ønsker. I dagligdagen er vores hjerne ofte i alarmberedskab (det sted hvor det er svært at skabe forandringer i vores liv). Pga. alt det, der sker hver dag, har vi svært ved at forandre vores vaner og mønstre, fordi vi går på autopilot. Vores underbevidsthed styrer vores liv.

Hvis du bruger 20 min inden du falder i søvn på at reflektere over dagen og lærer dine mønstre at kende samt mærker, hvad du ønsker at ændre, så vil din hjerne arbejde med at danne nye mønstre hen over natten.

Hvis du bruger 20 min lige, når du vågner om morgenen, hvor din hjerne og krop er i ro – på at mærke, hvordan du godt kunne tænke dig din fremtid skal være, og hvilke vaner du ønsker at bryde, så vil din hjerne hjælpe dig i løbet dagen med at forme dit nye selv.

Hvis du ønsker at bryde din gamle vaner og være medskaber af din fremtid, så invester 40 min hver dag. Prøv det i mindst 30 dage, og se hvad der sker.

Hvad har morgen- og aftenmeditation gjort for mig?

  • Jeg har fundet mere ro i min hverdag
  • Jeg sover MEGET bedre
  • Jeg har tabt mig
  • Jeg siger fra på en rolig og behagelig måde
  • Jeg kan mærke mig selv
  • Jeg kender mine gamle mønstre og bryder dem hurtigere for hver dag, der går

Måske tænker du – det har jeg ikke tid til. Men jeg lover dig, når du først kommer i gang, så har du ikke tid til at lade være, fordi de fleste af de udfordringer, du havde før, slet ikke vil forekomme.

De 40 minutter dagligt bringer dig hjem til dig selv, og er efter min og mange andres overbevisning den letteste og mest nærende måde at forandre dit liv på.

RIGTIG GOD FORNØJELSE

Begge meditationer (Morgen & Aften) koster kun 149,-

Jeg er klar på at bruge 40 minutter på meditationer!

Få din egen personlige meditation

Den bedste og måske også nemmeste måde at genfinde din indre og balance på, er ved at tage nogle daglige pauser. Vi bliver konstant påvirkede af vores omgivelser. Vi har tendens til at ”forlade” os selv, for at opfylde andres ønsker og behov, både derhjemme og på arbejdet.

Når vi forlader os selv, så kan vi ikke mærke vores egne grænser og behov og vi kommer til at overskride dem flere gange om dagen. Det gør os trætte, til tider syge og ødelægger vores humør.

Hvis du giver dig selv 10-15 minutters ro hver dag, kan du udrette mirakler i dit liv. Du vil få mere energi, styrke dit helbred, og dine udfordringer vil føles lettere at komme igennem.

Jeg kan kanalisere en hel personlig meditation til dig. En meditation som taler direkte til dine celler og som går ind og styrker dig lige der, hvor du har brug for at blive styrket.

Hvis du ønsker en personlig meditation, så send mig et billede (kun af dig) og beskriv kort, hvilke udfordringer du har brug for hjælp til. Ud fra dit billede og beskrivelse kanaliserer jeg en meditation på ca. 12 minutter til dig. Du vil modtage meditationen på en mail senest 1 uges tid efter, at du har bestilt den.

Din helt personlige meditation koster 425,-

Jeg bestiller min meditation med det samme!

Meditation: “Kærlig Førstehjælp

Vi kan ikke gøre, som vi plejer. Det er som om, at alting er anderledes uden, at vi kan se det. Hvis du føler dig lidt presset, fastlåst og eller måske har store udsving på følelsesskalaen, så har jeg her kanaliseret en lydfil til dig, der kan give dig en forklaring på, hvorfor du har det, som du har det – og som samtidig giver dig nogle super lette og brugbare redskaber til, hvordan du tackler dit levende indre ”liv”, hvilket automatisk giver bonus i dit ”ydre liv”. Lydfilen varer 60 minutter og er fyldt med forståelse, accept og kærlighed til dig. Det er små justeringer, der gør en kæmpe forskel.

Denne kanaliserede meditation koster 75,-

Jeg er klar til kærlig førstehjælp med det samme!