cristinamalmberg.dk

GAME CHANGER

STYRK DIT FUNDAMENT OG DIT MINDSET PÅ BARE 12 DAGE

OPGRADER DIT INDRE OG HÆV DIN FREKVENS, så du kan finde ind til dig selv og dermed skabe et liv, hvor du navigerer MEGET mere efter det, der er VIGTIGT for DIG.

–  Vil du skabe en NY VIRKELIGHED?
–  Vil du ØGE adgangen til din NATURLIG LIVSENERGI?
– Vil du HANDLE i stedet for at TVIVLE?
– Vil du LEVE dit liv – i stedet for at OVERLEVE det?
– Vil du leve et liv, hvor du IKKE NØJES?

SÅ ER GAME CHANGER EN SUPER GOD START FOR DIG.

Jeg har skabt denne 12 dages GAME CHANGER, der starter MANDAG DEN 11. MAJ

HVORFOR ER GAME CHANGER VIGTIGT FOR DIG LIGE NU?

Som du nok allerede har fornemmet, så er det tid til forandring. Vi skal gøre noget nyt, selvom vi ikke ved helt endnu, hvad det nye er. Men der er ingen tvivl – Moder Jord taler med store bogstaver lige nu.

Der skal ske store forandringer i måden vi behandler Moder Jord på – men hvis de forandringer skal være bæredygtige, så skal vi starte med rydde op i vores indre og skabe et stærkt fundament.

Forestil dig at alt din fantastiske og livsnødvendige energi ligger i en tank helt oppe på loftet bag alverdens gammel lort og du først skal hente en stige, kravle over alle dine gamle møbler og samtidig vifte masser af spindelvæv væk, hver gang du havde brug for at energi.

Ville du fylde dig selv op hver dag?

Det er sådan rigtig mange lever. De bliver aldrig fyldt op, fordi alle de gamle historier og blokeringer står i vejen for et naturligt flow.

DET ER UMULIGT at skabe nye vaner og at ændre vores liv (vores planet), hvis vi ikke har adgang til vores naturlige livsenergi.

DU VED GODT

  • at du kan leve DIT liv på en anden måde.
  • at der er mere til dig end det, du oplever LIGE NU.
  • at du kan leve et liv, hvor alting kommer nemmere til dig.
  • at du kan leve et liv hvor DU kan sige til og fra på en kærlig måde uden hele tiden at lade dig påvirke af dine omgivelser.

DET KAN VÆRE HELT ANDERLEDES hvis du tør udfordre dine gamle historier, der blokerer i forhold til at leve det liv, du godt ved, du kan leve.

JEG ER EN GAME CHANGER

MINE EVNER

Jeg er Clairvoyant MindMentor, og jeg er ekspert i at hjælpe dig med at styrke dit fundament. Jeg hjælper dig med at spotte dine indre blokeringer og vise dig, hvordan du kan bruge dem til finde roen og styrken inde i dig og dermed hæve baren for, hvad der er muligt i dit liv.

MIN VEJ

Jeg har det meste af mit liv navigeret efter, hvad jeg troede andre gerne ville have mig til. Jeg har glemt mig selv og sat andre forrest, fordi jeg var bange for ikke at blive værdsat for den, jeg var.

Jeg har på egen krop oplevet hvor meget ro, energi og styrke, jeg har fået efter, jeg har ryddet op i mit indre.

Jeg lytter til mig selv og føler mig både set og hørt, som aldrig før. Jeg har fået en helt ny relation til mig selv, min krop og mine omgivelser, der har givet en følelse af et helt nyt liv, selvom jeg ikke lavet nogen fysiske forandringer.

KOM MED

Hvis du har brug for et boost og gerne vil tage action på at styrke dit indre og dermed forandre dit liv.
Hvis du tør udfordre dig selv og den måde, du lever dit liv på LIGE NU.

Denne GAME CHANGER starter mandag den 11. maj kl. 12.00 og slutter fredag den 22. maj.
Al undervisningen foregår på FACEBOOK LIVE i en lukket gruppe. Undervisningen vil vare cirka 1 time hver gang. Du kan se undervisningen lige når det passer dig – da videoerne ligger inde i gruppen. Tidspunkterne for undervisningen bliver fastlagt den første dag – de vil primært ligge formiddag og eftermiddag. 
INTROPRISEN ER KUN: 1.050 KR. (normalpris 2.495 KR.)

JEG ER EN GAME CHANGER

TIDLIGERE DELTAGERE FORTÆLLER…

Tusind tak for dit fine GAME CHANGER kursus

Hold da op, det har været en fantastisk rejse, grænseoverskridende på den fede måde, på den måde hvor man bliver skubbet ud over sine grænser på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Du løfter en godt igennem hele processen, også på de ting som er svære.
Personligt har det været en meget indsigtsfuld og lærerig rejse, at se hvordan jeg kan arbejde med mig selv, for at kunne udnytte mit potentiale endnu mere.

Jeg har været til møder i denne uge på mit job, hvor jeg har stået mere i mig selv, og budt meget mere ind end jeg normalt ellers gør. Jeg har budt ind med mine faglige kompetencer, meninger og muligheder, og jeg er blevet hørt, det har været SÅ fedt.

Det bliver en rejse, som ikke bare stopper her for mig, snebolden ruller, jeg er sådan en som tager min power tilbage, fordi det er nemt – TAK

Anonym

Når man tilmelder sig udviklingsforløb, som man virkelig håber på er dybt og støttende, så indeholder de altid muligheden for at udfolde sig til at være mere, end man tror. Og det har Game Changer været for mig.

