Clairvoyant Mentor Session 2019-09-10T10:09:15+00:00
KLIK HER OG KØB DIN SESSION TIL FORNYET SKABERKRAFT

Clairvoyant Mentor Session

En clairvoyant mentor session er for dig, der har behov for fornyet styrke og retningssans i dit liv.

Det er til dig, som har godt fat i den lange ende, du ved godt at du har ansvaret for dit eget liv, men som alligevel trænger til friske øjne på et eller flere livstemaer.

Du har det måske sådan, at du tager dig selv i at koge suppe på den samme udfordring igen og igen, ude af stand til at finde the missing link, der får dig af krogen. Det kan også være, du er nede med flaget på grund af sorg, stress, angst eller noget helt fjerde og ikke selv kan finde en måde at rumme livet på.

En clairvoyant mentor session starter med at du deler dine udfordringer, og så bruger jeg min clairvoyante evner til at stille ind på dig og dine udfordringer. Jeg guider dig videre med de livsforhold, du sidder fast i.

Ofte skal der ganske lidt til, før vi får det bedre og finder vejen – også midt i kaos. Det kræver “blot”, at vi kommer i kontakt med vores egen skaberkraft. Får taget hul på bylden og taget ansvar for situationen nu og her. Ikke mindst er accept en vigtig ingrediens, som gør, at vi kan være i smerten og frustrationerne og på den måde slippe grebet langt hurtigere end ellers.

Efter en session føler du dig set og rummet i lige præcis den situation, du befinder dig i. Du er lettere om hjertet, mere energisk og mærker en fornyet livskraft.

Bestilling og spørgsmål 

Ønsker du en Clairvoyant Mentor Session så tryk på ”Knappen” eller hvis du har spørgsmål til sessionen, så send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk.
Session foregår over telefon eller via Skype og tager cirka 50 minutter.

En Clairvoyant Mentor Session koster DKK 1095,-

KLIK HER OG KØB DIN SESSION TIL FORNYET SKABERKRAFT