Ikke fordi jeg vil opfordre til at drikke meget alkohol, men jeg bliver simpelthen lige nødt til at dele denne lille drink og tidslomme med mig.

I fredags inviterede min barndomsveninde mig til Fredags Rock i Tivoli for at høre Minds Of 99.

Inden vi gik i Tivoli syntes min veninde, at vi skulle besøge The Library Bar på Hotel Plaza lige overfor hovedbanegården for at få den mest fantastiske drink.

Jeg elsker gode drinks, så jeg var selvfølgelig klar. Og selvom hun havde talt den meget op, så blev jeg stadig mere end glad indeni.

Da vi trådte ind i The Library Bar var det lidt som at træde ind i en anden tid. Rummet var mørkt – brune vægge, stole og små lædersofaer. Stearinlys på bordene og stille musik.

Rummet var indrettet, som et fint gammelt bibliotek.

Drinkskortet var spækket med spændende og anderledes drinks, og min veninde anbefalede mig at prøve VICTORIA.

OMG – jeg har aldrig smagt så lækker en drink før. Den var syrlig, som jeg elsker, og blandet med det hvide chokolade skum, der var på toppen, var en ren mundorgasme. Jeg vidste ikke at vodka, lemon juice, hindbær juice, vanillesirup og hvid chokolade blandet sammen kunne gøre mig så godt.

Jeg mener den burde hedde QUEEN VICTORIA.

Det var en skøn oplevelse for alle sanser at sidde i denne her lille tidslomme med rolig musik og et kort fyldt med lækre drinks. For at bruge et spirituella sprog – så var det total HIGH VIBE for mig.

Selvom deres drinks ligger i den noget dyre ende, så kan jeg virkelig anbefale at tage et smut forbi og nyde en drink i godt selskab.

 

Kærligst

Cristina