Business Flow Session 2019-03-18T11:31:00+00:00
JA TAK, LAD MIG STRAKS INVESTERE I, AT MIN FORRETNING FÅR FLOW

Business Flow Session

En Business Flow Session er for dig, der lige nu oplever det stikmodsatte. Nemlig manglen på flow. 

Men som gerne vil finde ind til, hvad der stikker en kæp i hjulet på din forretning. Eller snarere, hvor DU bevidst og ubevidst gør det svært for dig selv at arbejde i god energi. 

Du er et højbevidst menneske, som godt kender til de gængse faldgruber i din adfærd, men alligevel er det som om, du sidder fast. 

Hvor min Krop & Essens Scanning handler om at heale de dybere lag i dig, er vi her ude i mere hands on praktiske værktøjer, der kan få bevægelse i forretningen igen. Derfor skal vi ind og kigge på de adfærdsmønstre, du lige nu vader rundt i, som langt fra gør noget godt for karrieren.
Mange af disse mønstre er du med garanti helt og aldeles klar over.  Nogle vil måske komme som en overraskelse for dig. 

Kunsten, og det, der gør hele forskellen, er, at du får skabt nogle meget specifikke og virkningsfulde “holdestationer”, som du altid kan tjekke ind på, når du ser dig selv midt i et af dine gamle kendings-mønstre.
Disse holdestationer gør, at du meget hurtigt og effektivt kommer tilbage på rette kurs igen, og derfor ikke behøver bruge dage, uger og måneder på at komme ud af en bestemt periode med manglende flow. 

Du styrer din forretning ved at tjekke ind på disse holdestationer løbende, metodisk og konsistent, så du så at sige har hånd i hanke med dine egne adfærdsmønstre. For de vil med garanti komme og prikke til dig rigtig mange gange, igen og igen, indtil mønsteret ikke længere trigger dig. 

På den måde vil du ikke alene kunne spotte alt dit eget b*llshit, når det viser sig for dig (for det vil det gøre – og meget af det går måske aldrig væk), men kunne navigere udenom dine egne benspænd. 

Det handler om, at du bliver bevidst om, hvad der er los, når lokummet brænder, og så slukke branden med det samme. Det handler ikke om, at du skal ignorere eller undertrykke dine tanker og følelser, men om at du skaber nogle retningslinjer, du følger, når alt det svære truer med at dykke din forretning. 

Hvordan fungerer en session? 

En Business Flow Session fungerer ved, at vi går ned i kroppen hos dig og skaber forbindelse til din indre kerne. Der, hvor tvivl, frygt og uro ikke hersker, men hvor du accepterer tingenes tilstand og dermed skaber grobund for, at modstanden slipper sine klør i dig. 

Vejen dertil sætter vi derefter på formel og gør konkret og let tilgængelig ved at sætte disse holdestationer op for dig i din forretning. Før du kan starte flow op igen, kræver det nemlig, at du stopper op, og skifter retning. Det er derfor disse holdestationer er så vigtige at få oprettet og begynde at bruge. 

Bestilling og spørgsmål 

Ønsker du en Business Flow Session eller har du spørgsmål til sessionen, så ring på 40 50 14 64 eller send mig en mail på hej@cristinamalmberg.dk.
Sessionen foregår over telefon eller via Skype og tager cirka 70 minutter. 

En Business Flow Session koster DKK 1095,-