Det er et forløb med et grundigt materiale. Der er i hver undervisningsgang et emne, som Cristina behandler med ret meget dybde og perspektiver. Der er mange lag at dykke ned i og det kan jeg rigtig godt lide.

Det er ikke uoverkommeligt, men kalder på mere arbejde, som man selv skal integrere i sin egen proces, også fremadrettet.
Cristina formidler med skarphed, med en uhøjtidelig sprogbrug og med humor. Hun er kærlig og samtidig direkte.

Der er plads til fleksibel proces, sådan forstået, at hun anerkender at ting tager tid, men er samtidig klar på at sætte fart på processen, hvor hun mærker at det er muligt.

Jeg er imponeret over alt den støtte man får i forløbet. Cristina underviser og vejleder på samme tid. Og byder ind med sin clairvoyante klarheder.

Det har været en personlig gave i forløbet, som har været så dejlig støttende. Man bliver set som den enkelte sjæl man er, og samtidig holder hun spacet for hele gruppen med kærlig omfavnende blik.
Jeg mener, at vi har brug for mennesker, som tør at holde retningen for dem af os, der vil leve ud fra vores sande væsen og skabe varig forandring. Og sådan et menneske er Cristina for mig.

Af mit nye selvbillede tak, Louise

Louise

Kære Cristina

1000 tak for et velkomponeret og intenst onlinekursus.
Personligt er jeg imponeret over hvor meget det har sat i gang og faktisk også forandret hos mig allerede.

Allerede efter 2. modul synes jeg der skete en slags indre skifte, som selvfølgelig skal plejes og udvikles, men som samtidig også føles ret grundlæggende forandret. Det synes jeg er stort!

Måske har jeg ramt dig på det helt perfekte tidspunkt, måske gør du tingene på en måde der vinder rigtig meget genklang i mig, det har i hvert fald virkelig speedet min forandringsproces op.

Jeg er glad for det tillidsfulde og trygge rum der har været, både på modulerne men også i Facebook-gruppen.
Det virker rigtig godt på mig at du er så ærlig og også viser og deler dine egne mønstre og erfaringer, med det der har spændt ben og udfordret i dit liv.

Og så er jeg vild med din facon – at du spænder fra masser af indføling til den mere fanden-i-voldske udgave der udbryder “Skid på reglerne!”.

Aftenen med Q and A gav nogle helt nye perspektiver for mig.
Det var en gave at få lov at stille helt skarpt på et spørgsmål og jeg kan mærke at dit svar og din respons at være betydningsfuld for min proces.

Så tak Cristina 🙏🏻

Jeg er SÅ glad over at jeg lidt tilfældigt lige faldt over dig. Og jeg kommer til at ville bruge dig mere ❣️

Kærligst Marianne

Marianne

EN 12 DAGES GAME CHANGER

INTRO
– mandag den 11. maj

MODUL 1
– tirsdag den 12. maj

DIT INDRE

Her får du en dybere forståelse af dig selv og lærer at spotte dine blokeringer, og hvordan du kan forløse dem, så der kan blive plads til noget nyt og bedre.

MODUL 2
– fredag den 15. maj

DIT NYE SELVBILLEDE

Tingene bliver aldrig helt det samme som før, og derfor skal du også arbejde med et nyt selvbillede. Det er et SUPER godt redskab til at hjælpe dig med at tiltrække mere af det, du ønsker dig og give dig en større følelse af lethed i din hverdag.

Q&A
– Søndag den 17. maj

GRUPPESESSION ONLINE

Du får min clairvoyante sparring på en udfordring, som du står i. Vi mødes alle sammen online, og du vil få mulighed for at stille mig et spørgsmål, som jeg vil give dig mit clairvoyante svar på.

MODUL 3
– mandag den 18. maj

NÅR LIVET UDFORDRER DIG

Det er ALTID kriserne, som vi lærer mest af. Når du har tillid til at du ALTID kommer styrket ud af en krise og VED at det ikke behøver at tage så lang tid, så vil du opleve et helt andet flow i dit liv.

MODUL 4
– torsdag den 21. maj.

NON-ATTACHMENT

Når du kan få et dejligt liv uden at være afhængig af et bestemt job, en perfekt partner, masser af anerkendelse, masser af materielle goder og andet godt – så er det, du bliver i stand til at tiltrække meget mere af det, som du ønsker dig.

Når vi stopper med at hige efter noget og i stedet for leder efter roen, glæden, styrken og tilliden inde i os selv, så kan de eftertragtede ting lande i vores liv. Så at være uafhængig af et bestemt outcome er en af de store nøgler til at leve det liv, du ønsker dig.

Q&A
– Fredag den 22. maj

GRUPPESESSION ONLINE

Du får min clairvoyante sparring på en udfordring, som du står i. Vi mødes alle sammen online, og du vil få mulighed for at stille mig et spørgsmål, som jeg vil give dig mit clairvoyante svar på.

JEG ER EN GAME CHANGER

SKAB DIN NYE VIRKELIGHED

Hvis du har lyst til at lave en GAME CHANGER så se at hop med. Som jeg allerede har skrevet, så får du hele herligheden til INTRO PRIS KR. 1.050,- (normalpris fremover KR. 2.495)

Jeg håber, du har lyst til at være med. Det er tid til forandring for os alle sammen – og vi skal løfte i flok. Men vi løfter stærkest, når vi er fyldt med ro og styrke inde i os selv.