FAKE IT TILL YOU MAKE IT – REALLY ?????

//FAKE IT TILL YOU MAKE IT – REALLY ?????

FAKE IT TILL YOU MAKE IT – REALLY ?????

IMG_1998

Jeg har prøvet det, så mange gange. Fortælle mig selv, at jeg er smuk og slank – fordi det har jeg hørt var opskriften. Leget at jeg ikke var nervøs eller bange, selvom jeg faktisk havde mest lyst til at løbe væk og gemme mig. Jeg har virkelig prøve at FAKE det, men jeg er ikke nået til at MAKE det.

Sådan som jeg oplever livet lige nu, så handler det virkelig om ikke at ”FAKE” det – vi kan ikke holde til det mere.

Jeg synes bestemt ikke, at positiv psykolog er noget lort, det er vigtigt at tage ansvar for sit eget liv, og mærke man har kraften til vende det svære, men det virker bare ikke, hvis vi ikke må have det svært.

Vi bliver mere og mere skrøbelige (det mener jeg på den mest positive måde) vores kroppe larmer mere og mere. Vi får flere skavanker, vi bliver stressede, syge og tager flere og flere beskyttelseskilo på vores krop. Det er alt sammen, som det skal være. Vi vil bare have godt af at stoppe op og mærke, at sådan som vi har gjort i mange mange år, det virker ikke mere (for mange af os). Jeg ved, at vi er forskellige, men jeg har tillid til at jer, der læser dette blogindlæg kender de symptomer, jeg taler om.

Jeg har i lang tid haft det mærkeligt i maven, når jeg er gået på facebook, fordi vi har en tendens til at udstille vores liv, som skønt og dejligt (eller sådan opfattes det ofte, selvom det måske er en bevidst hensigt). Det er der så vidt ikke noget galt i – men lige meget hvor meget glimmer og lykke vi poster, så bliver vores liv ikke sådan, hvis ikke vi tager mørket i hånden.

Mener jeg nu, at alle der poster skønne ting lyver – nej på ingen måde. Men jeg mener helt seriøst, at flere og flere er afhængige af at lege, at livet er godt især når det stinker allermest.

Det gør vi simpelthen fordi vi tror, hvis vi fokuserer på det der virker, så forsvinder det dårlige… Det gør det IKKE – efter min overbevisning.

Det svarer til at vi har 4 børn, og de to der er sure og kede af det, dem gider vi ikke tage os af. Vi kan ikke (efter min mening) lege os tilbage til det gode liv. Børnene, vi ikke ønsker at lytte til, skriger endnu højere, og hvis de til sidst ikke bliver hørt, så trækker de sig og bliver mere eller mindre lammet. Dvs. at halvdelen af os selv ikke fungerer – vi har slukket for halvdelen af vores kraft og vores lys.

Mener jeg så, vi skal til at udblæse alle vores issues på facebook og til middage med venner og bekendte. NEJ – men vi kan, som det mindste, anerkende vores følelser overfor os selv. Være så kærlige overfor os selv, at vi anerkender, hvordan vi egentlig går og har det.

Det er nemlig ligeså okay at have det svært, som det er at have det godt, men det har vi ikke lært, og de sidste par års – du vælger selv, hvordan du har det, har ikke gjort det nemmere at have en svær dag eller måske periode i sit liv.

Hvis vi som mennesker bare havde et liv der fungerede optimalt – et ægteskab, der var rosenrødt og et arbejde uden udfordringer, så ville vi dø. Vi er ikke hernede for at leve i en lang stor lykkerus. Vi er hernede for at rumme det hele.

Så lad os være ærlige overfor os selv – og se hvilke kæmpe gave det er at turde leve fra hele paletten. Det gør os endnu mere fantastiske, end vi allerede er.

Peace, love & ALOT of fuck’ups

Marie Cristina

By | 2015-08-27T10:25:47+00:00 august 27th, 2015|Nyheder|4 Comments

About the Author:

4 Comments

 1. Mie Gabrielle Bolesen 27. august 2015 at 18:47 - Reply

  Jeg elsker at læse dine indlæg, så fin og så ærlig. Tusind tak af hele mit hjerte. ❤️

  • Marie Cristina 28. august 2015 at 06:00 - Reply

   Tusind tak kære Mie <3 Det betyder virkelig meget at du skriver det...

 2. Stinne 1. oktober 2015 at 08:37 - Reply

  Kan kun sige “spot on” as usual….
  Det er ikke nemt at skulle leve op til det lyserøde, hvis man pt. er noget grå og trist.. det er svært at acceptere og rumme, for det er ikke “tilladt”.¨
  Tak for indlæg og tak for dig 🙂

  / Stinne

  • Marie Cristina 3. oktober 2015 at 11:21 - Reply

   Selv tak Stinne <3

Leave A Comment