Jeg elsker 1:1 sessioner, der handler om mig 😉 Så kan jeg sammen med mit kære ego helt give mig hen til mig mig mig i en times tid, og det er da helt faantaastisk, sjovt og spændende. Jeg føler mig altid fyldt op og klar til livet, når jeg er blevet set med et par skarpe briller af de kloge kvinder, der hjælper mig.

Forrige uge var bestemt ingen undtagelse. Jeg var hos astrolog Pernille Ørskov. Jeg bruger en astrolog ca. en gang om året – som regel til at se, hvad der sker lige nu eller hvad stjernerne siger om det næste år.

Denne gang havde jeg aftalt med Pernille, at hun skulle gå ned i mit fødselshoroskop. Det har jeg prøvet en gang for mange år siden, men det var bestemt ikke så vild en oplevelse som denne her.

Jeg fik en ny form for accept af mig selv og en ny forståelse af det, jeg er super god til samt det som jeg er virkelig dårlig til. Jeg fik bl.a. en forståelse af, hvorfor jeg kan have svært ved at handle på ting, og hvorfor jeg bare føler så fu**** meget hele tiden.

Udover forståelse af mig selv, fik jeg også nogle brugbare redskaber til, hvad jeg kan gøre for at blive mere balanceret og få en større handlekraft.

Pernille er SÅ skarp, og jeg følte mig virkelig set og forstået.

Det er så vildt, hvad det kan gøre, når vi lige får lidt hjælp til at se os selv udefra. Og selvfølgelig også vigtigt, at vi selv mærker efter, hvad vi kan bruge og ikke bruge.

Jeg kan virkelig anbefale at få Pernille til at kigge i stjerner, sol og måne. Hun formåede at give mig en endnu dybere forståelse af mig selv og at hjælpe mig videre på min vej.

5 stjerner herfra.

Kærligst

Cristina