Clairvoyant Healings Session 2019-09-10T10:11:57+00:00
JA TAK, JEG VIL GERNE have balancen tilbage i min krop. KLIK HER

Clairvoyant Healings Session

Er for dig, der har brug for fornyet styrke og komme mere ned i kroppen.

Det er til dig, der godt ved, at du har ansvaret for dit liv – men har brug for hjælp til at tackle for mange tanker, symptomer på stress og manglende tro på dig selv.

Du har det måske sådan, at du gang på gang står i de samme udfordringer og føler dig træt som et alderdomshjem. Du har indtil nu ikke været i stand til at finde the missing link, der får dig af ud af dine udfordringer. Det kan også være, du er nede med flaget på grund af sorg, stress, angst eller noget helt fjerde og ikke selv kan finde en måde at rumme livet på.

Hvordan foregår en session?

Sessionen foregår via mobiltelefon eller skype.

Du deler dine udfordringer med mig, som du mærker og føler, at du brug for hjælp til (varer ca. 20 min).
Derefter giver jeg dig en healing på ca 25 minutter, hvor du bare skal ligge og slappe af, imens jeg giver dig en fjernhealing og modtager de beskeder, der er til dig.

Efter healingen ringer jeg dig op igen og deler de beskeder, der kom til mig. Du vil få nogle værktøjer til, hvad du kan gøre, for at få mere energi og få balancen i din krop tilbage.

Bestilling og spørgsmål

Ønsker du en Clairvoyant Healings Session, så tryk på ”knappen” og hvis du har spørgsmål til behandlingen, så send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk.
Behandlingen foregår som sagt over mobilen eller skype og varer i cirka 70 minutter.

En Clairvoyant Healings Session koster DKK 1095,-

 

JA TAK, JEG VIL GERNE have balancen tilbage i min krop. KLIK HER