Kanalisering – Personlig Meditation 2017-12-04T15:07:26+00:00

Kanalisering – personlig meditation

Den bedste og måske også nemmeste måde at genfinde din indre og balance på, er ved at tage nogle daglige pauser. Vi bliver konstant påvirkede af vores omgivelser. Vi har tendens til at ”forlade” os selv, for at opfylde andres ønsker og behov, både derhjemme og på arbejdet.

Når vi forlader os selv, så kan vi ikke mærke vores egne grænser og behov og vi kommer til at overskride dem flere gange om dagen. Det gør os trætte, til tider syge og ødelægger vores humør.

Hvis du giver dig selv 10-15 minutters ro hver dag, kan du udrette mirakler i dit liv. Du vil få mere energi, styrke dit helbred, og dine udfordringer vil føles lettere at komme igennem.

Jeg kan kanalisere en hel personlig meditation til dig. En meditation som taler direkte til dine celler og som går ind og styrker dig lige der, hvor du har brug for at blive styrket.

Hvis du ønsker en personlig meditation, så send mig et billede (kun af dig) og beskriv kort, hvilke udfordringer du har brug for hjælp til. Ud fra dit billede og beskrivelse kanaliserer jeg en meditation på ca. 12 minutter til dig. Du vil modtage meditationen på en mail senest 1 uges tid efter, at du har bestilt den.

Din helt personlige meditation koster 425,-

Jeg glæder mig til at kanalisere en personlig meditation til dig

Måske har du brug for at rense din energi og krop for dagens oplevelser. Måske har du brug for en vejrtræknings-øvelse, der kan give dig ro. Eller måske har du brug for mærke, at du er en del af universet. Uanset hvilke behov du har, så kan en personlig meditation hjælpe dig rigtig meget i din travle hverdag.

Jeg booker min meditation med det samme!

Jeg valgte at bestille en personlig meditation hos dig, fordi jeg var kørt lidt fast i nogle mønstre.
Jeg følte også, at jeg famlede i blinde og ikke rigtigt, havde kontakt til det jeg selv kalder universet.

Samtidig har jeg min egen virksomhed, og har altid en konflikt i mig selv, når jeg skal tage imod betaling. Du stillede ind på mig, og kunne meget præcist beskrive, hvad det var som gav anledning at jeg har sådan.

Dine ord resonerede dybt i mig, og gav mig en dyb forståelse af min process. Jeg har nu også modtaget den meditation, som du har lavet til mig, og jeg kan mærke at den virker dybt ind i mig på alle planer.

Så tusind tak, du er super dygtig og jeg har fået meget mere end jeg havde turde håbe på, når det hele nu bare er foregået online. Tusind tak for dig.

Marcus

Det er en af de mest selvkærlige gaver jeg nogensinde har givet mig selv – en personlig meditation fra dig.

Jeg har i en periode lyttet til den hver eneste dag og den har uden tvivl givet mig den styrke og ro som jeg har båret med mig ud i hverdagen i en svær tid.

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller en personlig meditation fra dig.

Zofiia Rose