Åhhh – de der tunge dage!

//Åhhh – de der tunge dage!

Åhhh – de der tunge dage!

IMG_0833

Jeg har en af de dage, hvor jeg kan mærke, at jeg er noget tung i betrækket og på en eller anden måde og lidt ked af det uden helt at vide hvorfor. Hvis jeg gik ind og analyserede det, så ville jeg helt sikkert kunne finde en årsag.

Men er det altid det, vi skal?

Lige nu kan jeg bare mærke, at jeg er ked af det. Jeg er kørt op i vores dejlige sommerhus – har mediteret og sidder nu og kigger ud på fjorden.

Min indianer White Eagle kommer på banen og fortæller meget klogt, at alle følelser eksisterer, og min ked af det hed er med til at styrke min krop…

Hmmm tænker jeg – en del af mig kan godt mærke, at det rigtigt. Alle følelser er vigtige. En anden del af mig skriger og tænker ”styrker min krop min bare…. – det er bare noget du siger, så jeg ikke skal føle mig forkert”.  Jo jo – jeg har dybe snakke med min ikke-fysisk eksisterende indianer.

Pludselig slår det mig – da jeg lavede temaet om NUET på mit onlineforløb, kiggede jeg lidt på Eckhart Tolle. Han siger, hvis man blot registrerer følelsen, man har i NUET, og lader være med at analysere den og prøve at få den til at gå væk, så er den lige så okay, som alle de ”gode” følelser.

Kigger lige tilbage på mine tanker fra morgenstunden.

Hvorfor er jeg ked af det?  Ihhh nu kan jeg ikke få lavet, det jeg har planlagt, fordi jeg ikke kan ”tænke” ordentlig? Jeg var sgu da ikke den skønneste kone og mor i morges.  Jeg må altså lige til at oppe mig lidt. Alle de andre virker altid glade – hvad er der galt med mig?

Lidt opslidende tanker!!!!

Så hvis min tunghed var helt fjong og bare helt almindelig, ville det så være så svært at føle sig ked af det?

Nej – det tror jeg faktisk ikke. Han er sgu snedig nok ham min indianer.

Tænk hvis vi turde være mere i nuet. Bare acceptere at den tunge følelse er lige så fin og vigtig, som energi og glæde.

Tænk hvis vi bare meldte ud til dem omkring. Hey – jeg er lidt tung i dag – og det var lige så normalt som at smile og kaste sig fro og frejdigt over dagens opgaver. Følelsen skulle ikke fikses af en selv eller kollegaen – det skulle bare have lov til være der, fordi den er vigtig.

Jeg får vist et billede fra White Eagle at alle vores følelser er ligesom ingredienser i en suppe. Hvis vi kun vil bruge halvdelen af dem i suppen, så får vi aldrig den lækre suppe, som de fleste af os drømmer om. De “forkerte” følelser forsvinder ALDRIG – de er blot med at give os dybe og visdom,  hvis vi “bare” er med dem uden, at prøve at analysere dem eller få dem til at forsvinde.

Nu vil jeg ære, at jeg har det underligt i dag. Have tillid til at de ting, jeg skal have ordnet – de bliver fikset meget hurtigt, når følelsen af energi og overskud kommer tilbage til mig. Og lige når jeg skriver det, så kommer sætningen: JAAAAMEEEN  – hvad nu hvis det tager lang tid før energien kommer?

Jeg smiler, fordi Jeg kan høre White Eagle sige, den kommer når du slipper tankerne og reglerne om, at livet kun er okay, hvis der er flow, energi og masser af lykkebobler. Du behøver blot mærke alle ingredienserne i din super lækre suppe, så får du masser af power og flow i dit liv.

Ahhh – det vil jeg gøre… TAK…

Jeg ønsker dig den skønneste dag med de følelser, du har oppe og vende i dag.

Marie Cristina

 

 

 

 

By | 2015-08-20T18:14:35+00:00 august 20th, 2015|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment