Kanalisering – Forløb 2017-12-04T14:59:35+00:00

Kanalisering – 1:1 – forløb

Hvis du ønsker at skabe en varig forandring i dit liv LIGE NU – så er et forløb det helt rigtige for dig.

Du får 3 sessioner, hvor du har mulighed for at skrive en SOS mail mellem hver session, hvor jeg kan guide dig gennem dine eventuelle udfordringer.

Sessioner foregår på mobiltelefonen (eller Skype), hvor jeg ringer dig op til den aftalte tid. Jeg/vi støtter og guider dig kærligt hen til et helt ny sted i dig selv, hvor du vil føle dig mere powerful og i stand til at leve dit liv på en helt ny måde.

Det kan være svært for mig, at beskrive helt præcist, hvad du får ud af et forløb sammen med mig, men du kan læse, hvad fx Line fik ud af de månedlige sessioner, som vi havde sammen.

Jeg vil elske af følge dig i nogle måneder og give dig den skønneste hjælp på din vej.

”Jeg har talt med Marie Cristina, ca. én gang om mdr. plus de enkelte ”SOS jeg dør” mails…

Jeg kan ikke begynde at finde ordene for, hvad Marie Cristina har betydet for mig, hun vil nok sige, at jeg har gjort det hele selv, men det er bare ikke rigtigt! Ved hver samtale, ved hvert dilemma, ved hver opgivende og modløse udfordring, har hun ændret mit syn på det område, jeg kæmpede med, givet mig kærlige klap, humor når det var tiltrængt, værktøjer og mantra til at arbejde med og komme videre, og lige så stille, skridt for skridt, dag for dag, er jeg blevet bedre, er jeg nærmere mig selv og den glade og humørfyldte person jeg er og gerne vil være.

Marie Cristina satte vores samarbejde og proces op som et ”selv-studie”, en fantastisk ting, for jeg gik fra at tro, at det var udenoms ting jeg skulle ændre, min vægt, mit job, min kæreste, mine forældre (opvækst)?!? etc. Men Marie Cristina fik det vendt til at handle om, at jeg skulle ændre nogle ting indeni mig, at jeg ikke var forkert, og jeg skulle acceptere tingenes tilstand som de var nu og arbejde mig videre derfra…

Det gav en helt enorm ro, en ro jeg ikke har følt i mange år, og jeg var lettet! Jeg skulle ikke til at gå på en sindssyg kur, ud og søge andet job som jeg i øvrigt ikke vidste hvad skulle være, eller skifte min kæreste ud igennem 14 år. Pheeew, sikke et arbejde jeg der blev fri for….

Eller.. det skal siges mit selv-studie har også været hårdt, jeg har skulle springe langt ud af min komfort-zone og virkelig virkelig VIRKELIG mærke efter, hvad der er godt for mig. Og for en evig PLEASER er det meget hårdt at skulle sige nej tak… og da jeg gjorde det første gang, havde jeg en knude i brystet, en klump i halsen og en masse comfort food i nærheden…

Men jeg har sprunget mange gange nu og har en helt anden tro på mig selv, en sikkerhed og ro i mig selv, som jeg tror er det, man normalt vil kalde et stærkt og styrket selvværd (yaiiiii).

Lige så stille har Marie Cristina, hendes ”kanaler” og mærkelige tarot kort, vist mig vejen, fulgt mig tæt de steder, hvor der var forhindringer, og jeg havde brug for en hånd at holde og i det hele taget lige så stille bragt mig ind i lyset. Jeg lever stadig tit i mit hoved, men jeg har kroppen med mange af gangene. Jeg mærker efter nu og har ro på øverste etage, jeg beskæftiger mig oftest kun med tanker, som jeg ønsker… Hvis det sker, at hovedet brager sammen og jeg ryger tilbage, så accepterer jeg det, og bruger mit mantra ”ro og tillid”. Jeg er ikke forkert, jeg er lige der hvor jeg skal være.

Der vil blive mange fuck’ups i fremtiden, men jeg kan se, hvad jeg selv kan ændre ved at have ro og tillid til mig selv. Mit parforhold har aldrig været bedre, jeg er lykkelig i det. Min vægt er lige så stille nedadgående, og jeg mærker at jeg opsøger aktivt at blive sundere både mht. mad og motion, det føles godt og ikke som et pres. Min økonomi var fuldstændig ukontrollerbar, og jeg havde et stort overtræk, det er jeg lige så stille ved at få styr på, og jeg har ro i maven når jeg tjekker min bankkonto. Jeg har fået et nyt job, som er rigtigt for mig nu og her, og jeg ved, at når jeg er klar til det, så rykker jeg videre.

