Krop & Essens Scanning 2019-03-18T11:52:34+00:00
JA TAK, JEG VIL GERNE SCANNES FOR UBALANCER. KLIK HER

Krop & Essens Scanning

Som noget helt nyt og spændende tilbyder jeg nu Krop & Essens Scanninger, hvor jeg analyserer din krop ved hjælp af 3 billeder, du har sendt mig forinden. 

Når jeg tuner mig ind på menneskekroppe, dukker der altid nogle smertepunkter op, som egentlig “blot” er punkter, der trænger til din opmærksomhed. Jeg kalder disse punkter for hot spots. Hot spots er punkter på din krop, hvor den beder dig om din hjælp til at få det bedre. 

Det er ikke sådan, så jeg decideret får et særligt område af din krop vist. Det er mere sådan, at jeg intuitivt ved at kigge på din krop, får nogle billeder ind, som giver nogle svar. Jeg tror på, at vores krop og sjæl er forbundet, og derfor vil de punkter, der dukker op hos dig, være et produkt af nogle uhensigtsmæssige mønstre, du har skabt i dit liv. 

Hvem får en Krop & Essens Scanning? 

Behandlingen er til dig, som på den ene eller anden måde oplever en indre ubalance, du kan mærke har sat sig fast inde i dig. Måske kan du meget præcis udpege stedet på din krop. Måske bevæger punktet sig rundt i kroppen alt efter, hvordan du har det. Måske har du ingen anelse om, hvor det befinder sig. Om det er i kroppen eller i sjælen. 

Du ved bare helt instinktivt, at du har noget indeni, som behøver hjælp til at blive genskabt og komme i total balance igen. Uanset din forståelse, eller manglen på samme, har du helt ret! For når vi mærker en ubalance, er det aldrig noget, vi bilder os ind. 

Disse scanninger hjælper dig med at få klaring på, at kroppen kalder på din opmærksomhed, så du kan få rettet disse ubalancer. Du behøver altså slet ikke at forstå med dit hoved, hvor ubalancen opstår eller hvordan den er opstået. Din krop har en knivskarp hukommelse og ved det godt. 

Rent energiarbejde 

Måden, jeg scanner din krop på, er rent energiarbejde. Ligesom clairvoyance er en metode til, (ved hjælp af energiudveksling mellem dig og mig), at vække de steder i dig, der trænger til healing, så er det præcis det samme, der sker i en scanning.  

Ved at tage et grundigt kig på din krop, får du et øjebliksbillede over din indre tilstand. For din krop sladrer. Om de smertepunkter du har i dit liv.
Ved at få scannet din krop og finde dine unikke hot spots, kan du begynde at arbejde med de punkter på kroppen, der er i ubalance. 

Din krop er selvhelbredende, så når din krop er fri for smertepunkter, er din sjæl i princippet fri. Jeg tror dog ikke på, vi nogensinde bliver fuldstændig smertefri, men vi kan gøre et dybt bevidsthedsarbejde, som gør os i stand til hurtigt at ændre kurs, hvis vi går i en retning, der ikke tjener vores fysiske og åndelige legeme. På den måde kan vi arbejde os hen mod en krop og en sjæl, der fungerer i samklang med hinanden i stedet for i modarbejde, som det oftest sker, når vi mennesker oplever smerte. 

Hvordan foregår en session? 

Når jeg har lagt et smertekort af din krop på baggrund af de billeder, du har sendt mig forinden, nulstiller jeg dit nervesystem, så du bliver modtagelig for de nye indsigter, du får ind. Det er helt ufarligt, men blot en måde at genstarte din krop på, kan man sige. 

Derefter taler vi sammen om de opdagelser, jeg har gjort. Du får nogle meget konkrete og praktiske værktøjer til, hvad du kan gøre, for at komme dine smerter til livs.
Det er i den forbindelse vigtigt for mig, at du forstår, at der ikke nødvendigvis er tale om fysiske smerter, som hæmmer dit bevægeapparat. Rigtig ofte er det snarere sår på sjælen, så at sige, der trænger til heling, og som taler gennem din krop. 

Din krop er så intelligent, at den godt ved, at den er nødt til at gøre et væsen af sig og larme omkring de ting, der volder dig smerte. For den vil dig jo det bedste, så den kan leve så længe som muligt. Kroppen er det hylster, som din sjæl har bolig i, og derfor er det så sindssygt vigtigt, du tager vare på begge dele for at opleve det bedst mulige liv for dig. 

Efter en scanning er det mit formål, at du gradvist eller måske ganske hurtigt oplever, at den fysiske og/eller mentale smerte forsvinder, og at den følelse du kom med af en indre ubalance, ikke længere fylder dig op. Det kræver naturligvis, at du bruger de værktøjer du får, for du er den eneste, der kan gå vejen. Jeg guider dig blot. 

Bestilling og spørgsmål 

Ønsker du en Krop & Essens Scanning eller har du spørgsmål til behandlingen, så ring på 40 50 14 64 eller send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk.
Behandlingen foregår som nævnt ved, at du sender mig et billede på min mail, og når jeg har scannet det, taler vi sammen over telefonen eller via Skype i cirka 70 minutter. 

En Krop & Essens Scanning koster DKK 1095,-

 

BOOK DIN KROP & ESSENS SCANNING LIGE HER