Vel kan vi være uenige. Det skal man have lov til. Det hører med til at tænke over tingene og at danne sig en mening. Men vi skal altid lytte til hinanden og prøve at forstå hinanden.

Citat Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi står et sted hvor fællesskabet har brug for at blive styrket – så verden kan blive et bedre sted for os at være.

Jeg læste forleden i en bog om unyttig viden, at sidste gang vores klode ikke havde en eller anden form for krig var i 1776.

Tænk at vi i over 200 år har bekriget hinanden et eller mange steder på vores kære jord. Det “sjove” er, at vi alle sammen går i krig for samme ting, nemlig at skabe et bedre sted for vores børn. Vi har bare hver vores definition på, hvad der er det bedste for vores børn.

WE ARE ALL ONE er der efterhånden mange videnskabsmænd, der har bevist. Alligevel har vi formået at skabe en verden, hvor frygt, mistillid og separation dominerer vores tankegange.

Vi tænker ofte det værste og dømmer naboen for det mindste.

Engang i mellem skal vi helt ud af en sti for at erkende, at det ikke er der, hvor vi hører hjemme, og jeg tror på, at vi snart er ved at være for enden af den sti, hvor vi tror mere på frygten end på tilliden.

Rigtig mange taler om UNITY, energier, selvhelbredelse, tillid og kærlighed, og jeg tror 2019 bliver et år, hvor flere og flere begynder at vende om og finde en ny sti at gå på. Simpelthen fordi det bliver for hårdt at gå nede af frygtens og mistillidens sti.

Jeg synes desværre også at den ”spirituelle verden” i en periode har bevæget sig ned ad en sti, som taler om lykke, kærlighed og livets mirakler. Ord som jeg selv tror dybt på – men de kan ikke stå alene. Livet er fyldt med modsætninger – så at tro, at vi kan leve i lykke og tillid hele tiden er efter min mening også skudt ved siden af.

Jeg håber, at 2019 bliver året, hvor stien for balance mellem det lyse og det mørke bliver bredere og bredere. En sti hvor vi støtter hinanden, lytter til hinanden og lader hinanden være lige der, hvor vi er.

En sti hvor vi lige stopper op inden vi fordømmer vores næste – men i stedet for lige tænker over, kan der være en årsag til, at han eller hun agerer, som de gør.

For at rumme og have tillid til andre kræver det, at vi har tillid til os selv. At vi tør stå ved, at vi ikke sidder på den endegyldige sandhed, og at vi ikke har nogen idé om, hvad der sker lige om lidt.

Det kræver at vi slipper kontrollen. At vi tør trække vejret stille og roligt, når frygten overmander os.

2019 kommer med et fantastisk tilbud – et tilbud om at du/jeg kan mærke efter, HVEM vi gerne vil være. Ikke HVAD vi gerne vil være.

Hvem vil du gerne være? Eller måske et endnu nemmere spørgsmål – hvilket rollemodel ønsker du at være overfor dine børn?

Er det vigtigste succes på alle planer – eller er det at være et godt menneske?

Bliver 2019 året, hvor det vigtigste er, hvordan vi behandler os selv og andre?

Min sandhed er, at vi er lavet af kærlighed. Der er INGEN mennesker, der er onde, når de kommer til verden. Men vores omstændigheder er meget stor medskaber af vores personlighed.

Så hvad er det egentlig, der er vigtigt for os?

Er det vigtige at have fokus på det farlige (alt det fremmede og ukendte) eller er det at være tilstede og lytte til os selv og hinanden – som dronningen nævner. Give os selv plads og andre plads til at være den, vi nu engang er.

Livet ER en dans på roser – indimellem træder vi på rosens torne, og det gør ondt. Tornene er her ikke for at straffe os men for at lære os at åbne endnu mere op for os selv og hinanden.

Mit ønske er at 2019 blive fyldt med tillid og kærlighed til ALT det, der dukker op, også selvom det stinker, når/hvis det gør det.

 

Masser af love, light & tonsvis af fuck-ups

Cristina