cristinamalmberg.dk
JEG ER KLAR TIL EN MINDMENTOR SESSION

Clairvoyant MindMentor Session

En Clairvoyant MindMentor session er for dig, der har behov at få et skarpt blik på det eller de områder i dit liv, hvor du føler dig fastlåst. Det kan både være i dit privat liv og eller dit arbejdsliv.

Det er til dig, der ved at du har ansvaret for at skabe det liv, du elsker, men du er ude af stand til at finde the missing link, der får dig videre.

Min største gave er, at jeg lynhurtig kan spotte, hvor du spænder ben for dig selv og hjælpe dig videre i den retning, hvor du kan udleve dit største potentiale.

En clairvoyant mentor session starter med at du deler dine udfordringer, og så bruger jeg min clairvoyante evner til at stille ind på dig og dine udfordringer. Jeg guider dig videre i de livsforhold, du sidder fast i.

Ofte skal der ganske lidt til, før du får det bedre og finder vejen – også midt i kaos. Jeg hjælper dig tilbage i din power, og guider dig en den rigtige retning.

Bestilling og spørgsmål

Ønsker du en Clairvoyant Mentor Session så tryk på ”Knappen” eller hvis du har spørgsmål til sessionen, så send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk.
Session foregår over telefon eller via Skype og tager cirka 50 minutter.

En Clairvoyant Mentor Session koster DKK 1295,-

KLIK HER OG KØB DIN MINDMENTOR SESSION