Clairvoyant – Mentoring 2018-08-16T17:42:27+00:00

Clairvoyant Mentoring

Hvis du ønsker at blive bedre til at tackle livets små og store udfordringer og få mere af det du drømmer om, så er denne session noget for dig.

Jeg stiller ind til mine kanaler og du får 60 minutters alene tid, hvor du er i ren kontakt med universet.

De hjælper dig med at finde forståelse, accepten og nærværet til dig selv og der, hvor du er lige nu. Når du mærker accepten og forståelsen af dig selv, så tager du din power hjem, og du vil ikke opleve, at du skal kæmpe så meget for at få tingene til at lykkes. Du vil opleve at kunne sige fra uden, at være bange for at miste dem omkring dig. Derudover får du hjælp til at kunne lytte til dig selv, og følge din intuition, så du vil være i stand til at finde dine næste skridt.

Sessionen foregår face-to-face på mit kontor i Holbæk eller via mobilen, hvor jeg ringer dig op til den aftalte tid. Du sidder afslappet derhjemme (eller hvor du er), mens jeg kærligt guider dig til et lettere sted inde i dig.

Du booker en tid, og så kontakter jeg hurtigst muligt, så vi kan aftale tid og sted.

En clairvoyant mentor session koster 1095,-

Stort set alle mine kunder fortæller efter sessionen, at de føler sig rolige og har fundet en helt ny accept af sig selv, og at deres næste skridt er blevet tydeligt.

 

Jeg glæder mig til at kanalisere dine personlige svar til dig

Det er slet ikke meningen at livet skal føles så kompliceret som det kan synes at være indimellem og hvis du er trænger til lidt hjælp med at finde tilbage til roen i dig selv og finde accept i den situation du står i, så tøv ikke med at booke en session. Mine guides og jeg står klar til at hjælpe dig og give dig den opmærksomhed og de råd med på vejen som gør dig rolig igen og klædt på til at være med det der er i dit liv lige nu.

Jeg booker min session med det samme!

Tusinde tak for en fantastisk session.
Aldrig før har jeg været opfyldt af så megen skøn energi – hele min krop vibrerede af den skønneste energi, samtidig med at en vidunderlig ro bredte sig i både krop og sjæl.

Ordene til mig gav så meget mening og gav genklang dybt i mit indre. Jeg føler, at vejene igen er åbne og at jeg nu ved, hvilken vej, jeg skal tage. Det føles SÅ godt.
Jeg glæder mig til alt det, der skal ske nu og i fremtiden – for første gang mærker jeg en ro og en mening med det hele, i stedet for den panik og angst, som nogle gange har meldt sig.

TAK.

Henriette

Du kan dit shit, Marie Cristina. Og jeg er så glad for, at du har hjulpet mig.

Michael

“Tusind tusind tak – du har fået en livslang fan <3

Oh my! Jeg sidder stadig med åben mund og er hel målløs over, hvor glad og støttet jeg føler mig efter min session med Marie Cristina og ”hendes kanaler”.

Fra at famle rundt i tåge har jeg nu fået et sprog til at kunne forklare, hvad det er, at jeg gør for mine kunder og ved nu hvad, der er afgørende for mig og min forretning. I am IN LOVE <3

Hele Danmark burde få en session med Marie Cristina. Af hjertet tusind tak for dig Marie Cristina og dine ”lækre kanaler”.

Charlotte

“Er stadig helt rundtosset på den gode måde. Det skal lige lande det hele. Men har en indre ro og glæde ❤

TAK til og for dig og “dine kanaler”

Dorte

Tak fordi du lige har gjort en kæmpe forskel i mit liv <3

Maiken

“Tusind tusind tak for en helt fantastisk session.

Jeg har aldrig før følt mig så set og hørt. Jeg sidder tilbage med en følelse af, at helt nye døre er ved at åbne sig for mig, blot fordi “du/de” satte alting i et helt nyt lys.

Jeg føler mig så klar til at bruge mine nye indsigter, og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske.

Hanne

Sådan Marie Cristina, tusind tak!

Du har en ganske særlig evne til at gå lige til benet, dybt og healende, på en måde så både ører og hjerte forbliver åbne og villige til at lytte og lære. Jeg føler mig altid set og hørt, uanset hvad vi taler om.

Vi når altid ind til sagens kerne, og jeg er altid langt videre, end hvis den indre stemme skulle have været min samtale partner. Du kan noget ganske særligt.

Marie Cristina får mine allervarmeste anbefalinger.

Carolina Linn

Marie Cristina kan med sin suverænt kærlige skarphed se lige igennem dig og helt ind til kernen.

Hun stiller skarpt på dit issue med en ro og kraft så stor, at det er som at lande i den blødeste rede,
hvorfra man kun kan vokse.

Marie Cristina fornemmer, sanser og kommunikerer al sin visdom på en så omsorgsfuld og klarsynet måde, at al forvirring og uro forvandler sig til ro, vished og retning.

En sand engel på jord. Tak skønne Marie Cristina.

Elvirah