cristina malmberg

Forstå dig selv på et dybere spirituelt plan

Du VED bare, at der er mere i livet end det, du lever lige nu. Du ved, at du er en del af et univers, og du ved, at du er skaberen af dit eget liv.

Trods din viden har du svært ved at gøre det, du VED, der er bedst for dig, og du kan ofte have en følelse af fastlåsthed og af at universet/livet arbejder imod dig i stedet for med dig.

Dette kursus har til formål at give en dyb spirituel forståelse af dig selv.

  • Hvem er du egentlig og hvordan ”fungerer” du?
  • Hvorfor handler du ikke bare på det, du ved, der er rigtigt for dig?
  • Hvorfor bliver du ved med at gøre, det du plejer?
  • Hvorfor er det så vigtigt for dig, hvad andre tænker?

Når du forstår dig selv på et dybere spirituelt plan, så er det, du bliver The Unlimited Edition.

Ja, jeg er klar til at blive the unlimited edition

The Unlimited Edition er den ultimative frihed

Det er det sted, hvor du lever i tillid og accept, og hvor du har fundet vej til din indre ro og vilde power.
Det er det sted, hvor du begynder at gå din egen vej uden frygt, fordi du ved og mærker, at din frygt ikke har noget med virkeligheden at gøre.

Det er det sted, hvor du ved, at der er ikke noget eller nogen, der kan give dig ægte lykke, og du mærker mere og mere lykke komme inde fra i stedet for ude fra.
Det er det sted, hvor du kan mærke, at du er en del af noget større, og ved at du får den hjælp, du har brug for.

Det er det sted, hvor du ikke har dit hoved fyldt med alle mulige dramatiske tanker om fortid og fremtid, fordi du hellere vil være nærværende og tilstede LIGE NU.
Det er det sted, hvor du kan høre din intuition højt og tydeligt og aldrig vil ignorere den.

DET MÅ JEG HØRE MERE OM – hvor foregår dette fantastiske kursus?

Det foregår lige der, hvor du befinder dig. Enten fra din PC eller din mobil/tablet. Du kan høre det mens du kører bil, slapper af i sofaen, går en lang tur – kun fantasien sætter grænser.

Du får 6 moduler af ca. 45 minutters varighed – så du får 270 minutters genial visdom direkte i din indbakke, som du kan høre, hvor du vil og hvornår du vil. Og hør dem gerne flere gange 😉 Du får adgang til alle lydfiler, når du har købt kurset.

HVORFOR SKAL JEG TAGE DET HER KURSUS?
j

Ja – det skal du jo egentlig heller ikke – meeeeen hvis du kunne tænke dig at lære noget dybt og meget simpelt shit, der har potentiale til at ændre dit liv, så er det bare om at komme i gang med at lytte.

Her er ingen regler – ingen analyser – ingen ting du SKAL købe for at få det perfekte liv. Du får nogle simple teknikker, og hvis du øver dig i at bruge dem dagligt, så begynder det at blive sjovt.

BLIVER MIT LIV SÅ LUTTER LAGKAGE OG GLIMMER BAGEFTER?

Øhhhh – nok ikke helt. Min overbevisning er, at når vi ikke har nogen udfordringer i vores liv, så er vi døde, så lutter lagkage ønsker jeg ikke for dig. Men du vil formentlig opleve, at de udfordringer, du møder i dit liv, ikke fylder så meget mere, fordi du har lært, at det er dine tanker og følelser omkring dine udfordringer, der gør dem uoverskuelige og ikke selve udfordringen.

Ja, jeg vil gerne være opleveren der oplever oplevelsen
cristina malmberg

KAN JEG TILTRÆKKE MIN IDEELLE PARTNER ELLER JOB, NÅR JEG HAR TAGET KURSET?

Måske (OKAY HVAD SKAL JEG BRUGE DET TIL?) På kurset lærer du, at den perfekte partner og det perfekte job ikke er det, der i virkeligheden skal til for at gøre dig lykkelig. Du vil begynde at forstå på et dybere niveau, at partneren og jobbet kun er midlertidige lykkefølelser, fordi de ikke altid kan leve op til dine indre programmer.  I stedet for vil du lære, hvordan du ved blot små ændringer kan finde lykkefølelsen lige der, hvor du er. Og hvis du lærer det, så bliver du den vildeste magnet for alle dine ønsker.

cristina malmberg

SKAL JEG SKRIVE TAKNEMMELIGHEDSDAGBOG ELLER ANDET CRAP?

Nej det skal du ikke. Det eneste du skal er at observere dine tanker og følelser og forstå, hvem du i virkeligheden er.

”Du er opleveren, der oplever oplevelsen”. Når du forstår det, så behøver du ikke at spise og drikke noget bestemt. Du skal ikke meditere eller sige 10 forskellige mantraer om dagen. Du skal blot være nærværende og lytte til dig selv.

HVEM ER DU EGENTLIG OG HVORFOR SKULLE JEG LYTTE TIL DIG?

Fedt spørgsmål 😉

Jeg har de sidste mange år studeret spiritualitet, og hvordan vi mennesker egentlig fungerer. Jeg har taget uddannelser, kurset og læst ufattelig mange bøger om emnet. Og jeg er fuldstændig blown away over, hvor meget vi menneskelige væsner er i stand til og samtidig skræmt over, hvor langt væk vi har bevæget os væk fra hvem vi er i den vestlige verden.

Jeg har arbejdet med mig selv i gud ved hvor mange år og jeg har afprøvet MANGE ting i mit eget liv.

Jeg føler, at jeg har fundet MIN SANDHED for, hvordan jeg kan leve det liv, jeg ønsker mig. Og jeg kan se, hvor meget jeg har fucked up i starten på min selvafviklingsrejse (jeg tror ikke på udvikling – men på at afvikling af vores dårlige vaner), ved at lytte til alle andre end mig selv.

Jeg vil gerne lære af dig!

OKAY – HVAD FÅR JEG SÅ UD AF DET HER KURSUS?

Ja – det kan jeg jo ikke sige. Men mit gæt er, at du får en MEGET større forståelse af dig selv. Du får en masse viden om, hvordan din hjerne/dine tanker og dit hjerte/dine følelser fungerer. Og når du får den viden, så bliver det meget nemmere for dig at dirigere uden om, alt det crap, du dagligt producere i din hjerne og dermed blive i stand til at tappe ind i din helt enorme visdom, der ALTID taler til dig. Men du kan bare ikke høre den, fordi dine regler, din frygt og din afhængighed af drama overdøver den.

Kursets 6 moduler:

Modul 1

Hvem er jeg egentlig?

Modul 2

De 3 typer af sandheder

Modul 3

Hvordan fungerer mine tanker/mit sind?

Modul 4

Hvordan fungerer mine følelser/mit hjerte?

Modul 5

Hvordan overgiver jeg mig til livet?

Modul 6

The unlimited Edition af dig

Kurset er for dig, der ønsker:

 – at føle den ultimative frihed
– at stå stærkt i dig selv
– at kunne trække på dine universelle ressourcer
– at lytte mere til dig selv end alle de andre
– at slippe af med din indre dommer, der konstant stopper dig
– indre ro og mere glæde
– at mærke hvor powerfuld, du i virkeligheden er
– at forstå dig selv på det dybere plan
– at dæmpe din indre pleaser

cristina malmberg

HMMM – LYDER MEGET GODT. HVAD KOSTER DET SÅ?

Det koster 1.175,- kr. INKL. moms – og du har det til evigt eje. Du kan downloade filerne eller bare høre dem online.

Køb din adgang til filerne med det samme lige her!