Jeg har sagt nej til en masse ting, meldt mig ud af netværk og foreninger, som egentlig bare tog min energi og ikke gav mig noget positivt, og det er befriende…

Jeg håber, at hvis du har læst med så langt, og du kan se bare et par få ligheder, at du giver dig selv den chance at ringe til Marie Cristina, bare tag en snak, mærk efter og føl, om hun er noget for dig. Hun ER noget for mig, rigtig meget endda, hver dag!.

Med mange hilsner, fra en der altid vil lave fuck’ups!”

En kanaliseret session koster 2.395,-

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej og gøre dig stærk!

Det kan nogle gange føles som om at vi har været med i en god omgang kludder-mutter og føles lidt kompliceret. Har du ligesom Line brug for en opmærksom og kærlig støtte over en periode som er udfordrende i dit liv, så er mine guides og jeg klar til at hjælpe dig. Vi er klar med de beskeder og gode råd som hjælper dig tilbage på sporet og ind i roen og handlekraften inde i dig igen.

Jeg vil gerne booke et personligt forløb!

Tusinde tak for en fantastisk session.
Aldrig før har jeg været opfyldt af så megen skøn energi – hele min krop vibrerede af den skønneste energi, samtidig med at en vidunderlig ro bredte sig i både krop og sjæl.

Ordene til mig gav så meget mening og gav genklang dybt i mit indre. Jeg føler, at vejene igen er åbne og at jeg nu ved, hvilken vej, jeg skal tage. Det føles SÅ godt.
Jeg glæder mig til alt det, der skal ske nu og i fremtiden – for første gang mærker jeg en ro og en mening med det hele, i stedet for den panik og angst, som nogle gange har meldt sig.

TAK.

Henriette

Du kan dit shit, Marie Cristina. Og jeg er så glad for, at du har hjulpet mig.

Michael

“Tusind tusind tak – du har fået en livslang fan <3

Oh my! Jeg sidder stadig med åben mund og er hel målløs over, hvor glad og støttet jeg føler mig efter min session med Marie Cristina og ”hendes kanaler”.

Fra at famle rundt i tåge har jeg nu fået et sprog til at kunne forklare, hvad det er, at jeg gør for mine kunder og ved nu hvad, der er afgørende for mig og min forretning. I am IN LOVE <3

Hele Danmark burde få en session med Marie Cristina. Af hjertet tusind tak for dig Marie Cristina og dine ”lækre kanaler”.

Charlotte

“Er stadig helt rundtosset på den gode måde. Det skal lige lande det hele. Men har en indre ro og glæde ❤

TAK til og for dig og “dine kanaler”

Dorte

Tak fordi du lige har gjort en kæmpe forskel i mit liv <3

Maiken

“Tusind tusind tak for en helt fantastisk session.

Jeg har aldrig før følt mig så set og hørt. Jeg sidder tilbage med en følelse af, at helt nye døre er ved at åbne sig for mig, blot fordi “du/de” satte alting i et helt nyt lys.

Jeg føler mig så klar til at bruge mine nye indsigter, og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske.

Hanne

Sådan Marie Cristina, tusind tak!

Du har en ganske særlig evne til at gå lige til benet, dybt og healende, på en måde så både ører og hjerte forbliver åbne og villige til at lytte og lære. Jeg føler mig altid set og hørt, uanset hvad vi taler om.

Vi når altid ind til sagens kerne, og jeg er altid langt videre, end hvis den indre stemme skulle have været min samtale partner. Du kan noget ganske særligt.

Marie Cristina får mine allervarmeste anbefalinger.

Carolina Linn

Marie Cristina kan med sin suverænt kærlige skarphed se lige igennem dig og helt ind til kernen.

Hun stiller skarpt på dit issue med en ro og kraft så stor, at det er som at lande i den blødeste rede,
hvorfra man kun kan vokse.

Marie Cristina fornemmer, sanser og kommunikerer al sin visdom på en så omsorgsfuld og klarsynet måde, at al forvirring og uro forvandler sig til ro, vished og retning.

En sand engel på jord. Tak skønne Marie Cristina.

Elvirah