I sidste uge  havde Rebekkah og jeg første LIVE kald på facebook, hvor deltagerne på vores fantastiske kursus (hvis jeg selv skal sige det😉) kunne stille os spørgsmål.

Jeg havde taget plads i soveværelset og lavet et lille interimistisk set-up med et kamera stativ på et lille sofabord – lidt for lille skulle det vise sig kort tid efter.

Nå, men jeg er ved at fortælle deltagerne, hvor vild deres intuition er, og slår ud med armene.

Ja – du kan næsten gætte, hvad der skete.

Stativet væltede og mobilen/kameraet sprang ud holderen og landede på gulvet. Det var i sig selv meget sjovt – men det virkelig komiske kommer 2 min efter, da en af deltagerne skriver ”God udsigt”.

Der går det op for mig, at jeg har nederdel på, og alle deltagerne har fået frit udsyn til mine blege inderlår og mormor-trusser. Kan du se det for dig?

Det var i den bedste Bridget Jones stil, som en af kursisterne sagde til mig bagefter.

Rebekkah og jeg var færdige af grin, og det tror jeg også at deltagerne var.

Efterfølgende spurgte Rebekkah om jeg var okay med ”kamera-faldet”, og det var ret vildt at mærke, at det var jeg faktisk.

Det er ikke sådan, så jeg har lyst til at se klippet, men jeg kan mærke, at jeg synes det er så sjovt at det skete, fordi det er sådan mit liv er. Jeg er bare ikke super tjekket, og jeg er begyndt at være okay med, at det er bare sådan, det er.

Og for Sørensen hvor er det bare fedt at være nået dertil. Førhen ville jeg virkelig føle mig SÅ pinlig berørt i laaang tid bagefter og have brugt unødig energi på at føle mig forkert og dum.

Som Katie Byron siger – er du i krig med realiteterne og den du er, eller er du i fred med dem og dig.

Jeg kunne ikke ændre de mindre flatterende kamera-afsløringer, så hvorfor vælge at gå i krig med det?

Jeg elsker, når jeg er i fred med realiteterne og mig selv – specielt når realiteterne er svære, fordi det giver mig en kæmpe frihedsfølelse.

Alting behøver ikke at køre på skinner for, at jeg kan have det godt og være taknemmelig.

Har du sider af dig selv, som du gerne vil ændre:

Måske en indre klodset Bridget Jones, en temperamentsfuld Mama Miracoli, en lækkersløv Garfield eller smuk Tude-Marie gemt dig, som du ville ønske langt væk?

Jeg kan virkelig anbefale dig at eje den del af dig, som du prøver at gemme væk. Giv den noget kærlighed, og lad andre mennesker se den og dig, lige som du er.

Når vi tør vise alle sider – så bliver vi meget mere tiltrækkende, og det er på alle områder af vores liv.

 

Kærligst

Cristina