Krop & Essens Scanning 2019-05-17T14:20:38+00:00
JA TAK, JEG VIL GERNE SCANNES FOR UBALANCER. KLIK HER

Krop & Essens Scanning

Som noget helt nyt og spændende tilbyder jeg nu Krop & Essens Scanninger, hvor jeg analyserer din krop ved hjælp af 3 billeder, du har sendt mig forinden. Et billede forfra, bagfra og fra siden i undertøj. 

Når jeg tuner mig ind på menneskekroppe, dukker der altid nogle smertepunkter op, som egentlig “blot” er punkter, der trænger til din opmærksomhed.  

Det er ikke sådan, så jeg decideret får et særligt område af din krop vist. Det er mere sådan, at jeg intuitivt ved at kigge på din krop, får nogle billeder ind, som giver nogle svar. Jeg tror på, at vores krop og sjæl er forbundet, og derfor vil de punkter, der dukker op hos dig, være et produkt af nogle uhensigtsmæssige mønstre, du har skabt i dit liv. 

Hvem får en Krop & Essens Scanning? 

Behandlingen er til dig, som på den ene eller anden måde oplever en indre ubalance, du kan mærke har sat sig fast inde i dig. Måske kan du meget præcis udpege stedet på din krop. Måske bevæger punktet sig rundt i kroppen alt efter, hvordan du har det. Måske har du ingen anelse om, hvor det befinder sig. Om det er i kroppen eller i sjælen. 

Du ved bare helt instinktivt, at du har noget indeni, som behøver hjælp til at blive genskabt og komme i total balance igen. Uanset din forståelse, eller manglen på samme, har du helt ret! For når vi mærker en ubalance, er det aldrig noget, vi bilder os ind. 

Disse scanninger hjælper dig med at få klaring på, at kroppen kalder på din opmærksomhed, så du kan få rettet disse ubalancer. Du behøver altså slet ikke at forstå med dit hoved, hvor ubalancen opstår eller hvordan den er opstået. Din krop har en knivskarp hukommelse og ved det godt. 

Rent energiarbejde 

Måden, jeg scanner din krop på, er rent energiarbejde. Ligesom clairvoyance er en metode til, (ved hjælp af energiudveksling mellem dig og mig), at vække de steder i dig, der trænger til healing, så er det præcis det samme, der sker i en scanning.  

Ved at tage et grundigt kig på din krop, får du et øjebliksbillede over din indre tilstand. For din krop sladrer. Om de smertepunkter du har i dit liv – og ved at blive opmærksom på dine punkter, kan du begynde at arbejde med dem og skabe balance i dig selv igen.  

Hvordan foregår en session? 

Sessionen foregår via mobiltelefon eller skype.

Jeg deler de indsigter, jeg har fået ved at kigge på dine billeder, og du fortæller om det, som du mærker og føler, at du brug for hjælp til (varer ca. 20 min).

Derefter giver jeg dig en healing på ca 25 minutter, hvor du bare skal ligge og slappe af.

Efter healingen ringer jeg dig op igen og deler de beskeder, der kom til mig. Du vil få nogle værktøjer til, hvad du kan gøre, for at komme få balancen balancen i din krop tilbage. 

Det er i den forbindelse vigtigt for mig, at du forstår, at der ikke nødvendigvis er tale om fysiske smerter, som hæmmer dit bevægeapparat. Rigtig ofte er det snarere sår på sjælen, så at sige, der trænger til healing, og som taler gennem din krop. 

Din krop er så intelligent, at den godt ved, at den er nødt til at gøre et væsen af sig og larme omkring de ting, der volder dig smerte. For den vil dig jo det bedste, så den kan leve så længe som muligt. Kroppen er det hylster, som din sjæl har bolig i, og derfor er det så sindssygt vigtigt, du tager vare på begge dele for at opleve det bedst mulige liv for dig. 

Bestilling og spørgsmål 

Ønsker du en Krop & Essens Scanning eller har du spørgsmål til behandlingen, så ring på 40 50 14 64 eller send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk.

Behandlingen foregår som nævnt ved, at du sender mig et billede på min mail, og når jeg har scannet det, taler vi sammen over telefonen eller via Skype i cirka 70 minutter. 

En Krop & Essens Scanning koster DKK 1095,-

 

BOOK DIN KROP & ESSENS SCANNING LIGE HER