Har du lidt negativitetsparanoia?

//Har du lidt negativitetsparanoia?

Har du lidt negativitetsparanoia?

Jeg synes, at vi i hele denne her spirituelle bølge nærmest har fået negativitetsparanoia. Mange af os tror eller har troet, hvis vi tænker eller føler noget negativt, så tiltrækker vi en masse negativt.

Det føles slet ikke rigtigt i mig. Jeg kan sagtens tænke eller føle noget negativt uden, at jorden går under. Vi føler og tænker negative ting, fordi vi er mennesker på denne smukke jord.

Det er helt rigtigt, at det ikke nytter noget at have fokus på det negative, men det er ikke det samme, som at tænke eller føle noget negativt engang imellem. Hvis du har fokus på det negative, så leder du mere efter det, der IKKE fungerer, og derfor tiltrækker du mere af det negative i dit liv.

Men når du føler eller tænker på noget negativt, er en del af det at være i live her på jorden. Og med alle de regler og alle de informationer, som vi bliver bombarderet med på daglig basis, så ville det være et under, hvis vi ikke bliver en smule ”frygtsomme” engang i mellem.

Det usunde er, hvis du ikke må føle eller tænke noget negativt, fordi det betyder, at du ikke må være DIG. Du må ikke være bange for dine negative tanker eller følelser. Mærk hvad de handler om, og lad dem bare være. Det, der sker, når du ikke må føle eller tænke negativt, er, at du holder fokus på det. Det du ikke må bliver bevidst eller ubevidst mere attraktivt – det kommer til at fylde i dit liv, selvom du ønsker det modsatte.

Måske kender du et af disse tanke-scenarier; ”Jeg må ikke tænke negativt – jeg må ikke tænke negativt, hvad kan jeg tænke på, der er godt NUUUU!!!? ”Jeg må ikke tænke på det, jeg bliver bange, jeg må ikke tænke på det, så kommer det bare til at ske, stop det for fanden, det holder ikke. ÅH nej nu bliver jeg helt sikkert ramt af noget skidt… åhhhh shit… Tænk nu på hvor dejligt vejret er i dag. Jeg har mad på bordet og et tag over hovedet. Lalalalala – jeg er den lykkeligste i hele verden.”

Når det sker, så STOP IT HONEY. 

Du må gerne være bange for at blive syg, fordi du lige har spist noget, der kunne være bakteriefyldt. Du må gerne være nervøs, fordi dit barn skal gå alene hjem. Du må gerne få paranoia, fordi din potentielle kæreste ikke har svaret på en SMS.

Gør dig selv den tjeneste at mærke din frygt, irritation eller WHAT EVER, der kommer op. Lad være med at hægte det op på en regel eller et menneske, som vi har talt om før. Men bare mærk følelsen uden at gå ind i en form for analyse af den (det kan være mega svært – ved jeg alt om ;-), men PRØØØUUV DET (sagt med jysk accent ;-).

Når du gør det, så tillader du at være dig selv. Fordi det, DU føler, er ”bare” nogle af dine mønstre – noget af det, som du har lært at være bange for. Det er HELT okay.

Så smukke sjæl – du må føle og tænke det hele. Lad det “gå” igennem dig, så skaber du dit liv skridt for skridt på en rolig og rar måde. Og når du møder modgang, så er det ”bare”, fordi du er menneske og livet til tider kan være noget af en udfordring 😉

Men husk på at du SAGTENS kan håndtere de udfordringer, du møder 🙂

Kærligst

Marie Cristina

By | 2017-08-12T09:39:10+00:00 august 12th, 2017|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment