Business Flow Session 2019-09-10T10:02:00+00:00
JA TAK, LAD MIG STRAKS INVESTERE I, AT MIN FORRETNING FÅR FLOW

Business Flow Session

En Business Flow Session er for dig, der lige nu oplever det stik modsatte. Nemlig manglen på flow.
Dig som gerne vil finde ind til, hvad der stikker en kæp i hjulet på din forretning. Eller snarere, hvor DU bevidst og ubevidst gør det svært for dig selv at arbejde i god energi.

Du er et bevidst menneske, som godt kender til de gængse faldgruber i din adfærd, men alligevel er det som om, du sidder fast.

Hvis du har udfordringer i forhold til dine produkter eller hvor dine spidskompetencer er, så kan jeg guide dig i den rigtige retning. Ofte kan vi se os blinde på, hvad der er flow på, fordi vi kommer til at sammenligne os med andre og ser, hvad de gør i deres business.

Du er unik og der er ingen, der kan gøre det på den din måde. Derfor er det vigtigt, du ikke bruger alt din energi på at finde din unikke vej – ved at kigge på alle de andre.

Der er mange regler for, hvordan du driver en succesfuld forretning – og det vigtigste efter min mening er, at du finder dine egne. Det er vigtigt, du hele tiden mærker efter, hvad der føles lettest for dig – og går med det.

Jeg bruger mine clairvoyante evner til at stille ind på dig og din forretning. Jeg spotter, hvor du holder dig selv tilbage og giver dig redskaber til, hvordan du få dit flow tilbage.

Bestilling og spørgsmål

Ønsker du en Business Flow Session så booker du bare via siden her, men har du spørgsmål til sessionen eller hvordan jeg arbejder, så ring på 40 50 14 64 eller send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk.

Sessionen foregår over telefon eller via Skype og tager cirka 50 minutter.
En Business Flow Session koster DKK 1095,-

JA TAK, LAD MIG STRAKS INVESTERE I, AT MIN FORRETNING FÅR FLOW