Book en aften

Har du lyst en aften eller dag fyldt med masser af inspiration, visdom og humor, så kommer jeg gerne forbi og underholder ”sammen med” min guides.

I stiller spørgsmålene og ”vi” leverer geniale svar, som I kan implementere i jeres daglig. I har mulighed for at spørge om ALTING – både personligt, generelt og universelt. Det er ikke noget, som mine guider ikke har et genialt svar på, og der giver mening for dem, der lytter.

De svar som ”vi” kommer med vækker næsten altid genklang hos alle deltagerne, da det er svar, som I allerede kender men ofte har glemt. I vil opleve at blive genforenet med jeres indre visdom.

Du kan også booke mig til at holde foredrag om:

  • Hvordan I kommer i bedre kontakt med jeres intuition
  • Hvad er sundhed – set med Universets øjne
  • Hvordan I kan navigerer lettere i alt det, som livet nu engang kommer med.

Prisen for en aften eller et foredrag varierer, så den skal aftales individuelt.

Jeg glæder mig til at kanalisere en masse lækre svar til jer!

Hvis I søger en sjov og inspirerende eftermiddag eller aften med svar på alle livets spørgsmål – både personlige, generelle og universelle, så vil jeg nyde at komme forbi og levere geniale svar, tips og tricks til, hvordan I kan leve på den måde, som I er skabt til.

Vi er klar til at booke en aften med Cristina!