2016 – året hvor du finder hjem

//2016 – året hvor du finder hjem

2016 – året hvor du finder hjem

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår (1)

 

2016 bliver året, hvor du vil få rig mulighed for at finde hjem til dig selv. Det kan blive et roligt år, hvis du allerede er god til at lytte til dig selv og står godt og solidt i dig selv. Hvis du derimod er verdensmester i at sætte alle andres behov før dine egne, så kan 2016 godt blive en smule udfordrende for dig.

Vi er ved at lave et skifte i den universelle energi. Vi har levet godt og trygt med kontrol. Vi har de sidste mange hundrede år været gode til at regne ud og lægge planer for fremtiden. Vi har været super gode til at bruge frygten, som en motivationsfaktor. Hvis ikke vi gør det og det, så sker det og det.

Den måde at være i verden på er ved at ændre sig. Vi bevæger os langsomt over i følelsen af tillid. Tillid til os selv – tillid til vores omgivelser. Når vi går hen imod tilliden, så vil vi være mere i nuet. Mærke hvad der føles rigtigt i stedet for at regne ud, hvad der mon bedst kan svare sig.

Vi bevæger os derhen, hvor vi ikke alle sammen skal passe ned i bestemte kasser, men at vi alle kan finde vores plads i livet med de udfordringer, vi nu engang har med os.

Derfor er det så vigtigt at finde hjem og 2016 vil hjælpe dig med det.

Mange vil gerne sætte sig mål og gå efter dem. Vi vil anbefale, at du i 2016 gå mere intuitivt frem. Hvis du får et ønske om at gøre et eller andet, så gør det endeligt, men lad være med at prøve at regne ud, hvad det skal ende med.

Du får nemlig meget hjælp til at sætte nye projekter i gang. Du vil opleve succes med at tage de skridt, der føles helt rigtige indeni dig. Ikke de projekter som er kalkuleret – nu skal jeg gøre det, så jeg kan blive tynd om 3 måneder eller tjene mange penge om 6 måneder. Men de projekter, hvor det bare føles helt vildt sjovt, som egentlig kan ende hvor som helst, der vil du nærmest blive båret på hænder og fødder. Når du følger det, der føles sjovt, og som ikke har et decideret mål, som du SKAL nå, så bevæger du dig i tillid og i nuet. Hvis du SKAL nå et mål, så er du i kontrol, og så stopper flowet.

Hvis du går efter det, du har lyst til og som føles sjovt, så vil du hele tiden få vist det næste trin, men du kan ikke se hele trappen. Og det er når du har tillid til at trinene er helt som de skal være, så bliver din trappe højere, end du har fantasi til at forestille dig.

Som du jo nok kan høre, så handler 2016 meget om at finde hjem og gå DIN vej og ikke alle mulige andres veje. Det handler om at finde ud af:

Hvem er du?

Hvad har du med dig?

Hvordan reagerer du på mennesker, oplevelser og livet generelt?

Hvad har du af regler om, hvordan du SKAL være og ikke være?

Hvordan taler du til dig selv?

I den proces er det vigtigt, at du er åben for alt, og du ikke dømmer dig selv eller andre forkerte. Der er ikke noget, der er forkert.

”Kærlighed er, når du ser ALT det der er, og ikke prøver at ændre det.”

Find din måde hvorpå du kan mærke dig selv. Du kan meditere, gå ture eller finde en plads derhjemme, hvor du bare kan slappe helt af. Igen er det vigtigt, at du gør det på DIN måde, og hvis du ikke lige kan finde ud af det, så prøv at have tillid til, at det finder du, når du er klar.

Og hvis du stadig har svært ved at uddelegere opgaver på arbejdet eller derhjemme, så vil det også være rigtig godt at øve dig på i 2016.

Så kort beskrevet så handler 2016 om at finde hjem. Observere og mærke, hvad der foregår indeni dig. Handle på det der føles rart og øve dig i ikke at kontrollere alting. Det er vigtigt at uddelegere og have tillid til, at andre kan klare tingene lige så godt, som du kan.

Vi ønsker dig et roligt, spændende og fantastisk 2016.

Marie Cristina & Co.

 

PS. Hvis du ønsker at få mere hjælp i 2016, uden at skulle betale en formue, så meld dig ind i min klub “Himmelske Budskaber”. Der får du hver måned et tema, som “mine kanaler” mener, du har brug for høre noget om, og en smukke kanaliseret meditationer, der kan hjælpe dig med at finde tilbage til dig selv. Du kan melde dig ind her, og det koster kun 150 kr. per måned.

By | 2015-12-30T19:45:17+00:00 december 30th, 2015|Nyheder|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Kathrine Forster 8. januar 2016 at 11:51 - Reply

    Det er lige præcis det jeg føler, da jeg bevæger mig mod en mere familieorienteret hverdag med familie, venner og sjove hobbys i stedet for et stressende karrierejob – måske det ikke bare er mig…. 😉

Leave A Comment